Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Válogass több száz laptop közül

                                                 Feralas 2

 

Feralas: A History

 Feralas: egy történelem

Level 47 Szintnél győzedelmeskedett 42 Kérdezd meg Daryn Lightwindot, hogy veheted-e kölcsön a könyvét.
Ez a könyv néz, mintha senki nem nyitotta volna ki azt éppen egy hosszú ideje. A fedőit éppen hordják, és az oldalai sárgultak, de miután megvizsgáltad azt, észreveszed, hogy lehet, hogy ez éppen az, hogy Troyas mit keres.

Felveszed azt, de rájössz, hogy neked valószínűleg kérdezned kellene mielőtt kölcsönveszed azt.

Tehát szeretnéd kölcsönvenni Feralast: A History?

Megengedi nekem, hogy gondolkodjak...

Meg fogom engedni neked, hogy kölcsönvedd ezt a könyvet, <név>, de csak ha először valamit értem teszel.

 

The Borrower

 A kölcsönkérő

Level 48 Feralas
Szintnél győzedelmeskedett 42 Alliance
Vidd Tanarisbe a Curgle Cranklehopnak szóló levelet.
Egy rövid feljegyzés: 0/1
Sok témát tanultam az időmben, és a legújabb elragadtatásom a snapjaw-val* van az elfoglalja a strandot a Hinterlandsben. Van sajátságban, amiről azt szeretném, hogy lásson, egy, egy óriási snapjaw* elnevezte Gammeritát. szeretnék menni magam, de a kutatásom itt tart engem. Azt gondolom, hogy az ő egy képe volna a következő legjobb dolog.

Vidd Tanarisbe ezt a Curgle Cranklehopnak szóló levelet. Létrehozott egy találmányt nekem az elfoghat egy képet. Egy pillanatfelvételnek nevezte azt, gondolkodom...

Egy levél -- nekem?
Te Daryn gyakornokai közül egy másik vagy? Ő éppen jól értesült történész, <név>. Neked hálásnak kellene lenned, hogy a vezetése alatti tanulás vagy.

Most engedd meg nekem, hogy kapjam a Super Snapper FX-et. Szeretni fogod azt!
Egy rövid feljegyzést nyújtottak

 

The Super Snapper FX

 A szuper aligátorteknős FX

Level 48 Feralas
Szintnél győzedelmeskedett 42 Alliance
Használd arra a Super Snapper FX-et, hogy vegye Gammerita egy pillanatfelvételét, azután visszatérjen Daryn Lightwindhoz Rut'theran Village-ben.
Gammerita pillanatfelvétele: 0/1
Szuper aligátorteknős FX : 0/1
Van az első pillantás az új találmányomra, <név>. Minden, amit neked tenned kell, célbármi ez te vagy szeretne venni egy képet, és tolja a gombot.

Mi volt az a Hinterlandsből való teremtmény, amit említettél? Gammerita? Jól bugyog szerencse, ami megtalálja őt. Én biztos vagyok, hogy Daryn eléggé elégedett lesz azzal a pillanatfelvétellel, amit visszaküldesz neki.

Mindenesetre itt van a Super Snapper. Szórakozz jól!

 Curgle találmánya az elvárásai szerint élt.

Nem válik túl izgatott, de tudja, hogy elégedett vagyok a munkáddal, <név>.

Most hol hagytam el azt a könyvet...
Szuper aligátorteknős, amit FX nyújtott

 

Return to Troyas

 Visszatérés Troyasbe

Level 48 Feralas
Szintnél győzedelmeskedett 42 Alliance
Kézbesítsd a könyvet Troyas Moonbreeze-nek Feathermoon Strongholdban.
Feralas: egy történelem: 0/1
Itt  van, <név>. Gondoskodj a könyvemről.

Most siess tovább. Én biztos vagyok, hogy Troyas lelkes a visszatérésedért.

Elhoztál egy könyvet. Kiváló!
Feralas: egy történelmet nyújtottak

 

Doling Justice

 Szétosztó igazság

Level 47 Feralas
Szintnél győzedelmeskedett 39 Alliance
Kill 12 Grimtotem Naturalists, 10 Grimtotem Raiders, és 6 Grimtotem Shamans azelőtt visszatérő Jer'kai Moonweavernek Feralasben.
Grimtotem természettudós: 0/12
Grimtotem támadó: 0/10
Grimtotem Shaman : 0/6
Ahogy már elmondta neked, Kindal és én most a Grimtotemnek fogjuk vinni a küzdelmet. Együtt nekünk még mindig képesek kellene lennünk, hogy sok nélkül lőjük ki a tauren* egy részét fenyegetés magunknak, de szeretnénk egy kevés segítséget, ha te hajlandó és rátermett vagy.

Láttad a tábort alattunk, de több van keletre. Miközben használod a saját taktikáidat, ossz sok a taurenben* keletkezett kárt ahogy tudsz. Tudunk minden találkozik hátrál itt miután éreztek, Kindal fullánkja nyíl és a saját fegyvered.

Kindalnek időre van szüksége, hogy előkészüljenek, de a vadászzsákmányaink már szám az dozens. A Grimtotem klán  több mint körültekintő a jelenlétünk a területben, és mint viperák keresnek fel minket.

Tenni fognak mindent a hatalmukban, hogy a testeinkből vegyék a fejeinket. Neked ébernek kellene lenned... szintén neked jönni fognak, most hogy beavatkoztál.

Kindalnek rólad, <name>--youról, igaza volt van egy fortélya ezért. Te fűszerezettebb kalandor vagy mint az mindkettőnk, és azért köszönetet mondunk neked.

A Grimtotem klán sokkal ellenségesebb, mint a legtöbb tauren... azon töprengek, hogy a saját fajtájuk ráncol-e szemöldököt a tetteiken. Nem meglepődnék. Ahogy te valószínűleg körültekintő vagy, sok verseny vagy Azerothon, legyenek nyakkendőid kevésbé jólelkű pároknak.


 

 

Doling Justice

 Szétosztó igazság

Level 47 Feralas
Szintnél győzedelmeskedett 39 Alliance
Jer'kai 's pecsétgyűrűt vidd el fő papnőnek Tyrande Whisperwind Darnassusben.
Jer'kai 's pecsétgyűrű: 0/1
Kint itt a vadonban Kindalnek és nekem csökevényes eszközeink vannak hogy jutalmazzuk meg a segítségedet, de nem akarjuk azt tőled, hogy érezd nem méltányoltnak magadat. Vedd a pecsétgyűrűmet. Ha valaha Teldrassil faágaiban találod magadat, menj a hold templomába Darnassus szívében. Ott meg fogod találni a High Priestess Tyrande Whisperwindomat. A gyűrű meg fogja engedni neki, hogy tudja, hogy mi kút és rugalmassághitel a történetednek vagyunk.

Mi mindketten köszönetet mondunk neked, <név>.

Az egy bámulatos történet, <név>. Örömmel tölt el minket, hogy csak nem segítettél dragonkindnak*, de szintén egy a saját papnőnk. Jer'kai helyes volt, hogy hozzám küldött téged. Arról fogok meggyőződni, hogy neki van a gyűrűje, amit visszaküldtek her--I-NAK, az történik, hogy a cserkészek hamarosan vezetik Feralas irányát.

 köszönetet mondok neked megint, és csináld magadat, okozz örömöt neked otthon, amíg itt vagy.
Jer'kai 's pecsétgyűrűt nyújtottak

 

The Newest Member of the Family

 A család legújabb tagja

Level 47 Feralas
Szintnél győzedelmeskedett 40 Alliance
A Fragile Sprite Darter Eggedet vidd el a Hinterlandsnek és beszél Agnar Beastamerhöz, de siess, neked csak 1 órád van meg kell találnod őt, mielőtt az újszülött a tojáson belül meghal.
Törékeny manó Darter tojás : 0/1
Egy nagyszerű példány, <név>. Ha ez a teremtmény viselősséget él túl, azután ez valóban egy egészséges háziállat lesz!

Van egy utolsó dolog, amit azt javasolnám, hogy cselekedni kellene, ha te terv következőn keresztül this--headdel Aerie Peaknak a Hinterlandsben. Beszél egy ott levő törpének, elnevezett Agnar Beastamernek, ő mesterállati kezelő és rátermettnek kellene lennie hogy irányítson téged a költés végső lépéseiben.

De siess, <név>, ez a tojás törékeny és utoljára nem fog vágyakozni megfelelő figyelem nélkül.

Jól jól bugyog... nem láttam ezek közül az egyiket egy sárkány korában. Faerie sárkány, ha engem nem ismernek félre... néz lenni a manó darter*változatosság. Kiváló, kiváló valóban.

Bugyogj, ha ez a kicsi pasi fog kikelni és fogja megérni, hogy erős és egészséges lehessen, azután nekünk kapnunk kellene egy kevés táplálékot ennek. Jó időben kaptad azt nekem.
Törékeny manó Darter tojást nyújtottak

 

Food for Baby

 Táplálék a babának

Level 47 Feralas
Szintnél győzedelmeskedett 40 Alliance
5-öt hoz Silvermane lesvadász szárnyak Agnar Beastamernek hátországokban.
Silvermane lesvadász szárny: 0/5
Manó a dartersök*  esznek húst és növényzetet is. Ha a tojásod itt ki fog kelni, legyél felkészült. Mintegy jó eszik mivel ezek a kis pofák a hús szárnyai, nyersek és zaftosak, hidd el azt vagy nem. Soha nem voltam képes, hogy megtudjak nahát, de ennek somethinje* van hogy férjen rá Elune-nak a manókra vonatkozó terve... talán nekik védelmezőknek vagy somethinnek* kellett lenniük, nem tudom.

Gondoskodni fogok a tojásról most miért nem szerzel nekem, egy kevés jó Silvermane-nek, lesvadászszárnyakat

 A kicsi tojásod itt épp készről van hogy keljen ki.

 Ambarkibbynek. féltékeny vagyok rád gettin* ez a tojás először is. Nem késztet arra engem, hogy helpint* sajnáljak te kint így.

These'll tesz jól, és ha engem nem ismernek félre, a kicsi tojásod készen éppen van hogy keljen ki. Ez hogyan érez? Tudod, te körös-körül egy anyának lenni? Haha, nem gondolta ya'det most ilyen felelősséggel kell osztania tett téged?

 

Becoming a Parent

 Szülő lenni

Level 48 Feralas
Szintnél győzedelmeskedett 40 Alliance
Beszélj Agnar Beastamerhöz a hátországokban.

Ho, ez sokkal készebb volt, mint én gondolkodott...
Itt vedd a tojást... jobb neked annyira van ezed ez kötvények neked és téged keres meg hogy a mamája legyen.

Congrats, <név>. Te szülő vagy... így.

 

Zapped Giants

 Eltrafált óriások

Level 48 Feralas
Szintnél győzedelmeskedett 45 HordeAlliance
Használd arra Zorbin Ultra-Shrinkerjét, hogy eltrafáljon bármilyen fajta óriást, akit Feralasben találtak egy kezelhetőbb alakba. 15-öt hoz, amit Miniaturization Residues ezeknek az óriásoknak az eltrafált verzióin talált Zorbin Fandazzle-nek a Forgotten Coast dokkjainál, Feralas.
Miniatürizálás maradék: 0/15
Nekem az óriásokról tennem kell majd valamit, ha elmaradok itt!

Dolgoztam egy gnómszerű összemenő sugár egy változatán, de használom felsőbbrendű GOBLINT technológiai haladás a szerkezetében! Egy erőfeszítésben, hogy magamnak való kényelmetlenségeket, mint például a halált, kerüljenek el neked kedvelnék hogy próbáljam ki azt az óriások közül bármelyiken Feralasben. Neked miniatürizálást kellene megtalálnod maradék rajtuk utánad húzd össze őket - hoz nekem támogass néhányat!

Miniatürizálásmaradék, biztosítalak téged, van egy értékes árucikk mikor ez magához tér konstruáló! Nos ez értékes abban ez segít nekem arról meggyőződni, hogy a zapper* nem fog tenni valamit ahogy kiábrándító felrobban a felhasználón.

Oh, én átlag a zappersökért* azt kivéve adtalak téged. Teljesen!

Splendifimous! Nem csak am én boldog látni, hogy a maradékkal visszatértél, de szintén a jelentős függelékeid közül mindegyikkel ép! Vagyis bugyogj ott volt soha bármilyen veszély most használni az Ultra-Shrinkert ott volt!

A képviseletemben értékelem az erőfeszítésedet, <név>. Igazán te mindenhol a manók barátja vagy. Fogadd el ezt az elismerésem jeleként!
Zorbin Ultra-Shrinkerjét nyújtották

 

Fuel for the Zapping

 Üzemanyag az eltrafáló

Level 48 Feralas
Szintnél győzedelmeskedett 45 HordeAlliance
Collect 10 Water Elemental Cores a Feralas Forgotten Coastja mentén elhelyezkedő Sea Elementalsből és Sea Spraysből, és hozzd őket vissza Zorbin Fandazzle-be ki van a dokk közelében .
Öntözz elemi magot: 0/10
Ha fogadok a saját jobb elmarasztaló ítéletem és tartózkodásom ellen hogy futtassak egy konstruáló boltot a Forgotten Coast mentén, nekem ezekkel az alkalmatlan elementalsökkel* kell foglalkoznom. Megátkozza az elementalism* erőit akadálytalan, mondom!

Szerencsére nekem, és most neked a reményteljes besúgóm, az elementalsök* képviselnek egy eszményi forrást az Ultra-Shrinker kifinomultságomhoz szükséges nyers erőre - adja őket az mi- mondom! Mikor tevő ez , bár, legyél biztos, hogy mentsd meg nekem a vizet elemi magok!

Amíg elemi magok mögött tudtalak untatni téged a hasznosság műszaki részleteivel, helyette rá foglak venni téged ennek a fontos feladatnak a befejezésére azáltal, hogy értékes érmét és díjakat ajánlok mert teszek úgy. Yon bizony kész vagy?
Scrumdillyriffic! Ezek a magok tartani fognak engem miközben egy ideje dolgoznak. Bővíti azt a haszon ott most lény kevesebb elementals* a part mentén, és én lehet, hogy már nem kiált magamat hogy aludjon a kilátásnál, vállalkozásba kezdett talán a legrosszabb hely elképzelhető!

Köszönetet mond neked, <név>, az erőfeszítéseidért a képviseletemben. Amíg ez határozottan pénzügyileg megszíjaz engem hogy tegye ezt, engedje meg nekem, hogy megmutassak neked egy kevés hálát, amit érthetsz, és dráguljak... fosztogass!

 

Improved Quality

 Javított minőség

Level 48 Feralas
Szintnél győzedelmeskedett 40 Alliance
10-et hoz harag sebhely, amit Yeti Feathermoon erődnél rejt el Pratt McGrubbennek, Feralas.
Harag sebhely Yeti irha : 0/10
Nekem van egy előnyöm az irhák egy egyenletes BETTER forrásán, ha az még lehetséges! Feralas északi részeiben - mélység Rage Scar Holdon belül - vagy a Yetik egy másik tömege. Ők sokkal keményebbek, mint azok, amikkel azelőtt foglalkoztál, úgyhogy ha te fent vagy egy nagyobb kihívásért, legjobban a lábujjaidon volnál!

Szépen megjutalmaználak téged az irháik közül tíznek egy kazláért; hozza őket nekem itt, és be fogjuk fejezni az üzletünket.

Ha ezek a Rage Scar Yeti irhák bármi mint a minőség, amit bemutattak a Feral Scar párjaik, ők tudna nagyon nos legyél olyan rugalmas, mint tórium!

Képzeld el azt!

Kiváló, kiváló! Ezek jól hihetetlenül működni fognak kint - már azt tudom mondani annak, hogy ők sokkal keményebbek lesznek mikor megfelelően meggyógyított.

Hála megint a segítségedért <név>. Itt - vedd a legújabb teremtéseim közül az egyiket.

 

Pristine Yeti Hide

 Érintetlen Yeti irha

Level 48 Feralas
Szintnél győzedelmeskedett 41 Alliance
Hozza az érintetlen Yeti irhát Pratt McGrubbennek a Feathermoon erődnél, Feralas.
Érintetlen Yeti irha: 0/1
Egy érintetlen Yeti irhának találtál, ami kivételesen vastag és erős, - tehát, mint még azok is láttál a Yetiből Rage Scarban.

Tekintve, hogy Pratt McGrubben a Feathermoon Strongholdnál keres Yeti irhákat, ennyire különös, az ember jelentős érdeklődésű lehet neki.

Hihetetlen! Azt találhattad, hogy minden Yeti granddaddyje* ezzel elbújik!

Neked azt kellene hinned, hogy téged foglak fizetni ezért. Általában nem fizetek annyira sokat egy egyetlen irháért, de én elég biztos vagyok, hogy tudok készíteni valami különlegeset ebből. Kösz azt.
Érintetlen Yeti irhát nyújtottak

 

Perfect Yeti Hide

 Tökéletes Yeti irha

Level 48 Feralas
Szintnél győzedelmeskedett 41 Horda
Tábornál hozza a tökéletes Yeti irhát Jangdor Swiftstridernek Mojache, Feralas.
Tökéletes Yeti irha: 0/1
Te megtalált mi lehet nagyon nos legyél egy tökéletes Yeti irha. Könnyen észreveszed, hogy ez kivételesen vastag és erős - tehát, mint még azok is láttál a Yetiből Rage Scarban.

Tekintve, hogy Jangdor Swiftstrider Camp Mojache-nél keres Yeti irhákat, ennyire különös, az ember jelentős érdeklődésű lehet neki.

Ez egy hihetetlen felfedezés! Azt hiszem, hogy ez az a legjobb Yeti irhapéldány, amit valaha láttam!

Valóban ez egy megfelelő jutalomra határozottan érdemes. Általában nem fizetek annyira sokat egy egyetlen irháért, de én magabiztos vagyok tudok készíteni valami különlegeset ebből. Kösz azt,
Tökéletes Yeti irhát nyújtottak

 

The Giant Guardian

 Az óriási őrző

Level 49 Feralas
Szintnél győzedelmeskedett 44 Alliance
Lokalizáld az elveszett éjszakai tündérlányt.

Én am nem jó, <név>. Én spose* voltam hogy watchin* legyek a kicsi barátom, Shay fölött,, és valahogy elmenekült belőlem. Én nem vagyok mindaz persze mi történt igazán, de tart idő láttam őt, mi volt walkin* a romokon keresztül épp északra itt.

Everythin jól goin* volt, de akkor megfordultam, és... eltűnt.

Most én a leves éppen nem találhatja ki kint, hogy nekem mit kellene tennem itt. Kapott bármilyen ötleteket, <név>?
Hey, hogyan roham mész fernek* tűnik Shay? A lábaid utazhatnak sokkal gyorsabb n bányászik.

Oh, én annyira kardvirág vagyok, aminek engem találtál! Kell beismernem nekem, kissé eltévedtem... de ez nem egy szép hely?

 

Wandering Shay

 Bejárni Shayt

Level 49 Feralas
Szintnél győzedelmeskedett 44 Alliance
Vedd fel Shay Belljét a mellkasról.

Kísérd el Shay Leafrunnert Rockbiter táborába.
Vidd el Shay Leafrunnert Rockbiter táborának
Azt gondolod, hogy segíthetnél nekem vissza a barátomhoz, Rockbiterbe találni az utamat? Róla azt hitték, hogy néz engem... de nekem van egy hajlamom, hogy néha elvándoroljanak. Épp annyira sok dolog van látni, és engem annyira megzavarnak.

Azért van egy dolog, ami mindig működni fog hogy kapja a figyelmemet.

Ebben a mellkasban nagyon nagyon vagyis meg fogsz találni egy harangot nekem. Éppen szeretem ennek a hangját. Neked van a szavam, ha elvándorlok, minden, amit neked tenned kell, gyűrű ez és én jönni fogunk miközben visszafutunk.

Én gettin* voltam gondterhelt ! Hálás köszönet a bringinért* Shay otthon, Phystabyou.
Mi? Mondod dis harang dolgozni fog amikor Shay lelép? Jól, hogyan roham az!
 

 

Stave of Equinex

Equinex léce

Level 50 Feralas
Szintnél győzedelmeskedett 42 Alliance
Adj erőt Troyas Stave-nek és találd meg az Equinex Monolitht.
Equinex léce: 0/1
Lehet, hogy ez a léc Equinex Stave-je! Equinex Stave-je ténylegesen egy kulcs, amit arra használtak, hogy kinyissa az Equinex Monolitht Ravenwind Ruinsében, az a Dream Boughtól nyugatra levő kontinensen.

Azt találja, hogy az a négy láng, ami megnyugszik, ég azokban a romokban: Samha, Imbel, Byltan, és Lahassa. Nyerd vissza a lényegüket azután amíg támogatod az Equinex Monolitht, használd arra a lényegeket, hogy erőt adjanak a lécnek. Ha ez van igazán van Equinex Stave-je, te képes leszel, hogy kinyissa a Monolitht és megtudjon egy szent készítményt ebből.

Az Equinex Monolith csendesen áll a romok között.
Tartani az erőt adott lécet majdnem lehetetlen. A hatalma morajlik a testeden keresztül.

Kapcsolatot teremtesz az Equinex Monolith hideg felszínével...

Egy kicsi ajtó kinyílik miközben megengedi neked, hogy terjedj, és veszi a készítménybelsőt.

A fény gerendái töltik a területet az Equinex Monolith körül.
Troyas lécet nyújtottak

 

The Morrow Stone

 A holnap kő

Level 50 Feralas
Szintnél győzedelmeskedett 42 Alliance
Küldd vissza a szikrázó követ és Equinex lécét Troyas Moonbreeze-nek Feathermoon erődben.
Egy szikrázó kő: 0/1
Equinex léce: 0/1
Mihelyst a készítményt eltávolítják a Monolithből, tőled, érezd az energiát Equinex Stave-jében elkezd elhalványulni.
Balra óta olvastam, <név>. Ezt a követ, amit megtaláltál, a Morrow Stone-nak nevezik. Amíg nem teljesen persze vagyok az, hogy a célja mi még, biztos tud lenni abban, hogy ez valami nagy jelentőség elrejteni távol az Equinex Monolithben az út ez volt.

A tanulmányaimat fogom folytatni, és remélem, hogy képes leszek, hogy a jövőben számítsak rád, <név>. Köszönet a segítséged egészéért.
Equinex lécét nyújtották

 

Natural Materials

 Természetes anyagok

Level 50 Feralas
Szintnél győzedelmeskedett 40 Horda
Bring 2 Splintered Logs, 6 Encrusted Minerals, Resilient Sinew-ból 20 darab, és 40 Metallic Fragments ördögűző Uzer'i Camp Mojache-ben.
Széttört farönk: 0/2
Kérgesített ásványi anyagok: 0/6
Rugalmas ín: 0/20
Fémes töredékek: 0/40
Nekem bizonyos anyagokra lesz szükségem hogy fejezzem be a törekvésemet... teheted ezt azok mentén a másik feladatok mentén, amiket neked fogok adni.

Nekem szükségem lesz egy széttört farönkre Feralas egy treantjéből*. Ásványi anyagokat kérgesített, ezeket a hegyi óriásokon és faerie*sárkányokon találhatják nyugatra. Valamint találj nekem valami rugalmas ínnak a Hinterlands owlbeastseiből* vagy Feralas hippogryphseinek*. Végül nekem nagy mennyiségű fémes töredékre lesz szükségem ezek közül a teremtmények közül bármelyiktől, amiket említettem.

Képes voltál, hogy gyűjtsd azokat az anyagokat, amikre nekem szükségem van?
Kiváló! Ezek az anyagok, a muisek, egyesült engednie kellene csak az eredmények mi hiányzóak voltunk.

 

Dark Heart

 Sötét szív

Level 50 Feralas
Szintnél győzedelmeskedett 45 Horda
Talo Thornhoof Camp Mojache-ben akarja Edana Hatetalon Dark Heartját.
Edana sötét szíve: 0/1
Edana Hatetalon azoknak a Northspring hárpiáknak a királynője, akik a romokban testesülnek meg nyugatra. Ő tiszta gonoszság; hallottam, hogy a szíve egy kristály. Ő bármilyen érzelem űrje azt az utálatot kivéve, amit érez minden másik irányába. Neked szembe kell nézned Edanával és vissza kell hoznod nekem a sötét szívét.

Hallottam egy szarvról az a hárpiák viszik -- miközben fújják azt, a Hatetalon által a kövek a romok északi részében be fogják idézni a királynőt.

Képzeld el a meglepetését, amikor ez nem a rokona, ami hívja őt, de a halála.

Azt az utálatot, amit Edana terjeszt a földön keresztül, le kell állítani.
Most tudom, hogy Edana igazán halott. Ez a szív; tartani fogom azt memóriában mi itt nekem, <név>. Köszönöm.

 

Vengeance on the Northspring

 Bosszú a Northspringon

Level 50 Feralas
Szintnél győzedelmeskedett 45 Horda
Talo Thornhoof azt akarja tőled, hogy ölj meg 4-et Northspring Harpies, 4 Northspring Roguefeathers, 4 Northspring Windcallers, és 4 Northspring Slayers.
Northspring hárpia: 0/4
Northspring Roguefeather: 0/4
Northspring gyilkos: 0/4
Northspring Windcaller: 0/4
Az én időmben én fűszerezett vadász voltam. Nem volt semmilyen teremtmény akörül, amitől féltem....

Én kint voltam az erdőben miközben egy kemény csata után élesítettem a pengémet, az voltam, hogy engem mikor támadtak lesből. A hárpiák körülvettek engem, és nekem alig sikerült biztonságba húznom magamat.

Még most is még mindig tudom hallani a kiáltásaikat, ahogy visszhangzanak...

Én voltam ugyanaz soha azután. De az utálat forralja a nekem, --, a belsőmet, akit nekem ezek közül az évek közül mindegyik után ráadásul kapnom kell.

A Northspring hárpiákat meg tudják találni nyugatra itt. <név>, kapja a bosszúmat.

A Northspring hárpiák szárnyai az éjszakaként feketék; nem viszi tőlük el a szemeidet, lest sötétségbe tűnnek el.
Köszönetet mond neked, <név>. Békében tetted egy öreg tauren* elméjét.

 

Weapons of Spirit

 A szellem fegyverei

Level 50 Feralas
Szintnél győzedelmeskedett 42 Horda
Ördögűző Uzer'i azt akarja tőled, hogy várj egy pillanatra, amíg előkészíti a fegyvereket.

Átáztatni a muiseket* a fegyverekbe egy nehéz eljárás. Most hogy nálam vannak a szükséges anyagok közül mindegyik és a teremtmények muisekje*, amiket elfogtál, kezdődhetek. Okozz örömöt várakozásnak; vissza fogok térni egy pillanatban.
Ígért, neked van a választásod, <név>. A teremtmények muisekjét* örökké lepecsételték ezeknek a fegyvereknek az erejébe.

Most a sajátodként kezelheted az energiájukat. Használd azt jól.

 

The Sunken Temple

 Az elsüllyedt templom

Level 51 Feralas
Szintnél győzedelmeskedett 46 HordeAlliance
Találd Tanarisben Marvon Rivetseekert.

Hallottam egy olyan helyről, ami mélyen fekszik annak a földnek a felszíne alatt, amit -- hatalmak által száműzött ott, nagyobb mint valaha láttam.

Ha ebből a helyből többet szeretnél megtanulni; a Sunken Temple, keres kint egy manó elnevezte Marvon Rivetseekert. Nagyon kedvel Troyas és én, a világ sok ősi területét tanulta. Őt utoljára ismerték hogy hagyja ott az otthonát Ratchetben, hogy tanulja a törperomokat Tanarisben.

Szerencse, ami megtalálja őt; tőle nem kaptak híreket egy kis idő alatt.

Igen, a Sunken Temple, azt tudom mondani, hogy a saját szemeimmel láttam azt. Talán szeretnél erről többet hallani?

Úgy nézel ki, mint a kalandos típus, - - én, olyan dolgokat tud, amik izgathatnak téged...

 

The Strength of Corruption

 A korrupció ereje

Level 52 Feralas
Szintnél győzedelmeskedett 47 Horda
Talo Thornhoof Camp Mojache-nél Feralasben azt akarja tőled, hogy ölj meg 12-t Angerclaw Grizzlies és 12 Felpaw Ravagers Felwoodban.
Angerclaw grizzly medve: 0/12
Felpaw Ravager: 0/12
Miközben vadász vagyok, arra törekszem, hogy emuláljam azokat az erőket, amiket látok az ellenfeleimben. Lehetséges a javadra fordítani a csatát azáltal, hogy egyszerűen tudja az ellenséges kutadat, <név>.

Egy hely hívta Felwoodot Ashenvale-től északra, a teremtményeket megfertőzte egy anyag hívta fel. A medvéket és farkasokat hajtották dühös ezáltal, de azt hiszem, hogy szintén még erősebbek lettek szintén.

Menj, <név>. Utazz oda Felwoodhoz és nézz szembe ezekkel a vadállatokkal. Magadnak tanul ha ők igazán olyan erősek, mint én,

Minden, amit megérintett a fel*, kisugároz egy furcsa zöld izzást... érzékelem, hogy ez gonosz, de van ugyanakkor, nagyon erőteljes.
Ez hangzik a leírásaidból, mintha a teremtmények mutatnának egy esztelen vadságot...

Éber marad, <név>. Ez a legjobb érdeklődésedben volna hogy a korrupcióból többet tanuljon meg. Ismerd az ellenségedet mindig.

 

The Videre Elixir

 A Videre elixír

Level 52 Feralas
Szintnél győzedelmeskedett 47 HordeAlliance
Hoz nekem egy Evorootot, és persze tudom készíteni neked a Videre Elixirt.

Tudok minden fajta dolgot füvekről és alkímiáról... nahát, engedd meg nekem, hogy elmondjam a történetet az időről neked én transmuted*arany attól a sajtról, amit ebédre enni készültem... hey... hol vagy te miközben mész?
Evoroot: 0/1
Tehát húztál egy gyorsat Ol Miblonön, ehen*?

 

Again With the Zapped Giants

 Megint az eltrafált óriásokkal

Level 55 Feralas
Szintnél győzedelmeskedett 45 HordeAlliance
Használd arra Zorbin Ultra-Shrinkerjét, hogy eltrafáljon bármilyen fajta óriást, akit Feralasben találtak egy kezelhetőbb alakba. 10-et hoz, amit Miniaturization Residues ezeknek az óriásoknak az eltrafált verzióin talált Zorbin Fandazzle-nek a Forgotten Coast dokkjainál, Feralas.
Miniatürizálás maradék: 0/10
Tudom, hogy összegyűjtöttél maradék nekem már... de neked meg kellene találnod magadat akar egy ráadáselőadás egy móka-idő-tevékenységre mindig többet tudok használni maradék.
Amíg nem tudok adódni majdnem sokként a kompenzáció útjában megint, én lenni több mint boldog leteríteni az a manóbarátaim közül mindegyiknek tett szolgálatod jó szavát fülekkel.
Vélj engem úrnak, amikor azt mondom, hogy ezeknek a manóknak eléggé nagy füleik vannak.

Ah, a kutatás gyümölcsei és a fajta édes, édes maradékban levő hasznosítás. Jóval vagyis nem ízlelek meg azt vagy semmit, amikor tanulom azt.
Sokat.

Elképzelhetetlenül fantasztikus, <név>! Megint nekem túlélted, és azért köszönetet mondok neked.
Köszönöm!
Amíg úgy vélheted, hogy ez az érme kicsit kisebb, mint te hozzászoktatják, a pihenés bizonygatta, hogy a nagy tetteid a goblindom* mezőjén visszhangzanak a hatalom termein keresztül a Steamwheedle Cartelben. Neked szükségednek kellene lennie valami másra tenni, azután beszélj velem mindenképpen!
Zorbin Ultra-Shrinkerjét nyújtották

 

Refuel for the Zapping

 Tankol az eltrafáló

Level 55 Feralas
Szintnél győzedelmeskedett 45 HordeAlliance
Collect 6 Water Elemental Cores a Feralas Forgotten Coastja mentén elhelyezkedő Sea Elementalsből és Sea Spraysből, és hozza őket vissza Zorbin Fandazzle-be ki van a dokk közelében ott.
Öntözz elemi magot: 0/6
Több dolgozik, mondod? Tette a hősies küldetésemet a ragacs összegyűlő darabjai találtak belsőt elemi lényeknek nem kalandért oltja a szomjadat? Talán ugyanabból több fog megpróbálni tölteni annak a feneketlen kútját, hogy keresni téged, hiába birtokol...

OK, melodráma félre szűkölködöm több elemi magokat öntöz. Megpróbálok reménytelenül annyira vállalkozásba kezdeni itt a jutalmak nem lenni nagy... de odaígérlek téged el fogom mondani hallótávolságon belül mindenkinek, hogy hogyan segítettél nekem. Bízik bennem ezen - embereket ismerek a Cartelben!

Neked sikerült megtalálnod azokat az elemi magokat, amikre nekem szükségem van?
Felső jelölés, <név>, felső jelölés! Amíg az érme erőt adok neked nem lenni a legtöbb, amit valaha meg fogsz kapni, ilyen munkáért a pihenés bizonygatta, hogy a bajtársaim a Steamwheedle Cartelben az erőfeszítéseidről hallani fognak!

Ha bármi mást keresel hogy adj bérbe engem, azután végezz engem, tudd. Mindig elemibb magokat tudok használni és ilyen.

 

Feathermoon Stronghold  (Dungeon)

 Feathermoon erőd ( Dungeon )

Level 57 Szörnyű fakalapács
Szintnél győzedelmeskedett 54 Alliance
Beszélj Latronicus Moonspearrel a Feathermoon erődnél Feralasben.

<név>! A segélyedre szükség van Feralasben!

Egy törvényen kívüli a mágus, Lethtendris, menekült az ősi elven romok Eldre'thalas, most hívta Dire Mault. Azt elhiszik neki van egy olyan darab veszélyes bűvös energiája, amit vissza kell nyerni.

Latronicus Moonspear ügynököket kér meg, hogy lépjenek be Dire Maulba és találják meg a tételt Lethtendris között.

Szolgáld a szövetséget! Keresd fel Latronicust a Feathermoon erődnél Feralasben.

Jégeső, <név>. Elégedett vagyok, hogy látlak téged, de sajnálom, hogy a találkozónk nincs kellemesebb feltételek alatt.

Hallgass közel, mivel nekem van egy létfontosságú feladatom neked...

 

Lethtendris's Web  (Dungeon)

 Lethtendris világhálója ( DUNGEON )

Level 57 Szörnyű fakalapács
Szintnél győzedelmeskedett 54 Alliance
Hozza Lethtendrist sző Latronicus Moonspearnek a Feathermoon erődnél Feralasben.
Lethtendris világhálója: 0/1
A mágus, Lethtendris, egy olyan gonosz vérmanó, akinek a brutalitását varázslatra illesztik össze csak a csavart függősége által, menekült Dire Maulba. Létrehozott egy eszközt, egy világháló elcsábítani annak a helynek a bűvös energiái és mi félünk attól, ha bal akadálytalan, a világunkban keletkezett helyrehozhatatlan kárt fog okozni!

Leállítja őt, <név>. Találd meg őt és nyerd vissza a hálóját. Valószínűleg a szatírok közelükben van Warpwood Quarterben Dire Maul. Hozza a hálót nekem hogy a hatalmát biztonságosan kibocsáthassák, tolass bele a vadonokba...

Nálad van a világháló, Natisha? A koncentrált bűvös energiájának kicsapongónak kell lennie!
Visszanyerted a hálót! Jól elvégzett, <név>! Lethtendris mint az ő sok manója, fajta, vagy vak azokhoz a veszélyekbe, amiket a varázslat visszaélése okozhat a világunkba. Azt hiszik, hogy ők a varázslat mesterei; nem jönnek rá, hogy ők rabszolgák a saját függőségükbe. A halála elszomorít engem, de ez szükséges volt.
Köszönetet mond neked, <név>. Nálam lesznek az energiák a hálón belül, amit biztonságosan kibocsátottak egy széles terület fölött, azután meg fogom semmisíteni azt hogy jövőbeli bűvös hőstetteket akadályozzak meg.

 

Camp Mojache  (Dungeon)

 Tábor Mojache (DUNGEON )

Level 57 Szörnyű fakalapács
Szintnél győzedelmeskedett 54 Horda
Tábornál beszélj Talo Thornhooffal Mojache Feralasben.

Talo Thornhoof, egy Tauren idősebb személy Feralasben, küld egy segély iránti kérést. Kevés részletet ajánlott, de azt mondta, hogy neki ügynökökre van szüksége egy dolog miatt mindkettő finom... és szörnyű.
Szolgálja a Horde-t, <név>. Menj Camp Mojache-be Feralasben és beszélj Talóval.

Ah, jó látni egy <osztály> figyelmet fordít az idézésemre. Én a szolgáltatásaid szüksége, <név>, és félelem, amit hozni fognak neked egy veszélyes útvonal hosszában...
Egy Dire Maulba való útvonal.

 

Lethtendris's Web  (Dungeon)

 Lethtendris világhálója ( Dungeon )

Level 57 Szörnyű fakalapács
Szintnél győzedelmeskedett 54 Horda
Tábornál hozza Lethtendris világhálóját Talo Thornhoofnak Mojache Feralasben.
Lethtendris világhálója: 0/1
A vérmanó, Lethtendris túllépte az ugrásait. Annyira lelkes volt ő bűvös hatalmat gyűjteni az ellenszegült a hittestvéreinek és létrehozta a ravasz terv egy eszközét, egy világháló szándékában állt kiszívni Dire Maul fertőzött bűvös energiáit. Még most is azokat az energiákat és terveket gyűjti, hogy kibocsássák őket az ellenségei ellen.
Lethtendrist le kell állítani. Találd Dire Maul Warpwood Quarterjén belül őt, győzd le őt és hozd a hálóját nekem, hogy lehet, hogy azt tanulmányért küldjék vissza több józan vérmanónak.

Steelshankz, neked van Lethtendris Webje?
Jól szerepeltél, <név>. Ez a háló tart ezen belül Dire Maul varázslatának a hatalmas boltjai, és félek, hogy azt, ami megrongálódnak, elengedhetik, ha azokat az energiákat annyira egyig hasznosították felelőtlen Lethtendrisként. engem elszomorít a halála, de tudom, hogy soha nem tudott megválni a világhálójától amíg él.
Köszönetet mond neked, <név>. A hálót fogom küldeni varázslat szakos diákoknak felelősebb Lethtendrisnél. Ők lesznek a hatalma új felügyelői.

 

Pusillin and the Elder Azj'Tordin  (Dungeon)

 Pusillin és az Elder Azj'Tordin ( Dungeon)

Level 58 Szörnyű fakalapács
Szintnél győzedelmeskedett 54 HordeAlliance
Odautazik Dire Maulhoz és lokalizálja az Impet, Pusillin. Meggyőzi Pusillint, hogy adja Azj'Tordin's Bookot neked Incantations bármilyen eszközökön keresztül szükséges.

Visszatérés Azj'Tordinba a Feralasben levő Lariss Pavilionnél neked vissza kellene nyerned Incantations könyvét.
A ráolvasások könyve: 0/1
Csak egy pillanatért hagytam cserben az őrömet, idegen. A sietségemben hogy meneküljek el az elesett herceg szorítása elől, engem kiraboltak. Egy felettébb mocskos démon, a kobold, Pusillin, ellopta a könyvemet ráolvasások és Eldre'Thalas. egyszer nagy termeinek a kulcsa
Már nem tartok érdeklődést a kulcs iránt, ahogy szabadságért váltottam a halhatatlanságomat, de reménytelenül szűkölködöm enyém a ráolvasások könyve.
Találd meg a koboldot, Pusillint, és nyerd vissza a könyvemet.
Kutasd át a szörnyű fakalapács Warpwood negyedét Pusillin után.

Nem sajnálok semmit, idegen. A királynő hosszú azóta lehagyott. A Shen'Dralar munkáit elrontotta Tortheldrin herceg őrülete. egyetlen szabadságot keresek... Escape...
Megtaláltad azt! Egy átok azon a nyomorult koboldon. Ó jaj, a materiális tulajdonaim legjobb esetben csökevényesek. Úgy dönthetsz attól, ami nekem van, hogy adódsz.

 

The Gordok Ogre Suit  (Dungeon)

 A Gordok emberevő óriás öltöny ( Dungeon )

Level 60 Szörnyű fakalapács
Szintnél győzedelmeskedett 56 HordeAlliance
Hozz Runecloth 4 reteszét, 8 göröngyös bőr, 2, amit Rune befűz, és emberevő óriás tannin összecsomózni Thimblejacket. Őt jelenleg megláncolják Dire Maul Gordok szárnyában.
Runecloth retesze: 0/4
Göröngyös bőr: 0/8
Rune fonál: 0/2
Emberevő óriás tannin: 0/1
Ha harcolni fogsz ennek a szeméttelepnek a királyával - és azt gondolom, hogy az az, hogy mit vagy kötött, hogy - , azután neked át kell jutnod Kromcrush kapitánynál. Most át tudsz jutni nála azáltal, hogy persze megölöd őt.
Hogyan, kérdezel? Mióta itt voltam, azt gondolom, hogy tudom, hogy hogyan lehet csinálni egy olyan emberevő óriásöltönyt, ami épp elég sokáig fog tartani hogy szedje rá ezeket a bozosokat*. Az egyetlen probléma stabilitás - tíz perc . Hozz nekem azt, amire nekem szükségem van, és készíteni fogok neked egyet. Nem megyek sehova...

Az Ogre Tannin a legkeményebb dolog valószínűleg hogy találja meg, nekem minek kell készítenem az öltönyt, - azt gondolom, hogy nekik fent van néhány? Nehéz megmondani, mióta ezek a labda és lánc nem tesznek mozgást annyira könnyűvé tenni...
Egyébként hozd nekem a dolgokat szűkölködöm, és meg foglak korbácsolni téged egy olyan emberevő óriásöltöny, ami gondolkodásba fogja rászedni Kromcrush kapitányt, hosszában te az emberei közül az egyik vagy.

Igen, ez be fog válni. Csak egy csúszik itt, és ráncol itt... heh* - ez igazságos bírságon kívül fog működni! <Egy széles mosoly sugárzik a megláncolt manó arcáról.>
 Emlékszik- ez van nem a legbiztosabban megmintázott tétel a világban. Neked lesz a használat tíz perce, mielőtt ez szétesik, azután nem fogsz rászedni senkit! Megpróbálja használni azt épp azelőtt megközelíted őt, és emlékszel... ez csak arra fogja késztetni őt, hogy azt gondolja, hogy te szövetséges vagy .

 

Unfinished Gordok Business  (Dungeon)

 Befejezetlen Gordok üzlet ( Dungeon )

Level 60 Szörnyű fakalapács
Szintnél győzedelmeskedett 56 HordeAlliance
Találd Gordok Might Gauntletjét és visszatérést ennek Kromcrush kapitánynak Dire Maulban.

Kromcrush szerint az öreg timey*történet mondja azt Tortheldrin - egy olyan hátborzongató manó, aki egy hercegnek nevezte magát, - lopta azt a Gordok királyok közül az egyiktől.
A Gordok erő védőkesztyűje: 0/1
Most te da király, úgyhogy talán téged megbecsülnek Gordok készítmény hát hátborzongató manóból ki hívja magát herceg! Da király azelőtt épp mint minden buktál meg da másik királyok Tortheldrin óta - da hátborzongató manó - öreg timeyből* lopta azt Gordok király!
Készítmény da Gauntletnek nevezik Gordok Might. Öreg timey*történetek csak mondjuk da egy da Gordok igaz király vissza tudja kapni azt. Öreg timey*történet szintén mondjuk hátborzongató manó van megnyugszik körbe itt - azt találod, hogy ez és ez erőssé fognak válni védőkesztyű örökre kikopsz! Yar, mutatlak téged!

Hah,  nincs felfedezés , parancsolgatsz? Talán öreg timey*történet egy rossz történet... keményen hinni annak a hátborzongató manónak tud lopás Gordok királytól!
Bombasiker... ,  da, igaz király! Soha nem gondolom azt, hogy látom ezt a védőkesztyűt az életemben! Ez a pillantás mint ez nem kapott mojót*, amit már elhagytak... talán azok a hátborzongató tündérkísérlet és romvédőkesztyű. Nos HAR HARt mondom neki!
Néz - ez a jelzés da védőkesztyű egy öreg öreg OLD timey*varázslat-jelzés, öregebb da Gordoknál mondják. Nos da Gordok kapitányaként mi mind egy dolgot tanulunk meg több mint és több mint - hogyan gyártmányhoz jelzés kelj életre és rugalmassághatalomra vissza védőkesztyűbe!
Azt érted teszem, király! Itt, vesz da védőkesztyű és urald FOREVERT!

 

Elven Legends  (Dungeon)

 Elven legendák ( Dungeon )

Level 60 Szörnyű fakalapács
Szintnél győzedelmeskedett 54 Horda
Keresés szörnyű fakalapács Kariel Winthalusnek. Tegyél jelentést vissza Sage Koroluskbe Camp Mojache-nél bármiinformációval, amit megtalálhatsz.
Mester, akit Kariel Winthalus megtalált
Több évvel ezelőtt, egy magányos elven fő elnevezett Kariel Winthalus többel menekült el a szülőföldje pusztítása elől ősi elven készítmények vontatásban.
A keresésünk ennek az elveszett mesternek vezess minket Quel'Thalas romjaiból a Burning Steppesen keresztül, a tenger nagy kiterjedésein keresztül, Feralasnek
Azt gyanítjuk, hogy a manó szentélyt keresett Eldre'Thalas termeiben (mit ismernek Dire Maulként most).
Neked meg kell találnod őt, kalandor. Élő vagy halott, azt a tudást, amit vitt, vissza kell nyerni!

Az üzlettársam, az éjszakai tündértudós, Runethorn, toborozza a szövetségeseit ezért a feladatért.
Egy szégyen... egy tragédia. A tételek elvesztek mondod? Nincs a neki, eh?, nyoma

 

The Madness Within  (Dungeon)

 A Madness benn ( Dungeon )

Level 60 Szörnyű fakalapács
Szintnél győzedelmeskedett 56 HordeAlliance
Neked meg kell semmisítened az őrzőket körülvevő az 5 Pylons az meghajtja Immol'thar. Prisonjét Egyszer a Pylons meghajtott lent, az erőmező, ami körülveszi Immol'thart, ki fog csapongani.
Lépj be Immol'thar Prisonjébe és pusztítsd ki azt a mocskos démont, aki áll a szívénél. Végül nézz szembe Tortheldrin herceggel Athenaeumban.
Visszatérés a Shen'dralar Ancientnek az udvarban neked be kellene fejezned ezt a keresést.
Immol'thar: 0/1
Tortheldrin herceg: 0/1
Eleget hallottál? Te a tett egy embere vagy?
Ennek az őrületnek véget kell érnie. A halhatatlanok kora hosszú azóta lehagyott. Semmisítsd meg az őrzőket, akik körülveszik az oszlopokat hogy csökkentsék az erőmezőt. Amikor ez kész, semmisítsd meg Immol'thart. A herceg hatalmával, amit nagyon csökkentettek, fejezd be őt és támadd meg őt. Eltemeti ennek a városnak a szellemeit, kalandor.

Legyél óvatos, kalandor. A herceg van... meggyőző.
Köszönetet mondunk neked, hős.

 

The Treasure of the Shen'dralar  (Dungeon)

 A kincs az Shen'dralar ( Dungeon )

Level 60 Szörnyű fakalapács
Szintnél győzedelmeskedett 56 HordeAlliance
Térj vissza az Athenaeumhoz és találd meg a Shen'dralar Treasuréját. Követeld a jutalmadat!

A könyvtárban Athenaeum, te egy ősi mellkast, amit alul elrejtettek, a lépcsőháznak fog találni. Csökkenti azt az melyik te vágyol.
Leletre nyitod ki a mellkast...

 

Unfinished Gordok Business  (Dungeon)

 Befejezetlen Gordok üzlet ( Dungeon )

Level 60 Szörnyű fakalapács
   
Találd Gordok Might Gauntletjét és visszatérést ennek Kromcrush kapitánynak Dire Maulban.
Kromcrush szerint az öreg timey*történet mondja azt Tortheldrin - egy olyan hátborzongató manó, aki egy hercegnek nevezte magát, - lopta azt a Gordok királyok közül az egyiktől.
A Gordok erő védőkesztyűje: 0/1
Most te da király, úgyhogy talán téged megbecsülnek Gordok készítmény hát hátborzongató manóból ki hívja magát herceg! Da király azelőtt épp mint minden buktál meg da másik királyok Tortheldrin óta - da hátborzongató manó - öreg timeyből* lopta azt Gordok király!
Készítmény da Gauntletnek nevezik Gordok Might. Öreg timey*történetek csak mondjuk da egy da Gordok igaz király vissza tudja kapni azt. Öreg timey*történet szintén mondjuk hátborzongató manó van megnyugszik körbe itt - azt találod, hogy ez és ez erőssé fognak válni védőkesztyű örökre kikopsz! Yar, mutatlak téged!

 

Libram of Rapidity  (Dungeon)

 Libram gyorsaság ( Dungeon )

Level 60 Szörnyű fakalapács
Szintnél győzedelmeskedett 56 HordeAlliance
Hozza Rapidity egy Libramjét, 1 Pristine Black Diamond, 2 Large Brilliant Shards, és 2 Blood hősök Lorekeeper Lydros Dire Maulban megkapni Rapidity egy Arcanumjét.
Libram gyorsaság : 0/1
Érintetlen fekete gyémánt: 0/1
Nagy ragyogó szilánk: 0/2
A hősök vére: 0/2
Winthalus mester elvesztette Rapidity Libramjét a keleti szárnyban. A Libram számításba fog venni egy kisebb sietséget cantrip* a berendezésedre tenni. Társalgótrükkök, igazán...
Mindennek ellenére, ha érdeklődő vagy, neked néhány alapvető reagenssel egyetemben be kell mutatnod a Libramöt.
Hrm... azt hiszem, hogy ez szintén vért követel hősöktől, egy érintetlen fekete gyémánt, és nagy ragyogó szilánkok. Tévedhetnék!
<Lydros vállat von.>

Mi ez? Nekem sok van miközben lajstromozok, tenni!
<Lydros ásít.>
Ígért, Rapidity Arcanumje. Nem költi az egészet egyszer hely.
<Lydros kuncog.>

 

Libram of Protection  (Dungeon)

 Libram védelem ( Dungeon )

Level 60 Szörnyű fakalapács
Szintnél győzedelmeskedett 57 HordeAlliance
Hozza Protection egy Libramjét, 1 Pristine Black Diamond, 2 Large Brilliant Shards, és 1 Frayed Abomination Stitching Lorekeeper Lydros Dire Maulban megkapni Protection egy Arcanumjét.
Libram védelem : 0/1
Érintetlen fekete gyémánt: 0/1
Nagy ragyogó szilánk: 0/2
Rojtos utálat varr: 0/1
Sírt mint egy gyermek ennek a libramnek* az elvesztésénél. Ne felejtsd el magam sirattam szövegeket - nagyobb veszteség nincs annál tudás és történelem - de majdnem siránkozni emiatt haszontalan összekuszáló ráolvasások? Nevetséges! Ez otthagyott engem, hogy azt higgyem, hogy a herceg tett neki egy szivességet megnyúzó a hús a csontjairól.
Gyémántot hoz a Libramnek egy érintetlen feketével egyetemben, nagy ragyogó szilánkok, és egy rojtos utálatvarrás és én fel fogjuk üdíteni az Arcanumöt.
Oh, és ellenőrzi az északi szárnyat.

A türelmem megakadályozza a szenvedésedet.
Igen, igen... maga Calm. Ígért, itt van az Arcanumöd.

 

Elven Legends  (Dungeon)

 Elven legendák ( Dungeon)

Level 60 Szörnyű fakalapács
Szintnél győzedelmeskedett 54 Alliance
Keresd szörnyű fakalapács Kariel Winthalusnek. Tegyél jelentést vissza Scholar Runethornba Feathermoonnál bármiinformációval, amit megtalálhatsz.
Mester, akit Kariel Winthalus megtalált
Több évvel ezelőtt, egy magányos elven fő elnevezett Kariel Winthalus többel menekült el a szülőföldje pusztítása elől ősi elven készítmények vontatásban.
A keresésünk ennek az elveszett mesternek vezess minket Quel'Thalas romjaiból a Burning Steppesen keresztül, a tenger nagy kiterjedésein keresztül, Feralasnek.
Azt gyanítjuk, hogy a manó szentélyt keresett Eldre'Thalas termeiben (mit ismernek Dire Maulként most).
Neked meg kell találnod őt, kalandor. Élő vagy halott, azt a tudást, amit vitt, vissza kell nyerni!

Az üzlettársam, a tauren*zsálya, Korolusk, toborozza a szövetségeseit ezért a feladatért.
Egy szégyen... egy tragédia. A tételek elvesztek mondod? Nincs a neki, eh?, nyoma

 

 

The Emerald Dream...  (Dungeon)

 Az Emerald álom... (Dungeon)

Level 60 Szörnyű fakalapács
Szintnél győzedelmeskedett 54 HordeAlliance
Küldd vissza a könyvet a jogos tulajdonosaihoz.
Az Emerald álom: 0/1
A kötet viszi az Athenaeum jelzését.
Kiváló munka, <verseny>. Kellene te találj bármennyit több kötetnek, ne habozd visszaküldeni őket nekünk.
Időszorosokként hajlunk arra, hogy változzunk körbe és ráadásul új jutalmakat annak a visszatéréséért adjunk hozzá, hogy köteteket szalasszunk el.
Az Emerald álmot

 

Libram of Focus  (Dungeon)

 Libram fókusz ( börtön )

Level 60 Szörnyű fakalapács
Szintnél győzedelmeskedett 57 HordeAlliance
Hozza Focus egy Libramjét, 1 Pristine Black Diamond, 4 Large Brilliant Shards, és 2 Skin Shadow Lorekeeper Lydros Dire Maulban megkapni Focus egy Arcanumjét.
Libram fókusz : 0/1
Érintetlen fekete gyémánt: 0/1
Nagy ragyogó szilánk: 0/4
Az árnyék bőre: 0/2
Ez a libram* majdnem érdeklődést a fiatalabb Lorekeeper bizalmasai közül az egyik iránt keltett fel. Szegényke, ez csak néhány héten volt öreg.
Azok közötted lehet, hogy az, akit varázslatosabban hajtanak, megtalálja ezt a tételt, ahogy érdekel.
Focus Libramje belemerült ebbe a szárnyba. Csak fel tudom tenni, hogy a Highborne szellemek közül az egyik tartja azt a tulajdonukban.
Nagy ragyogó szilánkokat hoz a Libramnek néhánnyal egyetemben, az árnyék bőre, és egy érintetlen fekete gyémánt és én elő fogjuk varázsolni az Arcanumöt.

Te megint? Mit akarhatnál most esetleg?
Nem sebez meg magadat mikor alkalmazza a bűvöletet, <verseny>.

 

Foror's Compendium  (Dungeon)

 Foror kivonata ( Dungeon )

Level 60 Szörnyű fakalapács
Szintnél győzedelmeskedett 60 HordeAlliance
Visszaküldi Forort a sárkánynak a kivonata, aki öl az Athenaeumnak.
Foror a sárkány kivonata öl : 0/1
Felfedtél valamit nagy fontosság. Ez a könyv más, mint bármennyi, amit láttál.
Ez megjelenne, mintha valakinek vagy valaminek sikerült volna összetörnie Athenaeum pecsétjét. A szöveg benn kiválogatott és alig olvasható.

Te  sok aranyt kaphatsz ezért a feketepiacról szóló könyvért, <név>. Különösen az óvszer óta pecsétet törtek miközben ott hagyta a sárkány titkait ölni, látható bármennyibe a szükséges értelemmel felemésztődni a tudás tartott a szent oldalakon belül.
Talán egy nagy jutalom rendben van... kút, egy jutalom az óriási erőfeszítéstől fogja megkövetelni, hogy győzedelmeskedjen.

<Lydros vigyorog.>
Foror annak a kivonatát, hogy sárkány öl, nyújtják

 

The Forging of Quel'Serrar  (Dungeon)

 A kovácsolás Quel'Serrar ( Dungeon )

Level 60 Szörnyű fakalapács
Szintnél győzedelmeskedett 60 HordeAlliance
Rugalmasság az unalmas és lapos Elven Blade Lorekeeper Lydrosnak.
Egy unalmas és lapos Elven Blade : 0/1
Ha fel szeretnéd venni ezt, ajándékozd meg Lydrost az unalmas pengével, próbáld ki őt.
Ha neked sikerül belépned a sárkány odújába, fűtened a pengét a tüzes lélegzete alatt, és végül edzened azt a vérében, össze fogom kötni a pengét a használatodért.
Egy unalmas és lapos Elven Blade-et nyújtották

 

Falrin's Vendetta  (Dungeon)

 Falrin vérbosszúja ( Dungeon )

Level 60 Szörnyű fakalapács
Szintnél győzedelmeskedett 62 HordeAlliance
Collect 25 Ogre Warbeads Ogresból Dire Maulban vagy Blackrock Spire-ből és visszatérés Falrin Treeshaperbe a Dire Maulban levő Athenaeumban.
Ogre Warbeads: 0/25
Igen, ez igaz, hogy jártas vagyok ebben a bűvöletben, amit igényelsz, <osztály>. De én nem vagyok egy éves hogy szabadon osszak ki szívességeket, még akkor is, ha téged egy régi barát által küldtek itt.
Csak gyűlöletet és megvetést az állatias emberevő óriásszomszédaink iránt tartok. És nem csak ők, épp sokként utálom Omokk követőit, ahogy utálom azokat, akik követik King Gordokot.
Azt akarom tőled, hogy öld meg őket. Öld meg sokukat! Hozd nekem azokat a gyöngyöket, amiket a munkád bizonyítékaként visznek a nyakuk körül. Teszi ezt és a kérésedről beszélgetni fogunk.

Végrehajtottad azt a szívességet, amit kértem tőled, Rathite-tól?
Hmmm... elég furcsa módon nem érzek semennyit jobban a testvérem haláláról azoknak a vadállatoknak kezétől.
Nos tartottad a végedet az alku. Lássuk, amit érted tudok tenni!

 

Anthion's Old Friend  (Dungeon)

 Anthion régi barátja ( Dungeon )

Level 60 Szörnyű fakalapács
Szintnél győzedelmeskedett 64 HordeAlliance
Vidd el Provocation nem teljes Bannerjét Falrin Treeshapernek a könyvtárnál Dire Maulban.
A provokáció nem teljes zászlója: 0/1
Theldren nem egy éves hogy készségesen vegyen részt egy tisztességes küzdelemben. Formáltam ezt a zászlót hogy mutassam be a családi színeit.
Egy kevés további varázslattal ez a zászló bizonyos szempontból provokálni fogja őt nem lesz képes, hogy ellenálljon.
Egy régi ismerősöm, elnevezett Falrin, tudja a pontos eljárást szükséges. Neki van egy különös útja... bosszantó emberek. A könyvtárnál fogod találni őt Dire Maulban.

Anthion küldött téged, mondod? Azt gondoltam, hogy ő halott volt. Úgy vélem, hogy furcsább dolgokat hallottam az életemben.
Nagyon jól, azután. Mi ez azt akarod tőlem, hogy rám férjen ez a zászló?
A provokáció nem teljes zászlóját nyújtották

 

The Instigator's Enchantment  (Dungeon)

 A felbujtó bűvölete ( Dungeon )

Level 60
Szörnyű fakalapács
Szintnél győzedelmeskedett 60
HordeAlliance
Hozd a következőt Falrin Treeshapernek szörnyű fakalapácsban: 1 gúnyolódó kísértet lényeg, 4 sötét Rune és 8 nagy ragyogó szilánk.
A gúnyolódó kísértet lényege: 0/1
Sötét Rune: 0/4
Nagy ragyogó szilánk: 0/8
Tudom helyezni azt a bűvöletet, amit eléggé könnyen igényelsz a zászlón, <név>. Sajnos nálam nincsenek azok az anyagok, amikre nekem szükségem van, ahogy ez nagyon ritkán az, hogy valaki ezt a fajta bájt kéri.
Egy lényegét fogom követelni azoktól az Eldreth szellemektől, akik kísértik ezeket a termeket, Scholomance-ből egy maroknyi sötét rúnák és néhány nagy ragyogó szilánk. Hoz nekem ezek a reagensek és én végre fogjuk hajtani ezt a feladatot neked.

Gyűjtötted azokat az anyagokat, amiket igénylek, Graakna?
Igen, ezek éppen kitisztul. Miután kész vagyok, erő a világban nem lesz rátermett hogy akadályozza meg, hogy az áldozatod fogadja el a kihívásodat.

The Right Piece of Lord Valthalak's Amulet  (Dungeon)

 Lord Valthalak amulettjéből a helyes darab ( Dungeon )

Level 60 Szörnyű fakalapács
Szintnél győzedelmeskedett 60 HordeAlliance
Használja Beckoning Brazierjét beidézni előre Isalien szelleme és elpusztítja őt. Visszatérés Bodleynak Blackrock Mountainban a recombineddal* Lord Valthalak Amulet és Beckoning Brazierje.
Lord Valthalak amulettje: 0/1
Brazier int : 0/1
Isalien: 0/1
Ez későbbi napok alatt ismertté vált nekünk, ahogy mi tevőek voltunk mi mi tudna magunk életben maradni, az Isalien, a vállalatunk egy éjszakai tündérpapnője, az éjszakára ment elvic* ősi város, amit most Dire Maulként ismertek. Attól, hogy mit gyűjtöttünk, odament mindkettő személyes okokért és szintén kinyitni az amulettből annak az a titkait, ami neki volt a tulajdonában.
Azért éppen nem csinálta azt. Word, amit visszakaptak nekünk, az őt Alzzin által lesből támadták Eldretharr Shrine-jánál a Wildshaper és az erői.

Köszönetet mond neked, <név>, tevő Isalien szellem hogy pihenjen. Most talán békét vele istennőnek fog találni. És, nálunk van az újra összeszerelt amulett szintén! De nálunk még mindig van a legkeményebb teszt előttünk.
Rendben az brazier előre hivatásra lenni attunednek* Lord Valthalak, van még néhány tétel, aminek szüksége van, hogy gyűjtsenek és visszahozzanak nekem .
Brazier inteni ellátott

Több száz laptop közül válogathatsz

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Kaufe Viagra KelImpark

(KelImpark, 2019.03.06 00:54)

Candida Viagra Levitra Professional Kaufen Amoxicilline Posologie Stomatologie [url=http://cialislis.com]cialis[/url] Compra Tadalafil Propecia Levitra Wechselwirkung Antibiotika Reliable Site To Buy Viagra Online