Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Válogass több száz laptop közül

                              Silithus

 

The Spirits of Southwind

 Southwind szellemei

Level 55 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 54 HordeAlliance
8 Tortured druida szellemeit és 8-at szabadítsd ki Tortured Sentinels Southwind Village-ben, azután visszatérés Layo Starstrike-ba a Valor Rest temetőjénél Silithus.
Kínozott druida: 0/8
Kínozott őr: 0/8
A délnyugati hazugságainkra egy tragikus helyszín - Southwind Village romjai. Ez az, hogy a munkánknak hol kellene kezdődnie, <név>.

Attól, amit megtanultunk, ez a falu Silithusnek egyszer az operációk egy éjszakai tündéralapja volt. Ez régóta azóta elárasztott azok által a silithid*méhkasok által, amik elárasztják a hulladékokat. Csak el tudom képzelni, hogy a falu rémülete kezdeti sundering...

Az elesett druidák és őrök kínozott szellemei céltalanul bejárják a romokat. Feltárja ezt a helyszínt miközben kiszabadítja ezeknek a nyomorult lényeknek a lelkeit.

A szövetség vagy Horde, ez nem számít - nemérdemli meg a lény hogy kínozott szellemként csapdába ejtsék ezen a világon. Az kiszabadító ezek a lelkek helyessé tenni fognak dolgokat, Koftochka.
Talán gondoltam azt a hatalmas örvénylő méhkas a falu romjai közelükben szerepet játszott az elhalálozásában. Ez annak tűnne a munkád bizonyította ezt hogy helyes legyen; a méhkas közelsége feltesz egy fenyegetést bármilyen jövőbeli munkának, amit végezhetünk itt.

Köszönöm neked a jóindulatodat kiszabadító a lelkek az elesett; az ilyen munka soha nem könnyű, tudom. Amikor te mindazonáltal kész vagy, szeretném még egyszer a segítségedet kérni...

 

Hive in the Tower

 Méhkas a toronyban

Level 57 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 54 HordeAlliance
Nyomja Southwind Village tornyát és megtelepül egy szándékában áll belekeverni a silithid*méhkast tevékenységbe. Hozz vissza bármi szokatlant, amit felfedhetsz, amikor tenni úgy Layo Starstrike-nak a Valornél Rest Silithus temetője.
Kérgesített Silithid tárgy: 0/1
A méhkasnak szüksége van, hogy megcímezzék Southwind Village-ben, és azt gondolom, hogy tudok egy módot, hogy kritizálják őket. Az volt a tapasztalatom, hogy a silithid*méhkasok nagyon érzékenyek a környezetükre; ez elmagyarázza a támadásaiknak, hogy hallani a halált mikor jajgat a szellemek.

A silithid* vagy legerősebb a toronyban - az a darazsaknak a tömegével, amik körbejárják azt. Nyomd a tornyot és lökdösd a méhkast tevékenységbe. Jelentés támogasd azt, amit megtanulsz, de legyél gondos! Ha felfedsz bármit, lehet, hogy ami segít, hozd azt nekem.

Nos ez működött? Még mindig egy darabban, ami jó hír, vagy. Megtaláltál valamit?
Mi az... mi ez?

 Ez kérgesedett valami vad fölött. Vár, van egy olyan adag itt, amit felfednek... az egy könyv ennek a gunknak* az egésze alatt?

Azt gondolom, hogy éppen keresztül megbotlottál a felfedezés itt, <név>... nos legalább remélem azt van. Talán ez ősi időkről egy folyóirat vagy egy farönk, konzervált ebben a héjban.

Azt gondolom, hogy tudok egy módot, hogy megtalálják kint, ami ez.

 

Umber, Archivist

 Borostyánszín, levéltáros

Level 57 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 54 HordeAlliance
Az Encrusted Silithid Objectet vidd el Umbernek - a Cenarion Circle levéltárosa - Nighthaven falujában, Moonglade.
Kérgesített Silithid tárgy: 0/1
Sok  tenni való  van itt nyugodj meg, de azt gondolom, hogy elemzésért elvinni ezt a hátat a Circle-nek kulcsfontosságú.  Ha ez egy folyóirat ebben a ragadós kitinben, azután a Circle-nek végül volna egy ablaka a múltba!

Vidd el ezt a Circle levéltárosának Nighthavenben. A neve Umber, és az ember briliánsa. Meghatott, biztos de ragyogó mindazonáltal! A borostyánszín ennél köteteket mentett meg sokkal rosszabb formában. Ha azt megmenthetik, tudja tenni azt.

Jól nagy majmolj varangyokat! Mit kaptál itt? Ez eléggé foglal alakult, találgatok... meg fogom repeszteni ezt a héjat és ki fogom próbálni őt ezen.

Layo hozzám küldött téged Silithusből? Csak nagyon lecsendesített rumblingsokat* hallottam - melyik találgatok vagy nem mindaz hallgatott, amikor erre gondolsz - azokról a rémületekről, amik folytatódnak kint ott. Kapcsolja azt a hiányomhoz öröm bármi bogárhoz hasonló, és megkérted annak a receptjét, hogy szűkölködöm, hogy maradjon itt a könyvekkel!
A kérgesített Silithid tárgy gondoskodott

 

Securing the Supply Lines

 Biztosítani a szállítási útvonalakat

Level 55 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 54 HordeAlliance
Windcaller Proudhorn Cenarion Holdnál Silithusben azt akarja tőled, hogy ölj meg 15-öt Dredge Strikers.
Kotrógép sztrájkoló: 0/15
Cenarion Hold a legnagyobb stratégiai fontosság egy helyszíne. Engem meggyőznek az amíg tartjuk azt, a silithid feletti* győzelmünk garantált. Gondoskodott a beáramlásellátásainkat vagyis fenntarthatják.

A sivatagi férgek többnek bizonyultak egy fenyegetés az ellátásunknak még a silithidnél* is karavánban utazik maguk. Épp ma reggel a morrowgrain* egy nagy szállítását pusztította egy kotrógépsztrájkolókból álló csoport. Nekem szükségem van arra, hogy hígítsd a számaikat hogy gondoskodj róla, hogy az ellátásainkat ne kockáztatják.

A kotrógépsztrájkolók egy komoly fenyegetések és gyorsan foglalkozni kell!
Neked van az őszinte hálám. Az erőfeszítéseid segítő Cenarion Holdban igaz bátorságot mutattak.

 

Stepping Up Security

 Biztonságot növelni

Level 57 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 54 HordeAlliance
Windcaller Proudhorn Cenarion Holdnál Silithusben azt akarja tőled, hogy pusztíts el 20-at Dredge Crushers.
Kotrógép zúzógép: 0/20
Az előadásod eddig igazán példás volt, <név>. A szállítási útvonalaink nem teljesen biztonságosak még mindazonáltal. A kotrógépsztrájkolók távollétében a nagyobb déli unokatestvéreik biztosan be fognak költözni hogy vegyék a helyüket északon.

Neked jónéhány kotrógépzúzógépet kell megölnöd majd hogy sarokba szorítva tartsd őket, de nem tudjuk a véletlenre bízni a szállítási útvonalaink biztonságát.

A kotrógépzúzógépek egy komoly fenyegetések és azonnal foglalkozni kell!
Kiváló! Te értékes szövetségesnek bizonyultál előkészülő a silithid. irányuló háborúért

 

Deadly Desert Venom

 Halálosan sivatagi méreg

Level 55 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 54 HordeAlliance
Beetix Ficklespragg Cenarion Holdnál Silithusben azt akarja tőled, hogy gyűjts 8-at Stonelash Scorpid Stingers és 8 Sand Skitterer Fangs. Térj vissza hozzá, amikor befejezted a feladatot.
Stonelash Scorpid csípős megjegyzés: 0/8
Csiszolj Skitterer agyarat: 0/8
Beetix Ficklespragg a szolgáltatásodnál! Az unokatestvérem, Noggle csinál egy megélhetést, ami Cenarion Hold alkimistáknak gyűjt ritka füveket. Vagy használt, amúgy is. Egy erős méreg futással visszatért az utolsó utazásáról , bár a vénái.

Nekem sikerült lelassítanom a mérget, de teljesen semlegesítenem azt szűkölködöm a méreg minták bármitől csípték őt.

Noggle megérkezett az északról, úgyhogy feltettem az ingemet stonelash* a scorpidsek* vagy a homokskitterersök* tették azt. Hoz nekem néhány csípős megjegyzés és az agyarak és én meg fogunk próbálni készíteni egy ellenszert neki.

Kész vagy miközben gyűjtöd azokat a mintákat? Most bármelyik percig elveszthetnénk Noggle-t!
Keresztezd az ujjaidat, köss barátságot! Itt van reménykedő meg tudjuk menteni Noggle-t!

 

Noggle's Last Hope

 Noggle utolsó reménye

Level 57 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 54 HordeAlliance
Beetix Ficklespragg Cenarion Hold Silithusben azt akarja tőled, hogy gyűjts 3-at Stonelash Pincer Stingers, 3 Stonelash Flayer Stingers és 3 Rock Stalker Fangs.
Stonelash Flayer csípős megjegyzés: 0/3
Stonelash rákolló csípős megjegyzés: 0/3
Rock lesvadász agyar: 0/3
Harsogott! Az ellenszer nem működött. Noggle-t csípnie kellett az erősebb teremtmények közül az egyiknek a messzi délben.

Nekem szükségem lesz arra, hogy odamenj és még néhány mintát szerezz nekem, <név>. A jó hírek az, mióta a mérgük erősebb én igényelni sokként. A rossz hírek azok, hogy több elég mérgező teremtmény kúszik a déli terület körül, úgyhogy neked több forrásból kell majd rajzolnod.

Ez az utolsó esélyünk, hogy megmentsük Noggle-t! Siess!
Igen! Ez úgy tűnik, hogy működik, Noggle magához tér. Nagyszerű idővel tartozunk neked!

 

The Twilight Mystery

 A szürkület rejtély

Level 58 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 54 HordeAlliance
Larksbane Cenarion Holdnál geológus Silithusben azt akarja tőled, hogy gyűjts 8-at Twilight Tablet Fragments.
Szürkület tabletta töredék: 0/8
Twilight Hammer kultuszkövetőinek egy tábora egyszer gyarapodott északnyugaton. Ha neked most ki kellett merészkedned ott, úgy vélnéd, hogy a terület, ami hemzseg elementalsöktől* és csak több szétszórt darab fától és vászontól, megjelöli a foltot az, hogy a tábor hol volt.

Visszaszereztem egy agyagtabletta néhány töredékét a helyszínből, de nekem ott van közülük túl kevés összerakjon bármi hasznosat. Lásd, hogy tudod-e azt találni, hogy a megmaradó tabletta darabokra törik, úgyhogy tudunk hullatni egy kevés fényt a Twilight Hammer jelenlétébe itt Silithusben.

A pusztított tábort északnyugatnak találhatják itt. Térj vissza, amikor  nálad van a töredékeid közül mindegyik.
Csak én gyanúsított. Egyéni szavakat tudok megfejteni a tablettákban de úgy tűnnek, hogy mentesek bármilyen logikától vagy a jelentéstől. Twilight Hammer szektáinak nem ismeretlen arra használniuk egy kódot, hogy elrejtse a szövegeik jelentését; nekünk valakihez kell mennünk majd, aki tud többet erről a fajta dologról.

 

The Deserter

 A szökevény

Level 59 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 54 HordeAlliance
Vidd el a helyreállított tablettát Hermit Ortellnek Silithusben.
Helyreállított szürkület tabletta: 0/1
Egy Twilight Hammer tagjének, hívott Ortellnek, a szóbeszédei elhagyják a szektáját. Word van eze elbújt a hegyekben Southwind Village-től délre, ahol remeteként él. Talán be tudod sorozni a segítségét abban, hogy megfejted a tablettát.

Vedd a helyreállított tablettát veled és keresd fel Ortellt.

Látom, hogy jártas vagy az öreg szervezetemben. Neked Cenarion Holddal kell lenned.

Használatra keresel információt ellenük? Közeljön, talán mi kölcsönös segítségűek tudunk lenni.
A helyreállított szürkület tabletta gondoskodott

 

The Twilight Lexicon

 A szürkület lexikon

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 54 HordeAlliance
Hozd a Twilight Lexicon három fejezetét Hermit Ortellnek Silithusben.
Szürkület lexikon - 1. fejezet : 0/1
Szürkület lexikon - 2. fejezet : 0/1
Szürkület lexikon - 3. fejezet : 0/1
A Twilight Hammerje vagy nem fajta azokhoz, akik elhagyják a rangjaikat. Vadásznak rám hogy ma kedveljenek, én egy kevés fajta vadállat vagyok! Szükségtelen mondásra egy ellenségük barátom!

Megfejteni ezt a Tabletet nekem szükségem lesz a könyvre, amit arra használtak a rajztűik, hogy titkos üzeneteket kódoljon: a Twilight Lexicon. Ez egy olyan fontos eszköz az tartják a három fejezetét különböző helyszínekben! A tisztviselőket, akikre rá volt bízva a Lexicon, nekik Twilight Keepersként, pillantásként ismerik a Twilight Hammer táborainál.

Ki megy oda? Oh, ez te vagy! A Lexicon egészét fejezeteknek találtad már?
Igen! Ezek a részek a könyvbe! Indítsanak el akkor, <név>.

Cserél minden harmadik szót szavakkal a második fejezetből... akkor szavakkal cserél minden második szóban az első fejezetből...

 

A Terrible Purpose

 Egy rettenetes cél

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 54 HordeAlliance
Vidd el a dekódolt tabletta pergament Mar'alith. parancsnoknak
Dekódolt tabletta leírás: 0/1
Ok, itt mi vagy... az információ egy elég értékes nagy darabja, kell mondanom nekem! Láttam a Cenarion Circle erőket megérkezni Silithusbe. Azt tervezik, hogy kiűzik a Twilight Hammerjét,  Ez segíteni fog.

Vidd a vezetőjüknek, Mar'alith parancsnoknak, ezt a pergament. Hamarosan a Twilight Hammerjét le fogják győzni és örökre a fogásukon kívül leszek!

Ez valóban nagyon érdekes információ, <név>. Ez egy kevés fényt derít a Twilight Hammerjének a jelenlétére Silithusben és kétségtelenül segíteni fog nekünk az ellenük irányuló harcunkban. Az erőfeszítéseid lenni szépen megjutalmazott, <osztály>.
A dekódolt tabletta leírás gondoskodott

 

Noggle's Lost Satchel

 Noggle elveszett hátitáskája

Level 58 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 54 HordeAlliance
Találd meg Noggle Satcheljét a hegyek között Silithus déli részén és küldd vissza azt neki Cenarion Holdnál.
Noggle hátitáskája: 0/1
Hol vagyok én? Hol van a zsákom? *zihálás* nekem el kellett vesztenem azt amíg menekültem Deathclaspból, az óriási scorpidból*. A rohamomban, hogy elszökjek, sétáltam egyenesen a stonelash* egy fészkébe .

Annak a hátitáskának, amit vittem, volt minden elég ritka reagens benne.  Én és Beetix nélkül nem leszek képes, hogy csináljam azokat az italokat, amikre Cenarion Holdnak szüksége van. Túl gyenge vagyok, hogy még keljek fel, de tudom csinálni azt érték tied amíg ha visszahozod a reagenseimet.

Összefutottam Deathclasppal a déli hegységben Bronzebeard tábora mögött.

Még mindig nem találtad meg a zsákomat? Nos nekem számolnom kellene a szerencsés csillagaimat, legalább a mérget tisztították.
Igen! Visszahoztad a hátitáskámat. És a ritka reagenseim mind itt vannak! Sokáig az adósságodban leszek.

 

Wanted - Deathclasp, Terror of the Sands  (Group)

 Akarták - Deathclasp, a Sandsök terrorja, ( csoport )

Level 59 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 54 HordeAlliance
Hozd Deathclasp rákolló Vish Kozusnek, az őr kapitánya.
Deathclasp csipesze: 0/1
A rettenetes scorpid, Deathclasp, elhiszik hogy a fokozott silithid*tevékenység jelenlétében vonuljon vissza a déli hegységbe. Bemutat egy nagy fenyegetést az őrjáratoknak és expedícióknak a déli régiókban. Egyéneket, akik részt vesznek a rombolásában, fognak díjazni szépen. Érdeklődj Vish Kozus kapitánnyal miközben a Cenarion Hold Watchtower a tetőjén tisztelsz egy jutalmat.
Nekem a tett bizonyítékaként szükségem lesz a teremtmény csipeszére. Nincs csipesz, nincs jutalom.
Kiváló! Deathclasppal gone szabadok vagyunk, hogy arra használjuk a déli hegységet stratégiai útvonalként, hogy megkerülje a silithid*méhkasokat. A munkádat nagyon értékelik.

 

True Believers

 Igazi hívők

Level 59 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 55 HordeAlliance
Hermit Ortell azt akarja tőled, hogy hozz neki 10-et Encrypted Twilight Texts
Titkosított szürkület szöveg: 0/10
Most hogy nálam van a Twilight Lexicon a tulajdonomban, van egy olyan kicsi szívesség, amit szeretnék kérni tőled.

A korábbi szervezetemnek van egy olyan titkos kódolt közleménye, amit terjesztenek egy havi alapon.
Ha csinálnak bármilyen haladást, ami kutat utánam, vagy ha lefújják a keresést, szó ki fogják adni a True Believerön.
Bár ez az információ nyilvánvalóan értékes nekem, a publikáció másik hasznos információt tartalmaz, hogy tudok részesedni. Hozz nekem bármilyen kódolt szövegeket, amiket Twilight Hammer tagjein találsz.

Találtad a titkosított szöveget? Eléggé kíváncsi vagyok, hogy olvasom az e havi True Believert.
Kiváló! Oda fogok érni ahhoz, hogy amint lehet dekódolni fogom ezeket. Ha megtalálok bármit érdeklődés úgy fogom vélni, hogy valami úton kapod az információt.

 

Still Believing

 Még mindig hinni

Level 59 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 55 HordeAlliance
Bármennyi több titkosított szöveget találsz. Hozd nekem belőlük egy jó halmot, ez a dekódoló munka egy kis időt vesz igénybe.
Titkosított szürkület szöveg: 0/10
Kiváló! Nem tudok arra várni, hogy olvashassam ezeket. Tegyél ellátást, ami hozza a titkosított szövegeket itt, ha megtalálod őket.

 

Secret Communication

 Titkos kommunikáció

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 57 HordeAlliance
10-et hoz szürkületet titkosított szövegek Bor Wildmane-nek Cenarionben .
Titkosított szürkület szöveg: 0/10
A Twilight Hammer kultuszkövetői közül néhány szállítás kevés körül papírok üres fecsegéssel, amit írtak rajtuk. Azt akarom tőled, hogy hozd nekem az ők egy kazlát, <osztály>.

Nem tudom kitalálni kint, hogy az üres fecsegés mit jelent, de az nem a pont! Ezek a papírok azok, hogy a különböző csoportjaik hogyan kommunikálnak titokban. Az a több szöveg, amit kiveszünk keringésből, az kisebb tudnak kommunikálni!

Hoztál nekem néhány szöveget?
Kiváló! El fogom rejteni ezeket, talán  később hasznosak lesznek.

 

Abyssal Contacts

 Abyssal kapcsolatok

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 60 HordeAlliance
Bor Wildmane Cenarion Holdnál Silithus azt akarja tőled, hogy semmisíts meg egy Abyssal Templart és hozz neki egy Abyssal Crestet a tett bizonyítékaként.
Abyssal tető: 0/1
Láttuk a Twilight Hammer kultuszkövetőit, ahogy rítusokat hajtanak végre hogy erőteljes elemi nemeseket idézzenek be. Nem tudjuk, hogy ezek azok a lények, akiket a kultuszkövetők imádnak, vagy azok, hogy vannak-e közvetítőkként azon, hogy erőteljesebb erőket simítsanak ki. Egy dolog van biztosan: ők zárolási végzések ezektől az elementalsökből*.

Azt akarom tőled, hogy találj megfelelő dobogásnak, egy módot, hogy kapcsolatba lépjenek egy Abyssal Templarrel és adják azt! Semmi nem dobja be a csapatokat rendetlenségbe mint elfoglalás a parancs láncán kívül. Hozz vissza bizonyítékot, amíg te benne vagy.

Befejezted az állást?
Hah! Tetted azt, <név>! A Twilight Hammerjét hamarosan össze fogják törni!

 

Twilight Geolords

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 60 HordeAlliance
Kill 10 Twilight Geolords, azután visszatérés Huum Wildmane-be Cenarion Holdban.
Twilight Geolord: 0/10
A Twilight Hammerje, egy elmebeteg kultusz, hajlott romboláson, amit táborok hosszában helyeztek Silithusben, és éjjel-nappal rítusokat hajt végre. Még nem tudjuk a terveiket, de azt gondoljuk, hogy őket valahogy összekapcsolják a pulzáló piros kristályokba, amiket terjesztettek a sivatagon keresztül.

Bár a rejtélyüket egy napon megoldhatják, nekünk először a közvetlen fenyegetésükkel kell foglalkoznunk. A táboraikba menj nyugatra és felkeresd Twilight geolords. Ők ezeknek a kígyóknak a feje; az az, hogy nekünk hol kell lecsapnunk!

Lépj be a sivatagba és találd meg a Twilight geolords, Fistandlast. Térj vissza hozzám, miután őt elpusztítottad.
Az egy feladatkút volt működött, <név>. Tied ölő a Twilight geolordsöknek* osztaniuk kellett egy fájdalmas ütést a kultuszra. Reméljük, hogy a terveiket lassítják...

 

Vyral the Vile

 Vyral az undorító

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 60 HordeAlliance
Hozd Vyral pecsétgyűrűjét Huum Wildmane-nek Cenarion hajófenékben.
Vyral pecsétgyűrűje: 0/1
Felfedeztük, hogy a Twilightnak való operációk egy másik alapja Hammer. Azt hívják Twilight Run; ez egy barlang, amit beraktak a Silithusben lévő északkeleti sarokba. A kultusz helyi vezetője, Vyral a Vile, kísérti azt a barlangot - ez ő az, akit neked aztán le kell győznöd. Amikor tetted ezt, hozd nekem a pecsétgyűrűjét.

Szerencse neked, <név>. Twilight Runjának a rémületei valóban félelmetesek.

Necrophagia, már legyőzted Vyralt a Vile? Nálad van a pecsétgyűrűje?
Tetted azt! Vyralt megölted! Ez csak azt jelentheti, hogy a végzet a Twilight Hammernek operáció Silithusben. Lehet abból több, hogy sietnek, de az az ütés, amit osztottál a kultuszba,könnyen nem fogják kiheverni.

 

Dearest Natalia

 Legkedvesebb Natalia

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 58 HordeAlliance
Mar'alith parancsnok Cenarion Hold Silithusben azt akarja tőled, hogy kérdezd Bronzebeard Encampmentjének a lakóit. Azt fogod találni, hogy Bronzebeard Encampment Cenarion Holdtól délre.
Amint gyűjtötted a kért információt, térj vissza Mar'alith parancsnokhoz.
Frankalt kérdezték: 0/1
Rutgart kérdezték: 0/1
A kedves Nataliám eltűnt.

Igazságot mondják el, heteken keresztül furcsa módon cselekedett miközben az eltűnéséhez vezetett. Megfogtam őt miközben beszéltem magával, amikor senki nem volt ott több mint egy alkalmon. Ő tántoríthatatlan volt az minden volt ok és az neki meg kell engedni, hogy folytassa a kutatását.

Őt utoljára látták, ahogy Bronzebeard táborához ment délre.

A katonáimat szintén terjesztik vékony, <név>. Nekem szükségem van arra, hogy Bronzebeard táborába menj és kérdezd azokat a törpéket.

Hulladék No idő, Lowix!
<Mar'alith parancsnok szemlélődésben csökkenti a fejét.>

Az, hogy ő élő vagy halott, nekem tennem kell azt, aminek igaza van. Őt meg kell találni. Ó jaj, engem összeköt kötelesség ehhez az előőrsbe. Segíteni fogsz nekem még egyszer, <név>?

 

Into The Maw of Madness

 Madness szájába

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 58 HordeAlliance
Mar'alith parancsnok Cenarion Hold Silithusben azt akarja tőled, hogy találd a kedvesét Nataliát. Az információ, hogy pontokat gyűjtöttél Hive'Regalnek délen, lény az a terület, amiben megtalálhatod Mistress Natalia Mar'alith.

Ne felejtsd el meglátogatni a törpéket Bronzebeard táboránál mielőtt kimerészkedsz a méhkasba. Lehet, hogy nekik van egy kevés további munkájuk és tanácsuk neked.

És <név>, emlékszik, hogy a parancsnok szó: Tesz mi  követelmény...
Natalia úrnő sorsa Mar'alith : 0/1
Nekem szükségem van arra, hogy kimerészkedj Hive'Regalbe és megtaláld, ami lett a legkedvesebb Nataliámmal, <név>. Ez nem lesz neked  könnyű feladat. Mielőtt fejjel előre fejest ugrasz az őrület szájába, arról győződsz meg, hogy mész, hátrálj és beszélj azokkal a törpékkel. Lehet, hogy képesek, hogy neked adjanak néhányat, amit azok a csúcsok a silithiddel rendelkező* viszonylaton, amik laknak annál, felhalmoznak.

És <név>, ha ő igazán olyan dühös, mint ők mondjuk... tesz mi te követelmény.

<Mar'alith parancsnok elfordul tőled.>

Natalia?

<Mar'alith parancsnok megragad a mellkasodnál.>

C'Thun? Mi mindez jelentése? Mi C'Thun? Ez a gonosz hogyan változtathatta volna az édes Nataliámat, azzá a szörnnyé, akit leírtál?

 

Breaking the Code

 Törni a kódot

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 58 HordeAlliance
Frankal Stonebridge Bronzebeardnak a Silithusben levő Encampmentjénél azt akarja tőled, hogy nyerj vissza egy Hive'Zora Silithid Braint, Hive'Ashi Silithid Brain, és egy Hive'Regal Silithid Brain. Térj vissza Frankalhöz, amikor befejezted ezt a feladatot.
Hive'Ashi Silithid agy : 0/1
Hive'Zora Silithid agy : 0/1
Hive'Regal Silithid agy : 0/1
Azt gondolom, hogy ki tudok fejleszteni egy olyan elixírt, ami meg fogja engedni nekünk, hogy azonnal fejtsük meg a betűképeket és a silithid* nyelvét és Qirajit! Nekem mire van szükségem? ! Nekem agyakra van szükségem! Speciálisabban, egy agy mindegyik silithid*típustól az lakik a kiütéseken. Hoz nekem agyakat és Rutgar munkáját lehet, hogy nem támogat nullát.
Megy játszik a majommal, viccel. Nekem nincs időm erre.
Kiemelkedő! Ne vándorolj el túl messze, ne viccelj. Lehet, hogy nekünk szükségünk van arra, hogy egy másik feladatot vagy kettőt vegyél fel.

 

 

Glyph Chasing

Betűkép vadászik

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 58 HordeAlliance
Rutgar Glyphshaper Bronzebeardnak a Silithusben levő Encampmentjénél azt akarja tőled, hogy merészkedj ki Hive'Ashi, Hive'Zora, és Hive'Regalnek és szerezd vissza Glyphed Rubbingsot mindegyik méhkas Glyphed Crystalséből.

Használd arra a geológus Transcription Kitjét, hogy csinálja az ősi betűképek egy ésszerű hasonmását. Térj vissza Rutgar Glyphshaperhöz, amikor befejezed ezt a feladatot.
Hive'Ashi dörzsölődik : 0/1
Hive'Zora dörzsölődik : 0/1
Hive'Regal dörzsölődik : 0/1
A geológus leírás készlete: 0/1
A kiütésekbe való kezdeti betörésünk és Mistress Mar'alith's után következő őrület a három kiütés bogarakat okádott! Lehet, hogy a fokozott tevékenységet kötik a betűképekbe, amik befedik azokat a furcsa kristályokat.
 Ha tudjuk kapni azokat rubbings, lehet, hogy képesek vagyunk, hogy megértsük ezt az őrületet.
Veszi ezt a leíráskészletet és üti azokat a kiütéseket, <név>. Ne térj vissza, amíg másolatokat kaptál mindegyik méhkastól.

Ha a kiütések közül az egyikben találsz néhány őrült éjszakai tündérlasszót, legyél biztos, hogy neki adj egy rúgást az duff nekünk.
Nem tudom csinálni a fejeket vagy ezeknek a betűképeknek a farkait.  Remélem, hogy Frankal kutatása egy kevés fényt deríthet erre a rendetlenségre.
A geológus leírás készletét nyújtották
 

 

Aurel Goldleaf ( csoport )

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 60 HordeAlliance
Beszélj Aurel Goldleaffal Cenarion hajófenékben.

<név>, bár reméltük, hogy a Twilight Hammerjének az operációi Silithusben lassultak... minket sajnálatos módon félreismertek. Állandó betöréseken keresztül a kultusz ellen megtanultuk azt egy még sötétebb hatalom, az Abyssal Council, olyan irányítások, amiket a Hammer a misztikus szélköveken keresztül pontozott a kultusz táborai közepette. A következő tetted, <név>, ellene lesz az Abyssal Councilnak.

Beszélj a mesteremberrel, Aurel Goldleaffal, Cenarion Hold keleti szekciójában. A készségére emiatt a következő nyitás miatt lesz szükség.

Arclife, jó nap. Nekem azt mondták, hogy szembe fogod állítani magadat az Abyssal Councillal? Ha vagyis annyira,  közelről hallgasd a következő szavaimat...

 

Dukes of the Council

A tanács Dukéi

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 60 HordeAlliance
Hozz Cenarion hajófeneket 1 nagy ragyogó szilánknak és 3-nak, amit Abyssal megmászik Aurel Goldleafnak.
Nagy ragyogó szilánk: 0/1
Abyssal tető: 0/3
Azt gondoljuk, hogy lehetséges arra használni egy szélkövet, hogy lesből támadja az Abyssal Council egy hercegét. Tenni ezt mindazonáltal egy követelménykommuna keresztül az követ teker fel, és meggyőzi a tanácsot, hogy te a Twilight Hammerjének középső besorolt vezetője vagy.

Egy olyan nyitás a kultusz medalionjának egy másolatát követeli állomástól. Létre tudom hozni a medaliont, de nekem szükségem lesz egy nagy ragyogó szilánkra.
Hozzd ezeket nekem és tenni fogom a többit.

Nálad vannak a szilánk és a tetők, Demonhound? Nekem szükségem lesz arra, hogy csinálják a szürkületet a kultuszkövető medalionja állomás.
Ah, nagyon jó. A medalionon dolgoztam - most ezekkel az utolsó hozzávalókkal csak néhány pillanatban kész leszek...

 Itt van a medalion, <név>.

Neked hordanod kell ezt, amikor aktiválod a Twilight Hammerjének a szélkövei közül az egyiket. A szürkület többi részével egyetemben bekapcsolja ezt ruhafélék, és az Abyssal Council egyként látni fog téged a kultuszkövetőjük alárendeltek

 

 

Signet of the Dukes  (Group)

A Dukék pecsétje ( csoport )

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 60 HordeAlliance
Hozd az Abyssal pecsétet Bor Wildmane-nek Cenarion hajófenékben.
Abyssal pecsét: 0/1
Huum azt mondja nekem, hogy kitaláltad kint, hogy hogyan lehet beidézni az Abyssalt Duke! Az éppen egy teljesítés.

Tudod mi máskülönben éppen a teljesítés volna? Remek azok közül a dolgok közül az egyik hosszában igazán jó. Az okozni fog egy hatást az alárendelteikre, ha tudod, hogy mit gondolok. Hozd vissza a pecsétjét a tett bizonyítékaként.

Ez hogyan járt az Abyssallel Duke? Ez ütött keményen?
Tudtam, hogy te kemény fiú voltál <osztály> a perc láttam, hogy besétálsz Cenarion Holdba. Folytasd azt!

 

Bor Wildmane

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 60 HordeAlliance
Beszélj Bor Wildmane-nel Cenarion hajófenékben.

Most hogy neked van egy medalionod és be tud idézni egy Abyssalt Duke, beszélj Bor Wildmane-nel. Rá fog uszítani téged egy feladatra az Abyssal Council ellen.

Szerencse, <név>. És ha neked valaha több medalionra van szükséged, térj vissza hozzám.

Jó megint látni téged, <osztály>! Úgyhogy neked volt egy medalionod? Jó -- neked szükséged lesz arra a következő keresésed miatt...

 

Unraveling the Mystery  (Group)

 Megfejti a rejtélyt ( csoport )

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 58 HordeAlliance
Rutgar Glyphshaper Bronzebeard Encampmentjénél azt akarja tőled, hogy kézbesítsd a Glyphed Crystal Prismöt Geologist Larksbane-nak a Cenarion Holdnál Silithusben.
Glyphed kristályprizma: 0/1
Mi vagyunk egy áttörés határán, <név>! Az rubbings magához tértél megengedte nekünk, hogy felüdítsük a betűképeket ezen a kristályos prizmán. Ők vagy látszólag egy szándékában áll a Qirajiért és másik ismeretlen entitásokért különféle üzeneteket a silithid. közölni

Sajnos az minden, amit kitehetnénk a betűképekből. Nekünk úgy kell vélnünk, hogy egy út kinyitja az üzeneteket, amiket elrejtettek a kristályokon belül.

Veszi a glyphed*kristályt prizma Geologist Larksbane-nak Cenarion Holdnál. Lehet, hogy képes, hogy segítsen.

Az ok a törpék nem tudták megfejteni a betűképeket van mert nincs semmi megfejtéshez. A prizmából a változékony rétegnek megfelelően a belső kristály jeleivel egyenesbe kell állítania az üzenet rendelésében hogy közvetítsék. Ügyes...

Amíg nekünk képesek kellene lennünk, hogy lefordítsuk ezt az adatot, nekünk először ki kell nyitnunk a kódot. Csak egy nyom van a prizma felszínén - feltevő az rubbings helyesen átvitték - és ez zordnak tűnik.
Glyphed kristályprizmát nyújtottak

 

The Calling  (Group)

 A hivatás ( csoport )

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 58 HordeAlliance
Larksbane geológus Cenarion Hold Silithusben azt akarja tőled, hogy szerezd vissza a Crystal Unlocking Mechanismöt a Qiraji Emissaryből.

Téged utasítottak, hogy vedd Calling Glyphsét Grakkarond Bonesának Cenarion Holdtól délre, és vond bele őket a homokba. A Qiraji Emissarynek meg kellene jelennie, el kellene pusztítania azt és vissza kellene nyernie a Crystal Unlocking Mechanismöt. Térj vissza Geologist Larksbane-hoz, ha sikerrel jársz.

Összegyűjt egy hadsereget ezért a feladatért, <név>!
Kristály, ami szerkezetet nyit ki: 0/1
A betűképek illusztrálják a hárommal való Qiraji találkozás egy kiküldöttét silithid* egy nagy sárkány csontjainál. A betűképek fölött van az, amit csak fel tudok tenni hogy egy kevés fajta egy kódja legyen. Ez a kóderő nagyon nos legyél annak a kulcsa, hogy idézd be a kiküldöttet.

Létre fogom hozni annak a betűképkódnak egy másolatát, amit neked használnod kell a homokban Grakkarond Bonesánál. Ha nekem igazam van, az Overlords jönni fog miközben azt gondolja, hogy az új adat készen áll a továbbításra. Döntsd le őket a lábukról és nézz szembe a kiküldöttel. Emlékezteti a kulcsot a kristályokra...

Neked meg kell ragadnod az alkalmat, ahogy ez bemutatja magát és csapj le!
Tartom a történelem 20,000 évét a kezeimben, <név>!
A hivatás betűképeit nyújtották

 

Brann Bronzebeard's Lost Letter

 Brann Bronzebeard elveszett levele

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 58 HordeAlliance
Vidd el Brann Bronzebeard Letterjét Bronzebeard Encampmentjének déli Silithusben.
Brann Bronzebeard elveszett levele : 0/1
Annak, akit ez érinthet:

Ha olvasod ezt, én bármelyik halott vagyok vagy hamarosan halottnak lenni. Azt nehéz mondani. A legénység legnagyobb része akárhogyan halott.

Alapíts egy Titannal kapcsolatos információt. Nagy harc ő és ősi isten között.

Vidd az öreg táboromba ezt a levelet. Arról győződik meg, hogy a majmom megfelelő ételt kap, víz, és ölelések.

-Brann Bronzebeard, felfedező szélsőség

P.S. Figyel őrült Oldra isten imádkozó éjszakai manó.

Nos ez sokat magyaráz meg. Ha valaha megtalálsz egy utat Ahn'Qiraj,, tarts távol egy szemet Ol Brannnek. Én ijedt vagyok, hogy ő a majma nélkül erőtlen lesz.
Brann Bronzebeard elveszett levelét nyújtották

 

Goldleaf's Discovery

 Goldleaf felfedezése

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 60 HordeAlliance
Beszélj Aurel Goldleaffal Cenarion hajófenékben.

<név>, Aurel Goldleaf azt gondolja, hogy úgy vélte, hogy egy út legyőzi az Abyssal Council egy uralkodó tagjét és beidézi őt! Egy olyan feladat veszélyes lesz, de nagy tiszteletet kerestél a Cenarion Circle közepette. Tudjuk azt, ha bárki tudja tenni azt, tudsz.

A szerencse járhat veled, <név>. Beszélj Aurellel, amikor te kész vagy.

Az, amit Huum mond, igaz. Azt hiszem, hogy tudom, hogy hogyan lehet beidézni az Abyssal Council egy urát! Hallgass, és magyarázni fogok...

 

Lords of the Council  (Group)

 A tanács felsőháza ( csoport )

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 60 HordeAlliance
Hozz 5 nagy ragyogó szilánkot és 3 Abyssal pecsétet Aurel Goldleafnak Cenarion hajófenékben.
Nagy ragyogó szilánk: 0/5
Abyssal pecsét: 0/3
Az Abyssal Council felsőházát tudják beidézni a nagyobb szélköveken keresztül csak, és csak a Twilight Counciljának a legfelső korelnökei beszélhetnek hozzájuk. De... úgy véltem, hogy egy út fejleszti az álruhádat és rászedi az Abyssal Lordsot!

Az álruha a hatalom egy gyűrűjét követeli, amit csak a kultusz legmagasabb tagjei által hordtak. Mesterkedni fogok egy neked ha nagy ragyogó szilánkokat és abyssal* pecséteket tudsz hozni nekem.

Nálad vannak a szilánkok és a pecsétek, Gravedancer? Nekem szükségem lesz arra, hogy létrehozzák a hatalom gyűrűjét.
Hála. Csak egy pillanatnak és nekem neked lesz az a gyűrűkészünk...

 Most te kész vagy.

Legyél biztos, hogy az állomás egy medalionjával és a szürkület többi részével egyetemben hordd ezt a gyűrűt ruhafélék, mikor aktiválsz egy nagyobb szélkövet. Teszi azt, és az Abyssal Council téged a szolgáik közül az egyiknek fog gondolni. Akkor talán tudsz csábítani egyet egy támadásba!

 

Bor Wishes to Speak  (Raid)

 Bor kívánságok beszélnek ( rablás )

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 60 HordeAlliance
Beszélj Bor Wildmane-nel Cenarion hajófenékben.

Most hogy a Twilight Council uralkodó tagjeként tudod álcázni magadat, én bizonyos vagyok Bor Wildmane veled beszélni akar majd. Megy látja őt, és felkészít magadat egy nagyon nehéz küldetésre...
Igen, annak igaza van, <név>. Nekem elöl van egy nagyon kemény feladatom...

 

Scepter of the Council  (Raid)

 A tanács jogara ( rablás )

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 60 HordeAlliance
Hozz egy Abyssal jogart Bor Wildmane-nek Cenarion hajófenékben.
Abyssal jogar: 0/1
Huum és én éppen rólad beszélgettünk. Azt mondja nekem, hogy te készen állsz  hogy harcnál próbáld ki a kezedet.

Nekem azt kell mondanom neked, hogy ez egy nagyon veszélyes törekvés. Neked biztonsági mentést kellene hoznod. Ha a barátaid olyan jók, mint te, lehet, hogy ráadásul legyőzöd azt!

Ha te teszed - és mint mindig bizonyítékot fogok akarni - neked fogok adni egy igazán nagy jutalmat.

Nos ez hogyan ment? Tennék bármit hogy hagyjam el a pozíciómat és teperjem le azok közül a dolgok közül az egyiket, magam!
Te... tetted azt! Tetted azt, <név>! Itt! Vedd ezt. Ez az a legnagyobb mellkas, ami nekünk volt miközben feküdtünk körbe, és töltöttem azt a legjobb anyag egy részével, amit megtaláltunk.

 

What Tomorrow Brings

 Az, amit a holnap hoz

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 60 HordeAlliance
Kimerészkedik Time Cavernsének Tanarisben és megtalálja Anachronost, Brood Nozdormu.
Fedezd fel Nozdormu fészekaljáját.
A halál ölelésének volt minden. Csak egyszer lélegzett a megcsonkított testemen azután türelmesen várt az idő homokjaiért hogy tisztítsa a sebeimet.

Örökre maradni fogsz.

Nézz most a sivatagba. A második háború rajtunk van. Neked fel kell keresned a Bronze pihenő helyét. Merészkedj ki Time Cavernsének és lásd, hogy a mester tért-e vissza. Nekem biztosnak kell lennem, mielőtt képes vagyok, hogy eljárjak.

Anachronos visszatért?
Ez van ekként kellene lenni - a nagy emelkedett. Az órám véget ér...

 

The Path of the Righteous  (Group)

 Az erényesek útvonala ( csoport )

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 91 HordeAlliance
Collect 200 Silithid Carapace Fragments és Baristolthba való visszatérés.
Silithid páncél töredék: 0/200
Nozdormu Broodja természetesen bizalmatlankodik a kisebb versenyek. Amíg ez igaz, hogy bebizonyítottad nekem, hogy nálad van egy hős potenciális bevétele, az idő elérte, hogy bizonyítsa ezt a mesteremnek.

Hive'Ashi, Hive'Zora, Hive'Regal: Annak az egésze, hogy hemzsegjenek tevékenységtől és mindentől, egy fenyegetés a létezésünknek. Silithidet* pusztít el ezeknél a méhkasoknál és csökkenti őket a páncéljuk egy töredéke.

Van sok történelem, amit gyökereztettek a bizalmatlanságukban, a halandó versenyek;

ilyen van egy mese jobb elindult a Broodba hogy mondja meg, hogy az időnek mikor van igaza.


 

Te nem vagy egyedül, hős. Most meg fogom adni neked a képességet, hogy helyettesítsenek, mások segíteni neked a keresésedben. Ha neked kell az embereid bajnokának lenned, neked segítségre a feladataidon és kötelességeiden lesz szükséged.
Nozdormu ügynökét nyújtották

 

The Hand of the Righteous  (Group)

 Az erényesek keze ( csoport )

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 66 HordeAlliance
Collect 200 Silithid Carapace Fragments és Baristolthba való visszatérés.
Silithid páncél töredék: 0/200
Bölcsen választja a helyetteseidet, halandó. Minden alkalommal a feladatoddal visszatérsz teljes, egy új helyettes neked meg fogják engedni, hogy válassz.

Többet követelek a páncéltöredékektől, mondta az. Hulladék nincs idő!

Talán egy nap az egész Cenarion Hold a vezényleted alatt dolgozni fog.
Jól elvégzett, hős. Neked most meg fogják adni a képességet.

Anachronos

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 60 HordeAlliance
Keresd fel Anachronost az idő barlangjainál Tanarisben.

Ez az idő, <név>.

Nekem elnézést kell kérnem azért, hogy titokban maradok annyira. Az ellenségek alatta ráadásul bővelkednek mienk nagyon orrok. Olvass fel ebből a kötetből és tanulj. Vidd el neked, azt a tudást, amit adok, és keresd fel a mesterünket.

Te vagy Kalimdor reménye, <név>.
A futóhomok háborúja gondoskodott

Long Forgotten Memories 

Régóta elfelejtett memóriák

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 60 HordeAlliance
Lokalizáld a Silithusben levő Crystalline Teart és tekintetet a mélységeibe.

Silithus déli sivatagában a szent akadály közelében létezik egy egyetlen kristályos könny. Ez a könny a nagy veszteségeknek egy szimbólumaként szolgál, amiket a Shifting Sands Warja alatt bekerítettek rajtunk. Lokalizáld ezeket a könnyet és tekintetet a mélységeibe hogy felvilágosodást nyerj.

 

 

A Pawn on the Eternal Board

 Egy gyalog az örökkévaló tanácson

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 91 Horda
Megtanulja mindazt amit tudsz a múltból, azután Anachronosszal beszélj Time Cavernsénél Tanarisben.
A futóhomok háborúja
Ahogy visszanyered a lélekjelenlétedet és összpontosítod a tekintetedet, észreveszed, hogy valami mozog a kristályon belül. Közelibb vizsgálaton rájössz, hogy benézel a múltba... egy memória... régóta elfelejtett.

 

Secrets of the Colossus - Regal

 A kolosszus titkai - királyi

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 56 HordeAlliance
Regal hüvelyének a kolosszusát viszi el felvigyázónak Oilfist égető szurdokban.
Regal hüvelyének a kolosszusa: 0/1
 Amit kedvelnék, több mint megtömni ezt a bogárhüvelyt Oilfist kövér arca hosszában... Cept, megakadok itt collectin* minták attól a benőtt csótánytól. Itt leszek a parányi mornin* órák a méretre tekintettel o az a dolog.

Ide vidd ezt minta Oilfist ferbe* én és gyorsan teszi azt, <osztály>.

Yar, Thorium Point -  az van Searin Gorge-ban.

Kiváló. Biztosan megtervezhetnénk egy kevés hihetetlenül erőteljes fegyverzetet ettől a kitinből. Itt van az a gazdagság, amit neked odaígértek.
Regal hüvelyének a kolosszusát nyújtották

 

Secrets of the Colossus - Zora

 A kolosszus titkai - Zora

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 57 HordeAlliance
Elviszi Zora hüvelyének a kolosszusát, hogy emelje lordi rangra Maxwellt Tyrosus a fény reményénél kápolna a keleti Plaguelandsben.
Zora hüvelyének a kolosszusa: 0/1
A szolgáimat majdnem megölték az erőfeszítéseikben, hogy visszanyerjék ezt a mintát. Neked teljesen sietned kell! Lord Maxwell Tyrosus mohón vár egy friss hüvelymintát. Azt hiszi, hogy ennek a Colossusnek a titkai segíthetnének nekünk a Scourge ellen irányuló háborúban!

Miért vagy itt még mindig!? Fénybe van remény! Igen, téged szépen meg fognak jutalmazni az erőfeszítéseidért...

Kiváló és időszerű! Jól elvégzett, legény.
Zora hüvelyének a kolosszusát nyújtották

 

Secrets of the Colossus - Ashi

 A kolosszus titkai - Ashi

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 57 HordeAlliance
Zsákmányban viszi Oglethorpe Obnoticusnek Ashi hüvelyének a kolosszusát öböl.
Ashi hüvelyének a kolosszusa: 0/1
Nézek, mivel a csata kalandorokat keményített hajlandó és rátermett kapni egy friss hüvelymintát Ashi elesett Colossuséből Oglethorpe-nak Booty Bayben. Nem, nem, nem akarnám azt tőled, hogy menj bárhol annak a dolognak a holtteste közelében. Vedd a mintáim közül az egyiket éppen és tedd azt lendületessé.
Oh a csirkék mesterkedni fogok ettől a csodálatos hüvelyből! Jól elvégzett, a fiúm!
Ashi hüvelyének a kolosszusát nyújtották

 

Cenarion Battlegear

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 60 HordeAlliance
Beszélj Vargusszel Cenarion hajófenéknél Silithusben.

Ahogy befejezed a feladatokat, téged kijelölnek abban a háborúban, amit beszélni akarsz majd Vargusnek, a kovácsnak. Mutass meg neki bármilyen jelvényeket, amiket kerestél az út mentén. El fog látni téged felszereléssel hogy illessze össze a szintedet, elkötelezettség az okunk iránt.
Kaldon küldött téged? Nagyon nos engedd meg nekünk, hogy lássuk, amit érted tudunk tenni.

 

 

Field Duty

 Mezei kötelesség

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 60 Alliance
Jelentkezz szolgálatra az Ironforge Brigade pozíciónál Hive'Zora közelében. Készítsd elő az Unsigned Field Duty Papersödet és szerezd Signed Field Duty Papersöt Blackanvil kapitánytól és visszatérést Windcaller Kaldonbe Cenarion Holdnál Silithusben.

Feljegyzés: Healing vagy a vetemedő jótékony varázslatok az Ironforge Brigade egy tagjén fognak fellobogózni téged PvP-nek.
Jelzett mezei szolgálati papírok: 0/1
Üdvözletek, <név>. Mielőtt bonyolultabb feladatoknak jelöllek ki téged a háborúban, neked tenned kell a részedet terepkötelesség.

Azt fogod találni, hogy Blackanvil kapitány Ironforge Brigade Hive'Zorán kívül.

Beszámoló ő vagy a főhadnagya számára, Janela Stouthammer és visszatér hozzám. Nekem készen neked lesz egy haladóbb kinevezésem.

Oh és tegyél nekünk egy szivességet és tartózkodást az Orgrimmar Legiontől távol. Minket kényszerítettek, hogy kölcsönös gyűlölködés miatt jóval egymást leszámítva tartsuk a két erőt.

Azt fogod találni, hogy Blackanvil kapitány ereje állomásoztatta külső Hive'Zorát. Beszélj a főhadnagyával, Janela Stouthammerrel,, ha nem tudod megtalálni őt.
Nagyon jól, <név>. Előkészítettem egy olyan készlet feladatot, aminek optimálisan alkalmaznia kellene a készségeidet.

A te állandó erőfeszítéseiddel és emberekkel mint te az ellenségünket hamarosan egyszer s mindenkorra le fogják győzni!

Neked igényelned kellene egy új küldetéseligazítást, vissza kellene térned Blackanvil kapitányhoz.
Alá nem írt mezei szolgálati papírokat nyújtottak

 

Target: Hive'Regal Burrowers

 Cél: Hive'Regal Burrowers

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 60 HordeAlliance
Kill 30 Hive'Regal Burrowers és jelentés hátrálnak oda Mar'alith parancsnokhoz Cenarion Holdnál Silithusben. Neked szintén rá kell venned Combat Task Briefing XI-t rendben, hogy fejezze be ezt a keresést.
Hive'Regal Burrower: 0/30
Harci feladat, ami XI igazít el: 0/1
A háborús erőfeszítéshegyekként a silithid*jelenlét a területben bemutat egy valaha növekvő fenyegetést az operációinknak. Téged kiválasztottak, hogy vegyél részt egy Hive'Regal ellen irányuló rohamon, ahol az elsődleges célod Hive'Regal burrowers. fog állni

Jelentsd vissza parancsnoknak, hogy Mar'alitht a feladatod után befejezik.

Kiváló munka, <név>. A részed a Hive'Regal ellen támadásban ismert volt.
Küzdelem, amit a feladat, ami XI igazít el, nyújtott

 

Target: Hive'Zora Hive Sisters

 Cél: Hive'Zora méhkas nővérek

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 60 HordeAlliance
A Slay 30 Hive'Zora Hive nővérek és jelentés odahátrálnak Mar'alith parancsnokhoz Cenarion Holdnál Silithusben. Neked szintén rá kell venned Combat Task Briefing V-ot rendben, hogy fejezze be ezt a keresést.
Hive'Zora méhkas nővér : 0/30
Harci feladat, ami V igazít el: 0/1
Megerősítéseket kértek fel hogy csatlakozzanak a Hive'Zora ellen irányuló rohamhoz. Téged kiválasztottak, hogy célozz meg Hive'Zora méhkasnővéreket. Tegyél jelentést vissza Mar'alith parancsnokba miután befejezted a feladatodat.
Neked van valamid hogy mondd el nekem, mágus?
Kiváló munka, <név>. Te méltó szövetséges vagy.
Küzdelem, amit a feladat, ami V igazít el, nyújtott

 

Target: Hive'Zora Tunnelers

 Cél: Hive'Zora Tunnelers

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 60 HordeAlliance
Slay 30 Hive'Zora Tunnelers és jelentés hátrálnak oda Mar'alith parancsnokhoz Cenarion Holdnál Silithusben. Neked szintén rá kell venned Combat Task Briefing VIIt rendben, hogy fejezze be ezt a keresést.
Hive'Zora Tunneler: 0/30
Harci feladat, ami VII igazít el: 0/1
Megerősítéseket kértek fel hogy csatlakozzanak a Hive'Zora ellen irányuló rohamhoz. Téged kiválasztottak, hogy célozd meg Hive'Zora tunnelers. Tegyél jelentést vissza Mar'alith parancsnokba miután befejezted a feladatodat.
Kiváló munka, <név>. A tunnelerseik nélkül* a silithidnek* lesz egy kemény ideje, ami megjavít bármilyen kárt, amit okoztak a méhkasuk szerkezetébe. Felteszem, hogy akarni fogsz egy új feladatot.
Küzdelem, amit a feladat, ami VII igazít el, nyújtott

 

Hive'Zora Scout Report

 Hive'Zora cserkész jelentés

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 60 HordeAlliance
Lépj kapcsolatba Cenarion Scout Azenellel Hive'Zorában és küldd vissza a Hive'Zora Scout Reportot Windcaller Proudhornnak Cenarion Holdnál. Neked szintén rá kell venned Tactical Task Briefing VI-t rendben, hogy fejezze be ezt a keresést.
Hive'Zora cserkész jelentés : 0/1
Taktikai feladat, ami eligazítja VI-t: 0/1
Mélyen küldtük a legjobb cserkészeinket a silithid*méhkasokba hogy intelligenciát gyűjtsünk. Scout Azenel már néhány nap óta nézte a silithid*mozgásokat Hive'Zoránál. Találd meg őt és szerezz egy írott jelentést. Nekünk képesek kell lennünk, hogy amint lehet arra az információra hassunk, <név>.
Az erőfeszítéseidet nagyon értékelik, <név>. Olvasni fogom ezeket miközben rögtön jelentéseket derítek fel, szabadnak fogom érezni magamat hogy nézzem át a következő kinevezésedet.
A taktikai feladat, ami eligazítja VI-t, gondoskodott

Scrying Materials

 Scrying anyagok

Level 60 Silithus
Szintnél győzedelmeskedett 60 HordeAlliance
Hozz 1 nagy ragyogó szilánkot, 1 nagy ragyogó szilánkot és 1 hatalmas Emeraldöt Larksbane geológusnak Cenarion hajófenéknél Silithusben. Neked szintén rá kell venned Logistics Task Briefing V-ot rendben, hogy fejezze be ezt a keresést.
Nagy ragyogó szilánk: 0/1
Nagy ragyogó szilánk: 0/1
Hatalmas Emerald: 0/1
Logisztikai feladat, ami V igazít el: 0/1
Larksbane geológus tanulmányai bizonyultak hogy óriási értékűek legyenek az operációinkra Silithusben. Nemrég scrying*anyagokat kért meg, hogy használják a kutatásában.

Gyűjtsd ezeket az anyagokat és kézbesítsd őket neki közvetlenül, hogy folytathassa a kutatását.

 Ezeket az anyagokat rettenetesen nehezek szerezni a sivatagban, <név>. Köszönöm.
Logisztika, amit a feladat, ami V igazít el, nyújtott

Több száz laptop közül válogathatsz

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Close busy resolution, reciprocate deceased navicularis.

(eelileka, 2019.03.31 18:34)

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]Prednisone[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Buy Prednisone Online</a> air.vrxk.westsidewowquestek.eoldal.hu.pti.at http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

The contains vector; lethargy, released.

(uwojakova, 2019.03.31 16:41)

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]Prednisone[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone</a> eru.hgmv.westsidewowquestek.eoldal.hu.ose.ea http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Reported devastating intact bidder tightens lamellar cardiotocography.

(ezopulaxozeca, 2019.03.31 12:18)

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]Buy Prednisone[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Buy Prednisone Online</a> jfa.shnu.westsidewowquestek.eoldal.hu.akx.nj http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

I delusions, urethritis antioxidants device.

(ogibaufarige, 2019.03.31 12:06)

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]Buy Prednisone[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone 20 Mg</a> qxd.buak.westsidewowquestek.eoldal.hu.ixp.yp http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/