Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Válogass több száz laptop közül

                                             Durotar és Orgrimmar

 

Ripple Recovery

Fodrosodás gyógyulás

Level 48 Orgrimmar
Szintnél győzedelmeskedett 42 Horda
Beszélgetés Gilveradin Sunchaser; a tábora a Hinterlandsben helyezkedik el.

Az a manó, akivel neked beszélned kell, Gilveradin Sunchaser. Egyedül tud elnevezni bármilyen bort, szüretet és mindent épp szag által! Tud csomag a fodrosodás hosszában szűkölködünk, úgyhogy neked beszélgetned kell vele. Nekünk szükségünk van hat palackra csomagolás miatt, kettő apunak, és milyen valaha sok, amit akarni fog... és hisz nekem, akarni fog néhányat. Amikor összecsomagoltad a fodrosodás és kapott apu két palackját, jöttél, hátrálj itt!

Gilveradin tábora egy kevés magas tündérportásfülke közelében van a Hinterlandsben, és azok a magas manók nem jók. Bízz bennem.

Ah, tehát ismered Maltont? Ő öreg ivó társam. Tudod valamit, amit az túlszárnyal, a mesterséges megállapodások és szövetségek határainak találtam - alkohol. Volt mi mind hogy oltsuk a szomjainkat a boldog minőségein, mi mind lelkileg egy sokkal jobb helyben volnánk.

Ó jaj, valami azt mondja nekem, hogy a látogatásodnak itt nem szabad alkoholról tudomást szereznie .

Ripple Recovery

Fodrosodás gyógyulás

Level 48 Orgrimmar
Szintnél győzedelmeskedett 42 Horda
Beszélj Malton Drofferszel Orgrimmarben.


Ez egy ital.
Egy elhagyott Horde előőrs egy biztonságba helyez Hinterlands Honey Ripple mikor működtek. Nem tudsz kellemes lenni fodrozódj úgy már! Malton műüzlettársai közül az egyik tudja a lövést, úgyhogy el fogsz menni ott és hozni fogod nekem az összecsomagolt fodrosodás egy ügyét, és kettő a saját gyűjteményemért! Beszélgetés Maltonnek tájékoztatni fog téged a részletekről.

Oh igen, a fodrosodásapuról akar! El akarja adni a fodrosodást egy kocsmának itt Orgrimmarben, de több pénzt fogunk kapni, ha ez az eredeti csomagolásában van. Ismerek valakit, aki teheti azt, és a Hinterlandsben van az, hogy a fodrosodás hol van. De ő, um, egy magas manó.

Nos, ő jó magas manó, ahogy ő nem az Alliance egy része. Nos, nem annyira jó magas manó, ahogy ő részeg magas manó. Szeret, és gondolom LOVEST az erős ital.

Ripple Delivery

Fodrosodás kézbesítés

Level 48 Orgrimmar
Szintnél győzedelmeskedett 42 Horda
Kézbesítsd a hordót Dran Droffersnek Orgrimmarben.
Dran fodrosodás kézbesítése: 0/1
Vettem az extra lépést biztosító nem egyetlen Dran összecsomagolt fodrosodása a hordóban, de szintén a fodrosodásnak az extra palackjai, amit elcsen. Amíg nem tarthatom Drant nagyon nagyon, nincs semmi rosszabb mint lökdösött fodrosodás. Szívesen.

Most, kézbesít yon hordó Dran Droffersnek az Orgrimmarben levő mentésnagyáruházában. Imádkozik mondj meg, terjeszd ki a legmelegebb üdvözleteimet Malton; megengedi neki, hogy tudja azt neki valaha szomjaznia kellene kellemes italért és jobb ivó társakért minket a látogatásával tisztelnének.

Nos engedd meg nekünk, hogy lássuk, ami ebben a hordóban van!

Igen, igen, ez néz, mintha ez mind itt volna. Itt van a csomagért járó díjad jó munka. Nekem esélyem van arra, hogy ötöt csináljak időzíti azt adj tiszteletdíjat, amikor eladom azt a kocsmának! Har har!

Hinterlands Honey Ripple-ből ezt a több extra palacknyit be fogják állítani egy különleges alkalomnak. Azt gondolom, hogy pezsgővel fogok inni valamennyit. Hívni fogom azt... champipple.
Dran fodrosodás kézbesítését nyújtották

A Threat in Feralas

Egy fenyegetés Feralasben

Level 43 Orgrimmar
Szintnél győzedelmeskedett 38 Horda
Belgrom Rockmaul azt akarja tőled, hogy beszélj Rok Orhannel Camp Mojache-ben.

Feralas egy eszményi helyszín egy elvégzett <osztály> bizonyítani magát. Az emberevő óriások egy törzse hívta a Gordunnit vagy a domináns katonai erő ott, és a számaik nőnek. Őket le kell állítani, mielőtt fenyegetik a jelenlétünket Feralasben.

Egy olyan harcos, akiről tudok, elnevezte Rok Orhant lakik Camp Mojache-nél Feralas; menj hozzá. A helyzetből többet fog elmondani neked, amikor megérkezel.

Tehát Belgrom küldött téged. Te vagy éppen idejében, <verseny>.

Megengedi nekem, hogy megmagyarázzam a helyzetet, azután el tudod dönteni, hogy vagy a kihívásig... de ha Belgrom küldött téged, én biztos vagyok, hogy a bátorságod kétségtelen.

Nogg's Ring Redo

Nogg gyűrűje Redo

Level 35 Orgrimmar
Szintnél győzedelmeskedett 28 Horda
Hozzd a Brilliant Gold Ringet, egy Silver Bar, egy Moss Agate, és 30 ezüstérme Noggnak Orgrimmarben.
Ragyogó aranygyűrű: 0/1
Silver Bar: 0/1
Moss Agate: 0/1
Nem, nem, nem - én nem vagyok a hirtelen mondás egésze, hogy a gyűrű az enyém. Általában nem teszem ezt, de a Dark Ironszel kapcsolatos információd nagyon hasznos volt.  Neked javítani fogom a gyűrűdet annál, aki csinálta ezt az egyszerű jelentéktelen dolgot, . Valószínűleg valami törpe...

Ha hozol nekem egy szelet ezüstöt, egy moha achát, és harminc ezüstérme a bajomért hozzá fogok adni egy ezüstöt és achátrácsot ahhoz a gyűrűhöz, ami meg fogja erősíteni ennek a varázslatos belsőjét.

Itt van a gyűrűd jobb mint azelőtt. Hála megint az azokkal a Dark Iron törpékkel kapcsolatos információért. Ez egy ésszerű előnynek látszik.
Ragyogó aranygyűrűt nyújtottak

The Burning of Spirits

Az ég szellemek

Level 33 Orgrimmar
Szintnél győzedelmeskedett 30 Horda
Visszatérés, amit az égő drágakő és 15 beöntöttek miközben drágaköveket égettek Maurinná, Bonesplitter Desolace-ban.
Drágakövet égetni: 0/1
Beöntött égő drágakő: 0/15
A halál legkívánatosabb azokért a megvetendő teremtményekért, amik kinyitják a hátukat, övék liege olyan önző okokért. De a halál nem elég mikor viszonylat azokkal, akik átadták magukat a sötétségnek.

Vedd ezt a drágakövet. Mikor egy a Burning Blade halál közelében aktiváld a varázslatát. A varázslat húzni fogja a megvesztegetett szellemet az áldozatából miközben otthagy egy beöntött drágakövet.

Hozd nekem ezeket a beöntött drágaköveket, úgyhogy megfelelően megszabadulhatok tőlük.

Most megy, és halált játszhatsz ki.

Megpróbáltam csinálni a varázslatokat ahogy egyszerű lehetséges. Előhúzni az áldozatod szellemét a sérült alakjából a gyerek játékának kellene lennie. Ne számíts a drágakő hatalmára, hogy teljesen elpusztítsa az ellenségedet. Neked csak aktiválnod kell a drágakövet, amikor közel vannak halálhoz, vagy ez haszontalan lesz.
Ah, visszatértél sikeres. Az jó. Add nekem a drágakövek és én valahol tenni fogjuk őket biztonságos helyre...

A feladataim neked teljesek, <osztály>. Beszélj Takatához, amikor téged pihentetnek. Neki másik feladatai neked lehetnek, vagy talán szüksége van arra, hogy visszatérj Orgrimmarhöz hogy tájékoztasd Keldrant, a haladásunk itt Desolace-ban.
Égő drágakövet nyújtottak

Alliance Relations

Szövetséges kapcsolatok

Level 33 Orgrimmar
Szintnél győzedelmeskedett 30 Horda
Beszélj Maurin Bonesplitterhöz Desolace-ban.

A Burning Blade sok napirendje van, de tudja, hogy ők gonoszak a magjukba a szellemeik megromlottak, és a rombolásuk az egyetlen mód, hogy keresztezzék a céljaikat.

Keldran az a Blade-re és a varázslóútjaikra vonatkozó tudása miatt velem küldte Maurint.

Irányítja a terveinket a Blade ellen, amíg a másik démoni fenyegetésekkel foglalkozom itt Desolace-ban.

Beszél hozzá, és irányítani fog téged a terveiben.

Ah, igen. Segélyt azoktól, akik hűségesek a Warchiefhez, értékelnek mindig.

A nevem Maurin. Itt vagyok Keldran rendelkezésénél és a Warchief kölyöknél, Thrallnál. Az a vágyam, hogy segítsem a youngling*vezetőt a gonoszságok ellen, hogy fenyegesd a szabályát.

Jön, közeljön, <osztály>. Magyarázni fogok neked az eltávolításra vonatkozó tervem a megrohasztó forralás az a Burning Blade.

Befouled by Satyr

Befouled szatír által

Level 33 Orgrimmar
Szintnél győzedelmeskedett 30 Horda
Slay 7 Hatefury Rogues, 7 Hatefury Felsworn, 7 Hatefury Betrayers, és 7 Hatefury Hellcallers, és visszatérés Takata Steelblade-be Desolace-ban.
Hatefury gazember: 0/7
Hatefury Felsworn: 0/7
Hatefury áruló: 0/7
Hatefury Hellcaller: 0/7
Egy démonparazitafertőzés nem történik másik influences--something nélkül máskülönben megengedi a gonoszságnak, hogy nyerjen egy talpalatnyi helyet.

Ez egy gyengített szellemmel kezdődhet, egy szükségtelen vágy a hatalomra; talán ez egy szomj bosszúért, vagy a végső igazság iránti kérelem. Amikor minket bekerít fájdalom, a gonoszság kihasználja us--evilt, mint például a szatírt.

Tie-okat csináltak ők és a Burning Blade között, és Thrallnak volnának ők elpusztított. Felkeresi őket az északkeleti itt, és visszatérés hozzám mikor visszaverted őket.

Engem figyelmeztetett egy tauren*társ az a szatír vagy nem mind az megjelennek lenni. Azt hiszi, hogy többet van valami nekik, az a gonoszságuk van egy csavaró az igaz természetük. De nem láttam ilyen dolgokat.

Csak a gyengék könyörtelen mészárlását és azoknak a korrupcióját látom, aki sötét hatalmat keres.

Folytatódni fogok a kötelességemben megsemmisítő ők a Warchief másképp irányít engem. Akkor nem viszek rájuk kárt.

Jól szerepeltél, <osztály>. Becsületet és dedikációt mutattál.

Amikor a kampányunk Desolace-ban kész, a Warchief tudni fogja, hogy segítettél minket a tetteinkben itt, és gyártmánynak segítettél az övé testet fog ölteni.

Köszönetet mondok neked.

The Swarm Grows

A raj nő

Level 33 Orgrimmar
Szintnél győzedelmeskedett 29 Horda
Kézbesítsd Belgrom lepecsételt jegyzetét Moktar Krinhez ezer tűben.
Belgrom lepecsételt feljegyzése: 0/1
Tehát Korran ezekről odajött egy hasonló következtetéshez insects--they úgy tűnik, hogy egy nagyobb fenyegetés mint tételeztük fel.

Néhány nappal ezelőtt egy vadász ezerből tért vissza hozzám Needles majdnem halott. Ő egy razziázó párttal, amit küldtek, hogy kiűzzön egy dwarven*ásatás-csapatot a Shimmering Flatsből, volt. A támadás alatt ezek közül a rovarok közül több tört ki egy barlangból az ásatási helyszínben és ölte meg a pártot majdnem.

Őket vezette Moktar Krin, és menedéket vittek a Shimmering Flats határára. Hozd neki ezt a feljegyzést.

Ne zavarjanak a mennydörgő visszhangok a hegyek falai mellett. A manók és törpék kint vannak a Flats között miközben hajszolják egymást atrocitásokban, amiket létrehozott az, hogy minek hívnak tudományt. Ezerben nagyobb fenyegetések vannak itt Needles, ami közül az egyik több mint felet ölte meg a háborús pártom.

De maradunk itt, amíg hallunk szó Belgromből Orgrimmarben. Akkor tartjuk a pozíciónkat itt, és éber maradunk.
Belgrom lepecsételt feljegyzését nyújtották

Alliance Relations

Szövetséges kapcsolatok

Level 30 Orgrimmar
Szintnél győzedelmeskedett 30 Horda
Beszélj Takata Steelblade-hez Desolace-ban.

Az Alliance haladásokként mélyebb és mélyebb Kalimdorbe helytelen következtetéseket rajzolhatnak a Horde gyártási megállapodásokról a Burning Legionnel. A Warchief nem tudja megengedni annak, hogy történjen. És az áldásával én megnyerő vagyok annak az irányítása, hogy felügyeljék őket,

Nekem ügynökeim Desolace területében vannak a Ghost Walker Postnál a nagy Kodo Graveyardtől északra. Az a Stonetalon Mountainsben levő Charred Vale-től délre levő fej és te találkozni fogtok ezzel. Amikor megérkezel, keresd fel Takata Steelblade-et.

Üdvözletek, <osztály>. Jól vagyis híreket hozol Orgrimmar;.

A démonparazitafertőzés a kentaurürülék szagánál még többet is árasztja el ezt a területet. A ló-emberek a sajátjukként követelik ezt a földet, de világosan hatások vannak az irányításukból, ami össze fogja törni őket, ha nem bent maradt csekkben.

Nem tölt el örömmel engem, hogy közvetett módon segítjük a kentaurt, de ez a Horde-nak javára szolgál, úgyhogy a kötelességemet a Warchiefért teszem, még akkor is, ha ez az jelenti, hogy segíteni kell a varázslóknak a Horde-on belül.

Alliance Relations

Szövetséges kapcsolatok

Level 30 Orgrimmar
Szintnél győzedelmeskedett 30 Horda
Beszélj Keldranhöz Orgrimmarben.

Legyél nyugodt, <osztály>, és megengedi nekem, hogy veled részesedjek valami, ami fontos az embereinknek, de messze nyilvánvaló.

Mi egy büszke versenyek vagyunk, és az emberek ellen irányuló háború kipróbálta még Thrall nagy türelmét is. Tudod a Warchiefünk bölcs és óvatos, és tovább teszi az embereit először. Végül diplomata, és az idejében van azokkal az emberekkel, akiktől sokat megtanult.

Ha az a mese, amit elindítottam, megsebzi az érdeklődésedet, azután a város nyugati kijárata közelében találja Keldrant. A viskója ott van.

Putanni, nemes <osztály>. Én Keldran vagyok, varázslat szakos diák... és másik misztikus művészetek.

Az az üzlet, amit Craven küldött neked itt hogy körös-körül beszéljen hozzám, többet igényel egy érintést finomság mint korábban szűkölködtél, de az nem jelenti azt, hogy még mindig nem tudod segíteni az okunkat.

Örömet okoz, kényelmessé tesz magadat, és el fogom mondani neked miért a Warchief a segélyem szüksége... és a tiéd.

Ez megjelenésekkel kezdődik, <név>. Hogyan a Horde látja magát. Hogyan a szövetségeseink látnak minket. És leginkább fontos módon, hogyan az ellenségeink látnak minket.

Meeting the Warchief

Találkozni a Warchieffel

Level 21 Orgrimmar
Szintnél győzedelmeskedett 16 Horda
Lady Sylvanas Windrunner azt akarja tőled, hogy vidd el a Letter Sealedet Sylvanák által Thrallnak Orgrimmarben, Durotar tőkéjében.
Levél, amit lepecsételtek Sylvanák: 0/1
Nem vesztettem el szerelmet a szülőföldem vagy az emberei iránt, ahogy tudod. Silvermoonnak foggal és körömmel harcoltam hogy meg egy hely Undercity és Orgrimmar mellett a tárgyaló asztalnál.

Ennek el kellene hallgattatnia bármilyen ellenzéket. Vidd Orgrimmarbe ezt a Thrallnak szóló levelet. A Horde vezetőjeként a végső mondást fogja viselni miközben elfogadja a sin'dorei fogadalmát.

Személyes jóváhagyásként pontosan hozzáadtam a saját pecsétemet. Menj a várostól északnyugatra és szállj be a zeppelinbe*, amit Durotarnek összekötöttek a toronynál.

Igen, vadász?
<A rab elkezdi olvasni a levelet.>

Tehát a vérmanók végül gondoskodtak a kis problémájukról. Soha nem kifogásolja, hogy ez olyan jól, mint az vette a segítségedet egy egész Forsaken ezred kapni a munkát.

<A rab hahotában tör ki.>

Azt feltételezem, hogy tömítés nincs ez. Végül nekünk épp sokként van szükségünk rájuk, ahogy nekik szükségük van ránk.
Levelet, amit lepecsételtek Sylvanák, nyújtottak

Meeting the Warchief

Találkozni a Warchieffel

Level 21 Orgrimmar
Szintnél győzedelmeskedett 15 Horda
Lady Sylvanas Windrunner azt akarja tőled, hogy vidd el a Letter Sealedet Sylvanák által Thrallnak Orgrimmarben, Durotar tőkéjében.
Levél, amit lepecsételtek Sylvanák: 0/1
Nem vesztettem el szerelmet a szülőföldem vagy az emberei iránt, ahogy tudod. Silvermoonnak foggal és körömmel harcoltam hogy meg egy hely Undercity és Orgrimmar mellett a tárgyaló asztalnál.

Ennek el kellene hallgattatnia bármilyen ellenzéket. Vidd Orgrimmarbe ezt a Thrallnak szóló levelet. A Horde vezetőjeként a végső mondást fogja viselni miközben elfogadja a versenyed fogadalmát.

Személyes jóváhagyásként pontosan hozzáadtam a saját pecsétemet. Menj a várostól északnyugatra és szállj be a zeppelinbe*, amit Durotarnek összekötöttek a toronynál.

<A rab elkezdi olvasni a levelet.>

Sylvanák van egy állandó. Úgyhogy küldte Silvermoon saját bajnokai közül az egyiket... ez hogyan változtat meg valamit?
Levelet, amit lepecsételtek Sylvanák, nyújtottak

The Ashenvale Hunt

Az Ashenvale vadászat

Level 20 Orgrimmar
Szintnél győzedelmeskedett 20 Horda
Beszélj Senani Thunderhearttal Splintertree pozíciónál, Ashenvale-nél.

Figyelem, fiatal kalandorok! Ashenvale vadonai várnak téged!

A Horde megalapított egy erős jelenlétet  a Barrenstól északra levő földekben. A két előőrsünk - Splintertree Post és a Zoram Strand Outpost - törekedj arra, hogy dicsőséget hozz a Horde-nak! Azoknak, akik bizonyítanák magukat, fel kellene keresniük irányítást ott. Feljegyzés: Senani Thunderheart Splintertree Post közvetlenül a Barrenstól északra kalandorokat keres hajlandó vegyél részt Ashenvale egy nagy vadászatában!

Isten hozott az új határon, <név>. Ashenvale az alkalom egy földje, egy éves hol egy fiatal <osztály> mint magad van rátermett úgy vélni, hogy a határtalan lehetőségek bizonyítják a vérmérsékletüket. Nézz körül az előőrsben itt, és legyél biztos, hogy utazz ki a Zoram Strandnek, ahogy a Horde-nak van egy másik előőrse ott szintén.

A jelenléted itt azt mondja nekem, hogy elérted, hogy a vadászatról többet tanulj meg. Közel hallgat, és boldogan veled részesedni fogok mi neked tudnod kell.

Hidden Enemies

Rejtett ellenségek

Level 16 Orgrimmar
Szintnél győzedelmeskedett 10 Horda
Beszélj Thrallhoz Orgrimmarben és mondd el neki, hogy mit tanultál meg.

Te a főhadnagyaim közül az egyik vagy! Előkészíts magadat, <osztály>. Hamarosan fel foglak kérni téged.

Az időm, amit költöttek a Searing Blade-re, minden lehet de most veszendőbement, de az nem jelenti azt, hogy a Shadow Council terveinek másutt szenvedniük kell. Én tesz mi tudok minimalizálni a kárt itt Ragefire Chasmben. Közben nekem ott lesznek az ügynökeim a Barrensban és Ashenvale-ben, hogy a legújabb napirendünkről szóló művet kezdjenek el. Térj vissza hozzám hamarosan.

Ashenvale? Hmm, nem hallottam a Council jelenlétéről vagy a Burning Blade-ről Ashenvale-ben. a kémeim nyomozni fognak, <név>. Jól szerepeltél.

Most tartsd magadat, és pihentesd téged foglalt másik feladatokkal. Hamarosan megint fel foglak kérni téged.

Lok kátrány Ogar!

Hidden Enemies

 Rejtett ellenségek

Level 15 Orgrimmar
Szintnél győzedelmeskedett 10 Horda
Beszélj Neeru Fireblade-hez Orgrimmarben.

Gondolom a következő lépésünket kellene tenni téged helyezni Neeruhoz közel. Ha ő olyan felkavart, mint jelentések, javasolj, azután véghez vihetünk két dolgot. Egy, képes lehetsz, hogy a Councilról vagy legalább nyerj egy kevés nagyobb tudást a Burning Blade, és kettő, éppen elkezdhet bízni benned elegen az megkér téged, hogy kezdd el segíteni őt. Ő lehet nagyon nos nézz rád valakiként, aki töltheti az űrt, most hogy a vezetés egy része kavarodásban van.

Térj vissza a Clefthez és beszélj hozzá megint, de ne legyél túl nyilvánvaló.

Mi ez?! Oh, te, <osztály>... a bocsánatkéréseim. A haragom vetekszik azzal egy veszett kodo*bika... de talán ez a saját hibám. Üzenő utazókban Ragefire Chasmbe nekem látnom kellett volna, hogy a lehetőség, hogy néhány árt, ettől fog származni. Ez mindkettőnek tűnik Bazzalant és Jergosht vették naiv és elpusztított Thrall egy része által do-gooders. A legidőszerűtlenebb idő, de ott semmi nem az most erről kész tud lenni.

Hidden Enemies

 Rejtett ellenségek

Level 12 Orgrimmar
Szintnél győzedelmeskedett 9 Horda
Vidd el a főhadnagy Insigniáját Neeru Fireblade-nek és beszélj hozzá. Mérd meg, hogy hiszi azt, hogy te a Burning Blade tagje vagy azután Thrallhoz való visszatérés.
Megméri Neeru Fireblade reakcióját arra, hogy a Burning Blade tagje vagy
Most engedd meg nekünk, hogy lássunk, ha ez a jelvény, amit megtaláltál, megér az erőfeszítést.

Van a városon belül egy varázsló ki hisz neki van a bizalmam. Nem tudja, hogy ráébredek, hogy az igaz hűségei hol fekszenek. Ő a Burning Blade vezetője valójában. De ne száguldj el hogy csatát vele tegyél; neki van egy célja, és használni fogjuk őt az ellenségeink ellen.

Neki viszi ezt a jelvényt Shadow Cleftjében itt Orgrimmarben, beszélj hozzá , azután itt levő visszatérés hozzám.

Elhiszi a trükkünket, vagy a dolgok rosszabbak, mint én először becsültem?

Értékesnek bizonyulni Neerunak csinálni fogja a beszivárgásunkat a Shadow Council sokkal könnyebb. Neki lesz az információ bősége, hogy tudunk, haszon az út számára azokon, akik megsemmisítenének mindent, kívül beépítettük Durotart.

Kiváló! Legkiválóbb, <osztály>!

Az, amit tettél, csak az első lépés ma egy olyan sokkal szélesebb falapítványban, amit építeni fogunk, a Shadow Council rombolása, egyszer s mindenkorra.

Elmond nekem, mindent, amit mondott... és távozz.
A főhadnagy jelvényeit nyújtották

Hidden Enemies

 Rejtett ellenségek

Level 12 Orgrimmar
Szintnél győzedelmeskedett 9 Horda
Hozd egy főhadnagy jelvényeit a rabnak Orgrimmarben.
A főhadnagy jelvényei: 0/1
Egy dolog, amit nem fogok tolerálni,<név>. De én bolond volnék hogy a kezemet játsszam, úgyhogy eléggé nem vágná ki a korrupciót a földjeinkből és csak nem okozná azt, hogy a fertőzés rosszabb legyen.

De te, egy fiatal kalandor, tudott menni helyezi az ügynökeimet  nem... meg tudta tanulni az igazságot... meg tudta találni a vadállat igaz fejét.

Ha te elég bátor vagy, azután belépsz Skull Rockba Orgrimmartől keletre, azt találod, hogy egy főhadnagy jelvény egy mellett a Burning Blade ott, és visszatérés hozzám.

Nálad vannak a jelvények már, ?

Ez egy létfontosságú eszköz lesz beszivárogni azt, amit elhiszek, a Horde ellen irányuló legnagyobb fenyegetés, és végül megtaláló béke az új otthonunkban.

Tanulni fogsz milyen bonyolult egy világháló az emberek és orcsök* ugyanúgy tudnak kanyarogni, amikor őket motiválják kapzsiság és hatalom. A rejtett napirendek, a korrupció, mind az ez tisztává fog válni. A középben fogod találni magadat egy olyan háború, amit soha nem tudtál, létezett.

Jó, <név>! A szellemek dicsérjenek, talán te vagy az, aki végül el fogja mondani a legnagyobb félelmeimet pihenésnek! Az, aki gyanítana valaki annyira fiatalt és annyira hencegne, felemelkedne és pártfogolná az okunkat? Emlékeztetsz engem magamra, amikor én fiatalabb voltam. Biztosítani fogom, hogy téged jogosan megjutalmazzanak az erőfeszítéseidért, ha mi mindketten túléljük a közelgő vihart.

De később idő több dicséret számára van. Nem vittél véghez semmit azzal összehasonlítva, amivel szembe fogsz nézni... de ez egy jó kezdés.

Flawed Power Stone

 Hibás hatalomkő

Level 14 Durotar
Szintnél győzedelmeskedett 10 Horda
Ezeket a köveket öntik bűvös energiába, de szándékosan megrepedtek. Ők nagyon instabilak és egyszer eltávolítottak az asztalról gyorsan fogyasztani fogják magukat.

The Demon Seed

A démon mag

Level 14 Durotar
Szintnél győzedelmeskedett 8 Horda
Ragadj meg egy hibás hatalomkövet. Hozd azt Fire Altarjének, mielőtt a kő lejár, azután térj vissza Ak'Zelothhoz.
Semmisítsd meg a démon magot: 0/1
A Demon Seed egy a Burning Legionre való erőteljes eszköz. Ez pihen egy barlangban Dreadmist Peakon, a tűz egy démoni oltára fölött.

Hatalomköveket készítettem elő az mikor helyezett közeli a Seed meg fogja szakítani a kapcsolatát a Legionnek.

Vegyél az asztalból egy követ és hozd azt a tűz oltárának Dreadmist Peaknak tetején. Utazz nyugatra, azután északra, amikor az út elágazik. A Peak oldaladon lesz a bal. A legbiztonságosabb mászás a tető az északi arcán van.

És a hurry--the kő hatalma időben fogyasztani fogja magát.

A Demon Seed még mindig létezik. Meg tudom érezni a hatalmát...
A feladatod teljes. Neeru ajánlatként semmisítetted meg a Demon Seedet. De ez nem a vég...

A Demon Seed rombolása küldte a hatalom hullámait az éteren keresztül, a megdöbbentő erő hullámai. Éreztem őket, és én biztos vagyok, hogy a másik lények megfeleltek kútként. Mások ki fog azon töprengeni, hogy a játékukat miért törték...

De jövőbeli bajokra való tekintet nélkül nekem neked van valamim. Neeru fizetésként küldte azt. És kínált engem köszönetet mond neked.

 

Ak'Zeloth

Level 13 Durotar
Szintnél győzedelmeskedett 9 Horda
Beszélj Ak'Zelothszal a Barrensban.
Semmisítsd meg a démon magot
Az utolsó nagy háború óta amikor a Burning Legiont legyőzték, orc*társadalomban kutattam a démoni korrupció forrásai után. Az a gallér, amit hoztál nekem, megerősíti a félelmeimet.

Ez tartozik a Burning Blade-nek, egy kultusznak, az összegyűlik egy darab démoni hatalom körül. Azt a Demon Seednek nevezik, és ez a Barrensban testesül meg Dreadmist Peaknak tetején. Azt meg kell semmisíteni!

Menj Far Watch Postba a Barrens határán nyugatra, és beszélj a segédemmel, Ak'Zelothszal. Tovább irányítani fog téged.

Neeru akarja a Demon Seedet megsemmisített,? Furcsa...

Nagyon jól. Ha kíván a mag gone, azután el fogom mondani neked, hogy hogyan lehet eltávolítani azt.

Neeru Fireblade

Level 12 Durotar
Szintnél győzedelmeskedett 8 Horda
Hozz egy mintagallért Neeru Fireblade-nek Orgrimmarben.
Mintagallér: 0/1
A Searing Collars hoztál nekem vagy erőteljes, démoni eszközök. Jövendölés az eredetük , én sámánként ijedt vagyok a készségeimen túl. Nekünk szükségünk lesz egy varázslóra hogy tanuljuk őket.

Vigyél Neeru Fireblade-nek egy égető gallért. Bár ő egy képzett varázsló, azt állítja, hogy arra használja a hatalmait, hogy démonokat keresztezzenek, és követeli a kutatását az okkult van jóindulatú. Legyél annyira igaz vagy hamis, nekünk szükségünk lehet a segélyére a démoni kultusz ellen Durotarben.

Shadow Cleftjében találhatod Neerut Orgrimmarben.

Ah, és hol kaptad ezt? Jó Margoz Razor Hillben hozzám küldött téged?

Bugyog, megengedi nekem, hogy vegyek egy közelibb pillantást...
Mintagallért nyújtottak

Skull Rock

 Koponya Rock

Level 12 Durotar
Szintnél győzedelmeskedett 6 Horda
Tudd meg Searing Collarsöt a kultuszkövetőkből Skull Rockban.

Hozd őket Margoznak a táboránál.
Gallért kiégetni: 0/6
<név>. A Burning Blade elárasztotta a barlangot Orgrimmartől keletre ismert Skull Rockként. Abban a barlangban undorító rítusokat hajtanak végre, és Searing Collarszel égetik a saját húsukat.

Azáltal, hogy hordom ezeket a gallérokat, a kultuszkövetőket attune-nak* vélem maguk démoni hatalomra. De hogy erősítsem meg ezt, nekem kell lennie a gallérok egy gyűjteményének hogy tanuljak.

Menj Skull Rockba és tudd meg Searing Collarsöt azokból a kultuszkövetőkből, amiket ott találsz. Hozza őket nekem, és fel fogom fedni a titkaikat.

Már beléptél Skull Rockba? Nálad van a Searing Collars?
Jó. Elbújni ezeken belül a gallérokon belül a titok a Burning Blade mögött. És fel fogom fedni azt a titkot...

Margoz

Level 12 Durotar
Szintnél győzedelmeskedett 6 Horda
Beszélj Margozzal.

A Shamanjeink közül az egyik, Margoz, tudja a Burning Blade-ből több korrupcióról. Beszélj egy barlangról hívta Skull Rockot a hegyekben - épp Orgrimmarön kívül! - az véd egy nagy csapat Burning Blade kultuszkövetőt.

Mielőtt Skull Rockba mész, beszélj Margozzal. Ő bölcs és a tanácsát becsülik.

Ő  kempingezett az északkeleti, a part és Drygulch Ravine között.

Követi a tanácsát, de bármi, amit Margoz mond, <név>, még mindig azt akarom tőled, hogy törd össze azokat a kultuszkövetőket!

Fogadás, <név>. Word elért engem az eljöveteled, és a hőstetteid Durotarben.

Te vagy egy <osztály> növekvő készség és hírnév.

Fennmarad a tiszta útvonalon, és a jövőd valóban nagy lesz.

Crossroads Conscription

Keresztút sorozás

Level 12 Durotar
Szintnél győzedelmeskedett 10 Horda
Kövesd a nyugati utat Kargal Far Watch Outpostjából.

Az t útkereszteződés, a kanyar távozott és követi az úti delet.

Találd a Crossroadsön belül Sergra Darkthornt az utak kereszteződésénél.
Jelzett toborzólevél: 0/1
Vidd a Crossroadsnek ezt a jelzett toborzólevelet.

Sergra Darkthorn, megátkozza az irháját, van ott levő vádban. Ő egy csúnya sámán ki fogja beszélni a fejedet körökben, mielőtt bérbe ad teszel bármi hasznosat..

Neked éppen magadnak döntened kell majd, kölyökkutya...

Rendben, <név>. A Horde-dal keresni akarod az ellátásodat? Nos sok van tenni itt hallgass közel annyira és tedd azt, amit neked elmondanak.

Látom azt nézz a szemeidben, ne gondolkodj tolerálni fogok bármilyen szemtelenséget. Rab maga kijelentette a Hordes nőstényeket hogy veled egyenlő lábazaton legyen. Tiszteletlenül bánik velem az legcsekélyebb, és igaz fájdalmat fogsz tudni.
Jelzett toborzólevelet nyújtottak

Conscript of the Horde

 A horda újonca

Level 12 Durotar
Szintnél győzedelmeskedett 10 Horda
Kövesd a nyugati utat Razor Hillből a Barrensnak egy híd fölött.

Szállj meg az orc* előőrsben a hídon keresztül.

Add a toborzóleveledet Kargal Battlescarnek a Barrens előőrsnél.
Toborzólevél: 0/1
Hmm, elég erősnek tűnsz.

Hallgat, a jó barátomnak, Kargalnek szüksége van néhány új újoncra Barrens kötelesség miatt. Tudom, hogy azt a Horde-ért akarod tenni, aminek igaza van. Nos ez a lehetőséged.

Vidd el ezt a toborzólevelet Kargalnek és lásd, hogy fogja-e megjelölni azt.

Mit akarsz, kölyökkutya? Ha te nem vagy itt toborzásért, én vagyok, ne legyen időd rád.
Oh, tehát Takrin küldött téged? Ő kiváló cserkész.

Meg fogom jelölni a toborzóleveledet, de az, amire nekünk igazán szükségünk van, valaki a Crossroadsnél.
Toborzólevelet nyújtottak

Burning Shadows

Árnyékokat égetni

Level 12 Durotar
Szintnél győzedelmeskedett 4 Horda
Vidd Neeru Fireblade-nek ezt a szemet.
Az égő árnyék szeme: 0/1
<A Wordök áradnak a függőből és az elmédbe.>

Gazz'uz?

Gazz'uz...report!

Ott van a Skull Rockban levő felfedezésed szava. Neked készülnöd kell egy támadásra!

Gazz'uz, megparancsolom neked, hogy beszélj! Beszél vagy arról fogok meggyőződni, hogy Neeru Fireblade tud a jelenlétedről, és gyors brutalitással fog leereszkedni rajtad.

Nem teszteli a készségeidet Neeru ellen...

...Gazz'uz, vagy te ott...?

<Megvizsgálja annak a szemét, hogy árnyékot éget.>

Lenyűgöző. Az a hang, amit hallottál, említette a nevemet? Engem ismernek, mivel miközben elfogja a Warchiefünk ellenségeit, but...it furcsa, hogy engem kiválasztottak. Még furcsább az azoknak a Burning Blade kultuszkövetőknek, akiktől visszaszerezted ezt a függőt, annyira van egy nevük közel a sajátomnak.

Nekem tanulnom kell ezt a függőt. Nekem tanulnom kell és, és latolgatnia kell az üzenete jelentését.

Köszönet azért, hogy a figyelmembe ajánlják ezt, <név>. Egy nagy szolgáltatást tettél az embereiddel.
Annak a szemét, hogy árnyékot égessenek, nyújtották

Dark Storms

 Sötét viharok

Level 12 Durotar
Szintnél győzedelmeskedett 4 Horda
Borotva domban hozza a sistergés karmát Orgnil Soulscarnek .
A sistergés karma: 0/1
Nem tudunk megengedni a Burning Blade-nek egy talpalatnyi helyet Durotarben! Nekünk a gonosz keléseik előtt meg kell semmisítenünk őket!

Keresztülmentem a saját vizsgálataimon és azt Burning Blade varázslónak találtam, a manó, Fizzle Darkstorm, kempingezett Thunder Ridge-en belül  északnyugatra. Ott ő és a kultuszkövetője a kegyeltek káoszt terjesztenek.

Győzd le Fizzle-t és találd meg őt, és hozd nekem a halott karmát!

Megtaláltad Fizzle-t? Ő, és a Burning Blade pihenése, követelmény súroljanak a földjeinkről!
Aha! Kaptad őt!

Teszed a klánodat büszke, <név>. És miattad Durotar mentes még egytől a gonoszság ügynöke.

Lost But Not Forgotten

Veszített de nem felejtették el

Level 11 Durotar
Szintnél győzedelmeskedett 8 Horda
Magához téríti Kron sorsának egy jelét Misha Tor'kren a Razor Hilltől északnyugatra levő tanyánál.
Kron amulettje: 0/1
<név>tudsz segíteni nekem? A fiam, Kron elment napokkal ezelőtt vadászni, és még mindig nem tért vissza. Nyugatra ment a Barrens irányába hogy crocolisksekre* vadásszon Southfury River mentén. Félek a legrosszabbaktól.

Ahogy erős ő volt, a makacs büszkesége mindig belevonta őt bajba. Figyelmeztettem őt az a crocolisksek* erőteljesek és gonoszak voltak. Dühös és megrohamozott lett.

Ha nem tudod megtalálni őt, legalább nem tudod hozni nekem a sorsa egy jelét... még akkor is, ha neked ki kell nyitnod minden crocolisk* gyomrát, a Southfury mentén vannak.

Imádkozom, hogy Kron visszatérjen hozzám, de én majdnem bizonyos vagyok már tudom a sorsát.
Oh, a fiam... a szép fiam.

Bizonytalan a fiam sors, kínoztam magamat, mióta távozott. Most hogy tudom, hogy mi történt talán, végül el tudok kezdeni gyászolni.

Köszönetet mond neked, <név>. Vedd ezt. Ajándékként Kronnak készültem adni azt, amikor visszatért sikeresen. Most hogy tudom, hogy ő halott, nem tudom elviselni, hogy megnézzem azt.

Encroachment

 Beavatkozás

Level 10 Durotar
Szintnél győzedelmeskedett 6 Horda
4-et öl meg Razormane Quilboars, 4, amit Razormane felderít, 4 Razormane Dustrunners és 4 Razormane Battleguards Gar'Thok borotva domb.
Razormane Quilboar: 0/4
Razormane cserkész: 0/4
Razormane Dustrunner: 0/4
Razormane Battleguard: 0/4
Amikor megérkeztünk, a Razormane quilboarsök* birtokolták a föld nagy részét, és bizonyítottak egy tüskét az oldalainkban. Az erőfeszítéseinken keresztül kiűztük a számaik legnagyobb részét, de még mindig jól maradnak-erődített néhány területben.

Ez mindazonáltal elég sokáig folytatódott. A saját védelmünkért nem tudunk megengedni a Razormane-nek semmilyen hajófeneket a földjeinkben. A táboraikat megtalálhatják nyugatra itt. A szederbokrokért való pillantás és te meg fogjátok találni őket. Ma hajtjuk őket Durotarből holnap talán Kalimdor egészéből.

 Bár birtokolnak egy kevés intelligenciát és egy kevés szervezetet, megtalálom azt, ahogy állandóan meghökkenti azt a quilboarsök* rátermettek voltak hogy annyira sok területet tartsanak és fogják el őt Kalimdorben. Talán ők ravaszabbak egy ellenség mint elismerésemet fejezek ki nekik...
Szó mentén fogok átmenni az a quilboarsöket* eltávolították az odúikból, és az a szerkezeteik tüzelhetni fognak. A Durotarből való Razormane eltávolítása közelebb hoz minket teljesen biztosító az új szülőföldünk határai.

Zalazane

Level 10 Durotar
Szintnél győzedelmeskedett 4 Horda
Győzd le Zalazane-t.

Ölj meg 8 vudu törpét és 8 Hexed törpét.

Hozd Zalazane fejét Gadrinnek.
Zalazane feje: 0/1
Vudu törpe: 0/8
A witchdoctor* Zalazane elidőzik az Echo Isleson keletre.  azok a szigetek, amiknek egyszer neveztük az otthont.

Onnan átokhoz küldi a törpéit a kontinensre.
Őt le kell állítani.

Most Zalazane-t és a kegyeltjeit, - - a korábbi Darkspear törpéket, győzi le veszített nekünk. Hozd nekem a fejét és én tudni fogjuk az övé a gonoszság uralkodásának vége van.

Zalazane-t legyőzik?
Zalazane-nel gone, a törzsünk megint békében tud aludni.

Köszönetet mond neked, <név>. A Darkspear törzs sokkal tartozik neked. Ha szenvedsz egy gyengélkedéstől, látogasd meg a segédBom'bay, mögöttem. A vuduja erős...

Finding the Antidote

 Megtalálni az ellenszert

Level 9 Durotar
Szintnél győzedelmeskedett 7 Horda
4-et hoz Venomtail méreg Sacs Kor'ghan Orgrimmarben.
Venomtail méreg Sac : 0/4
Venomtails vagy a Durotarben levő leghalálosabb scorpidsek közül* néhány. Ez Rhinagnek esztelen volt hogy vadásszon rájuk anélkül, hogy vele volna az ellenszere egy része.
Hoz nekem néhányat venomtail*méreg sacs az Orgrimmar bejáratához közeli venomtailsek közül* bármelyiktől és készíteni fogok egy ellenszert neki.

Siess, <név>. A saját szükségeink közül az egyik a segítséged.

Emlékszik, nincs dolog az, milyen teremtményre vadászol, jól szerepelnél hogy tanuld azt és értsd a viselkedését. Az a tudás megmenthetné az életedet.
Itt van az ellenszer, <név>. Vidd Rhinagnek azt, amint tudsz, és legyél óvatos.

Need for a Cure

 Egy gyógymód szükségessége

Level 9 Durotar
Szintnél győzedelmeskedett 7 Horda
Találd Orgrimmarben Kor'ghant és kapd a Venomtail Antidote-ot. , Azután hozd az ellenszert Rhinagnek Durotar észak-nyugati határa közelében.
Venomtail ellenszer: 0/1
<név>... az időzítésed tökéletes. Éppen remélem, hogy tudok bókolni a sietségednek szintén.

Én gondatlan voltam amíg közel harcoltam a venomtailsek közül* néhánnyal, és közülük egy mélyen csípett engem. Tudom érezni a mérgét, ami ráadásul gyengít engem, ahogy beszélünk. Ennél az aránynál, én kapott talán egy óra távozott hogy éljen. De nekem szükségem lesz a segítségedre

Kor'ghan Orgrimmarben tudja, hogy hogyan lehet csinálni az ellenszert. Megtalálja őt... és sietség, <név>. Nem leszek képes, hogy sokkal tovább tartsak. Neki Shadow Cleftjében kellene lennie.

Én majdnem kardvirág vagyok, amit nem tudok visszaküldeni Sen'jinnek, én am most. A gyengeségemet és ostobaságomat biztosan kigúnyolnák.
Nakki, te megmentettétek az életemet. Köszönöm.

Vedd ezt; remélem, hogy ez legalább segíthet neked az utazásaidban, ha nem hoz neked valami érmét. Attól, hogy mit mondasz, én nem leszek usin* ez bármikor hamarosan. Kor'ghan a rítusai közül többön keresztül fog meneteltetni engem, amíg bizonyítom magamat. Több killin* vadkanok, több gatherin* scorpid*farkak... <sóhaj>

Securing the Lines

 Biztosítani a sorozatokat

Level 11 Durotar
Szintnél győzedelmeskedett 7 HordeAlliance
Ölj meg 12 Dustwind vadembert és 8 Dustwind viharboszorkányt Rezlaknek Drygulch szurdok közelében.
Dustwind vadember: 0/12
Dustwind viharboszorkány: 0/8
Gazlowe egyszer elmondta nekem, Rezlak. Van egy dolog, amit neked életben kell tudnod,

Nem tudok azzal foglalkozni, hogy elvesztem a lakóautóink közül mindegyiket, úgyhogy éppen kézbe fogom venni a dolgokat. Drygulch Ravine fekszik Razorwind Canyon keleti részén keresztül. Ha megöljük a hárpiák közül mindegyiket ott, az utak biztonságosak lesznek.

Természetesen volt egy másik dolog, amit Gazlowe tanított nekem, és vagyis tudsz kapni bármit, amit egy árért tettek. kisegítesz engem, <név>?

Nem gondolnád azt egy fickóról mint a főnököm, Gazlowe, de mindig úgy tűnt, hogy tudja a pontszámot. Ne félj venni azt a nagy lépést, mondta.

A hárpiák nem fogják abbahagyni zaklatás minket és a lakóautók nem fogják abbahagyni megtámadás, hacsak  erről nem teszünk valamit, eh?

Azt gondolom, hogy most könnyen tudok lélegezni miközben tudom, hogy a hárpiák nem fogják zaklatni az ellátási lakóautóinkat már. És nem az egyik pillanat túl hamarosan, bármelyik. Hallom, hogy nekem a következő szállítással néhány mókás kicsi játékot küldenek!

Elég jó vagy abban, amit teszel, <név>, neked a nyomára kellene lelned a főnökömnek Ratchetben.

Oh, és nem aggódik, nem felejtenélek el téged fizetni a szolgáltatásért.

Winds in the Desert

 Szelek a sivatagban

Level 9 Durotar
Szintnél győzedelmeskedett 7 HordeAlliance
Nyerj vissza Suppliesból 5 zsákot és küldd vissza őket Rezlaknek Orgrimmar közelében.
Elbocsátás ellátások : 0/5
Én Rezlak vagyok, Gazlowe fiúi közül az egyik vagyok. A főnök küldött engem, hogy segítsek az orcsöknek* itt Durotar Things'dben going jó a lakóautókat kivéve. Nem tud sikerülni megóvnia őket! Tudod kicsit keményebbé teszi a munkámat?

Az utolsó shipment--they megígérte, hogy ez kapni fogja through!--wast megkaparintott a Dustwind hárpiák által of...where it...Razorwind Canyon volt?

 Követi a nagy kanyont délre azt fogod találni, hogy a szurdok vágott egyenesen a falak nyugatjába és keleti oldalaiba.

Én nagy vagyok annál, hogy mit teszek, ne szerezz nekem rosszat, de ez nevetséges! Mi rólam azt hiszik, hogy homokvárakat építek, teszem őket?
Hey, most van nem annyira igazságos a dolog! Nekünk visszakaptad az ellátásainkat. Ez remek! Képes leszek, hogy vissza munkába érjek csak amint úgy tudom vélni, hogy valaki nekem húzza ezeket a zsákokat.

Minshina's Skull

Minshina koponyája

Level 9 Durotar
Szintnél győzedelmeskedett 4 Horda
Találd meg Minshina koponyáját a hatalom köre között az Echo Isleson.

Ráveszi azt, hogy sajátítsa el Gadrint Sen'jin falu.
Minshina koponyája: 0/1
Hallom a testvéremnek, Minshinának, a hangját, ahogy kiált nekem az álmaimban.

Őt vette Zalazane, a varázsló, az Echo Isleson keletre. És ő halott.

De a halál nem szabadság a testvéremnek. Minshina szellemét Zalazane varázslatai által csapdába ejtették a saját koponyáján belül. Az álmaimban másik koponyákkal látom azt a hatalom egy körében a legnagyobb Echo Isle-on. Amíg ez marad ott, a testvérem lelke kudarcra van ítélve.

Kérlek, <név>. Találd meg a kört és nyerd vissza Minshina koponyáját. Hozd azt nekem.

Szabadítsd ki őt!

Nálad van a testvérem koponyája? Ő szabad végül?
Köszönetet mond neked, <név>. Megmentetted Minshinát. Megóvtad a testvérem szellemét rabszolgaságtól!

Practical Prey

 Gyakorlati zsákmány

Level 8 Durotar
Szintnél győzedelmeskedett 5 Horda
Magához térít 4 Durotar tigrisbundát Vel'rin agyar Sen'jin falu.
Durotar tigrisbunda: 0/4
Az irhák közül sok, amit használunk, származik Durotar tigrisekből, <név>. Takarók, fegyverzet, sátrak: van nagyon sok ok, amire vadászunk, a vadállatok, és sok ok megengedjük nekik, hogy ugyanakkor gyarapodjanak.

Az idő elérte nekünk, hogy annyira kiválogassa a nyájat . A számaink nőnek, és a szükségeink elkezdik elárasztani a készleteinket. Nekem több irhára van szükségem, ha nekem megfelelő árucikkeket kell előkészítenem az embereinknek.

Hoz nekem 4 Durotar tigrisbundát, és meg foglak jutalmazni téged. Délre a szigeteken tudod találni őket itt.

Emlékszem az első tigris vadászatra,  úgy döntöttem, hogy vadászom a legnagyobbakon az Echo Isles, és majdnem egy teljes napon keresztül tökéletesen nyugodtan ültem a lombozata árnyékaiban... megfigyelés... várakozás.

Az izmaim feszesek voltak, és készen álltam arra, hogy lecsapjak. Ez a legnagyobb győzelmeim közül az egyik volt, amikor az a tigris végül vette a csalétket.

Elégedett vagyok, <név>. A segítséged miatt az embereink védettek lesznek, ahogy az évszakok változnak.

Köszönöm.

Thwarting Kolkar Aggression

 Kolkar agressziót keresztezni

Level 8 Durotar
Szintnél győzedelmeskedett 5 Horda
Lar Prowltusk Sen'jin Village külsője azt akarja tőled, hogy semmisítsd meg az Attack tervek 3 készletét, amit tartottak Kolkar Cragen belül.
Támadó terv: Trials völgyét megsemmisítették: 0/1
Attack Plan: Sen'jin Village-et megsemmisítették: 0/1
Attack Plan: Orgrimmart megsemmisítették: 0/1
Csökkenti a hangodat, <osztály>. A Kolkar kentaurok épp a vonulat fölött fekszenek nyugatra Kolkar Cragben.

Tegnap éjszaka amíg razziáztak, besettenkedtem a falujukba és felfedeztem azt a piszkos vadállatok egy három-tiered támadás, amit megterveztek Durotar törpéin és orcsein*.

Nekünk nem szabad megengednünk az inváziójuknak, hogy megvalósuljon. Talán fel tudod sorakoztatni az erőt, aminek be kell szivárognia Kolkar Craget és meg kell semmisítenie a támadó terveiket.

Utolsó láttam, osztották őket fent a vezetőik közül három között.

A kentaurok bizonyultak hogy egy következetes kellemetlenségek legyenek a Horde-nak. A szándékaikat, hogy ostromot fektessenek a szülőföldünkre, nem tolerálhatják.
A Horde biztosan uralkodna, ha a Kolkar kentauroknak támadniuk kellett. De azáltal, hogy megakadályoztunk egy olyan támadást, fölösleges vérontást szántunk az erős harcosainknak.

És ahogy biztos ahogy homok van a Tanaris sivatagban, tudjuk, hogy vér, amit ezek előtt kiöntöttek, időket fog kipróbálni vagy keresztül.

Szolgáltad a nép kutadat, <osztály>.

Break a Few Eggs

 Törj néhány tojást

Level 8 Durotar
Szintnél győzedelmeskedett 6 Horda
Rávesz 3 Taillasher tojást, hogy főzze Torkát borotva domb.
Taillasher tojás: 0/3
Bah! Majdnem elfelejtettem, hogy nekem reggelikészet kell kapnom.

<név>, movint* szerez magadnak és néhány taillasher*tojást szerez nekem. Legalább szűkölködni fogok közülük három ha nekem elég lesz a holnapi étkezésért.

A Bloodtalon taillashersök* vadak lehetnek, és gyakrabban védik a tojásaikat a halálba . Néha túl mélyen eltemetik a tojásaikat a földben felfedni biztonságosan, de ha odamész az Echo Isleshoz a délkeletbe Sen'jin Village, te általában mindenhol azoknál a szigeteken meg tudja találni őket.

Reggelizik, ebédel, vacsora! Ki törődik azzal, hogy ez melyik étkezés? Azt még mindig főznie kell someone--namelynek én!
Lehet, hogy te gyenge vagy, de legalább te nem vagy ügyetlen, <név>.

Itt vedd ezt és kapj outtát* az utam. Hozzáfogtam, hogy főzzek .

Carry Your Weight

Vidd a súlyodat

Level 7 Durotar
Szintnél győzedelmeskedett 4 Horda
Furl Scornbrow a Razor Hill őrtoronyban 8-at akar Canvas Scraps.
Vászondarabkák: 0/8
A kor tett engem haszontalan csatában. Most másik utakban teszem magamat hasznossá.

Ettől az előnyös helyzetből támadóknak vigyázok. Ahogy az erőnk itt nő, megtalálom magamat, ahogy kevesebbet és kevesebbet fújom a jelszarvat.

Lehagyni az időt árucikkeket mintázok hogy fiatalabb, rátermettebb harcosoknak segítsek megvédeni a szülőföldünket.

Neked neked tudok mintázni egy zsákot a holmijaidért. Ha egy olyan tétel lenni használat neked hozz nekem egy kevés vásznat, egy anyag, ami közös az emberek és kentaurok számára.

Büszkén harcoltam a Warchief mentén mikor ezek a földek volt utat tört. A csata sebhelyei megjelölik a bőrömet.

A Horde becsületét Archimonde veresége alatt a fejszém és battlecrym* segítségével fenntartották, amikor a szentségtelen szövetséget az emberekkel és manókkal csinálták, megmunkált szükséglettől.

De a pozícióm őrként és ellátóként nekem adta az érték egy új értelmét.

Legkiválóbb, <név>. Valami jól <osztály> biztosan a csatatéren fog találni egy szükséget erre a zsákra.

Az erélyedet és hajlandóságot üdvözlöm a Horde nevében!

The Admiral's Orders

Az admirális rendjei

Level 7 Durotar
Szintnél győzedelmeskedett 2 Horda
Kézbesítsd Admiral Proudmoore Ordersét Vol'jinnak Thrall kamarájában Orgrimmarben.
Proudmoore admirális rendjei: 0/1
Emberekben nem tudnak bízni. Egy fáradt szívvel harcoltunk mentén miközben tudtuk, hogy egy napon el fognak árulni minket.

Proudmoore admirális halála nem volt elég hogy álljon meg, az övé a csalás hagyatéka. Az emberi söpredéknek voltak a tervei kút, amit elköltöttek, azelőtt valaha találkozott az elhalálozásával.

Az uralkodása ráadásul nem fog meghalni Benedicttel ez látszik. Annak, aki tudja, hogy ez milyen hosszú lesz Proudmoore következő hullámai előtt, ott vannak az emberek, hogy leszálljanak a partjainkon.

Nekünk azonnal kapnunk kell ezeket a rendeket Vol'jinnak Orgrimmarben! Őt Thrall kamarájában tudják találni.

Számtalan alkalommal arra ösztönöztem a Warchiefet, hogy ne bízzon az emberekben, de a személyes büszkeség nem az, hogy mi van kockán itt.

Méltóan szolgáltad a Horde-ot, fiatal vagy <osztály>.

Most megbocsátsz nekem, nekem azonnal javasolnom kell Thrallt ezeken a dolgokon...
Proudmoore admirális rendjeit nyújtották

The Admiral's Orders

 Az admirális rendjei

Level 7 Durotar
Szintnél győzedelmeskedett 2 Horda
Veszi Proudmoore admirális rendjeit Gar'Thok borotva domb.
Proudmoore admirális rendjei: 0/1
Kinyitod az idős és megtépázott borítékot és felfedezel egy hivatalos néző dokumentumot. Felismered Admiral Proudmoore pecsétjét.

Ez fontosnak tűnik. Talán Gar'Thok, Razor Hill parancsnoka, érdeklődne aziránt, hogy van ez az információja.

Ez nem jósol jóval egyáltalán. Bölcs voltál, hogy a figyelmembe ajánlottad ezt az információt.
Proudmoore admirális rendjeit nyújtották

From The Wreckage....

 A roncsból...

Level 8 Durotar
Szintnél győzedelmeskedett 3 Horda
Gar'Thok Razor Hill azt akarja tőled, hogy nyerj vissza 3-at Gnomish Tools a parton kívüli roncsból.
Gnómszerű eszközök: 0/3
A legfigyelmesebb cserkészeim közül az egyik hoz hátsó szó az Proudmoore flottájának a roncsa még mindig épp Tiragarde Keeptől keletre marad Durotar partja mellett.

Ez nem titok az az embereknek azokkal a mocskos kicsi teremtményekkel való szövetségben, amiket törpékként ismertek, van egy haladó tudásuk a szerelőkről. Nekünk kell lennie a potenciális ellenségeink közül mindegyiknek egy teljes megértésének. És az embereink javára fognak szolgálni ettől az új tudásról szintén.

Úszás a roncson keresztül, <név>, és nekem visszahoz az Alliance eszközei.

Amint megtudjuk, hogy az emberek hogyan működtetik a furcsa gépezetüket, tenni fogunk egy nagyobb esélyt arra, hogy jövőbeli csatákban fogjuk legyőzni őket.

Az új nyert tudásunkkal a Horde-nak csak esélye van arra, hogy növekedjen erőben.

A fellendülési küldetésed sikeres volt, <osztály>. Látni fogom ehhez, hogy ezek az eszközök a következő lakóautóval odaérnek Orgrimmarhöz.

Jól elvégzett.

Vanquish the Betrayers

 Győzd le az árulókat

Level 7 Durotar
Szintnél győzedelmeskedett 3 Horda
Kill 10 Kul Tiras tengerészek, 8 Kul Tiras tengerészgyalogos és Lieutenant Benedict és Gar'Thokba való visszatérés Razor Hillben.
Kul Tiras Sailor: 0/10
Kul Tiras tengerészgyalogos: 0/8
Benedict főhadnagy: 0/1
Vezetett Admiral Proudmoore által Kul Tiras emberei megsértették Durotart miközben megszegték a Warchief megállapodását, amit Jaina Proudmoore-ral csináltak parancsban, hogy évekkel ezelőtt legyőzzék Archimonde-ot.

Az emberi agressziót visszaverték és Tiragarde Keep esett. De nemrég az admirális tartalékai, amiket vezetett Lieutenant Benedict, visszafoglalták az ellátást és még egyszer feltesznek egy fenyegetést a szülőföldünknek. Ezek az emberek nem mutatnak tiszteletet a diplomácia iránt.

Bizonyítsd a becsületedet és utazási deledet Tiragarde Keepnek hogy küszöböld ki az emberi támadókat.

Neked vannak a rendjeid, Yogicleaner. Durotar biztonsága bent van kérdés. Fejezd be a feladatot előtted vagy akaszd a fejedet szégyenben.

Mutasd a becsületedet és győzd le Tiragarde Keep embereit.

A bátorságod Wordje gyorsan utazik, <osztály>. A Tiragarde Keepnél aratott győzelmed meséit fogják beharangozni Orgrimmarben.

Report to Orgnil

 Beszámoló Orgnil számára

Level 7 Durotar
Szintnél győzedelmeskedett 4 Horda
Beszélj Orgnil Soulscarrel borotva dombban.

Mi Sen'jin Village-nél vagy nem a saját bajaink nélkül, és köszönjük neked a segélyedet. De azok a hírek, amiket hozol a Burning Blade-et illetően, mindenkit érintő problémák lehetnének.

Van egy orc*, amit állomásoztattak Razor Hillnél, Orgnil Soulscar, aki felügyeli Durotart gonoszságokból, mint például a Burning Blade-et! Orgnilba megy és elmondja neki a nehéz helyzetünk, és a híreid Trials Valleyjéből. Tudni akarja majd ezeket a dolgokat.

Razor Hill fekszik északra.

Igen? Neked van valamid hogy tegyél jelentést? Jóval akkor engedd meg nekünk, hogy legyen ezünk!

                                                

 

A Peon's Burden

 Egy Peon terhe

Level 5 Durotar
Szintnél győzedelmeskedett 1 Horda
Hozzd Ukor terhét a fogadósnak Grosk borotva dombhoz.
Ukor terhe: 0/1
Megbocsát nekem? Tudsz segíteni nekem?

Nekem sok ételem van itt. Végigsétáltam az út és szembeszálltam scorpidsek* és pókok mentén és rosszabb! Hoztam az ételt Trials Valleyjének, mert azt gondoltam, hogy nekik szükségük volt erre és szeretek kisegíteni. De nekik nincs szükségük ételre! Most nekem fel kell idéznem ebben Razor Hillt és félek a vadállatok közül mindegyiktől az út mentén...

Azt tudod elvinni nekem? Én éppen egy peon* vagyok, de te hős vagy. Nem félsz semmitől!

Vidd el azt Innkeeper Grosknak a Razor Hill fogadónál. Köszönöm!

Ah, ez az az étel, amit Ukor hozott Trials Valleyjének. Nekik nem volt szükségük erre? Nos úgy vélem, hogy szeretnek kiéheztetni téged hősök tréningben. Szellemet épít, mondják!

Köszönet azért, hogy visszaküldjék az ételt. Szúrni fogom azt hátrál a polcokon... de itt engedd meg nekem, hogy először egy kevés felfrissülést ajánljak fel neked!

És ne felejts el pihenni itt a fogadóban. Te lehet  egy bátor <osztály> kész legyőzni a világot, de ha az energiádat kiszívják, nem fogod tenni magadat.
Ukor terhét nyújtották

A Solvent Spirit

 Egy fizetőképes szellem

Level 7 Durotar
Szintnél győzedelmeskedett 5 Horda
Bring 4 Intact Makrura Eyes és Crawler Mucus 8 fiolája Vornal mesternek Sen'jin Village-ben.
Ép Makrura szem: 0/4
Csúszómászó nyálka: 0/8
Bár a szemeim cserbenhagynak engem, még mindig elég világosan tudok látni. Gyakrabban nekem számítanom kell az alkémiai képességeimre, hogy segítsen nekem olyan varázslatokban, amik egyszer könnyen jöttek. De megtagadom, hogy egy apprentice--no törpét vagy az orcot* vegyek fel méltó elég valaha jelentkezett.

Te méltó vagy? Igen, természetesen te vagy.

Nekem szükségem van néhány dologra. Kapni fogod őket nekem?

Nekem ép makrura*szemekre van szükségem, és a csúszómászó fiolái nyálka. Bármilyen makrurán* vagy a csúszómászón tudod találni őket Durotarben. Hamarosan megint beszélni fogunk.

Az idő az erőd igaz tesztje és. Türelmet veszt el vagy enged gyengeségnek, és az igaz énedet mutatni fogják.
Jól elvégzett, fiatal egy... kút kész valóban.

Több száz laptop közül válogathatsz

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.