Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Válogass több száz laptop közül

 

                                                  Tanaris  

 

Wastewander Justice

 Wastewander igazság

Level 43 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 40 HordeAlliance
10-et öljél  Wastewander Bandits és Thieves Gadgetzantől keletre, azután jelentés vissza Chief Engineer Bilgewhizzle-be.
Wastewander bandita: 0/10
Wastewander tolvaj: 0/10
Te ott! Ez hozzád rendelkezésre álló idő hogy nagy segítő legyél a Gadgetzan Water Companybe.

A Wastewander nomádok kint a Tanaris sivatagban öldmeg meg a vízkutak körül majdnem mindegyiket! Hozzájuk való hozzáférés nélkül a vízellátásunk száradni fog fent nagyon hamar. Ha be akarsz jönni mienk jó kitüntet, azután segíteni fogsz nekünk nomádokat hozni az igazságnak !

 tízet lőj le Wastewander Bandits és Thieves .

Remélem, hogy képes voltál, hogy hozz egy kevés manó-stílus-igazságot azoknak, akiket Wastewander Bandits és Thieves kedvelnek, kérdeztelek téged!
Most az az, hogy minek hívok hatékonyságot! Segítettél lecsökkenteni a nomád számait elegen most hogy el tudunk kezdeni arra gondolni, hogy hogyan tudjuk visszaszerezni azokat, a vízeket.

A Gadgetzan Water Company köszöni neked a segítségedet, de távol vagyunk elvégzett azokkal rendelkező a mocskos nomádokkal rendelkező viszonylatban. Közel hallgat - itt van az, amire nekünk aztán szükségünk van...
8-at nyújtottak

 

More Wastewander Justice

 Több Wastewander igazság

Level 41 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 40 HordeAlliance
Öljle 10 Wastewander árnyékmágust, 8 Wastewander gazember, és 6 Wastewander merénylő főnöknek konstruálja Bilgewhizzle-t Gadgetzanben.
Wastewander gazember: 0/8
Wastewander merénylő: 0/6
Wastewander árnyékmágus: 0/10
Nekünk szükségünk van arra, hogy most felvedd a Wastewander nomádok erősebb rangjait. Messze így jó munkát végeztél, de ha nekünk vissza kell vinnünk azokat, a víz bugyog.

Ezúttal nekünk szükségünk van arra, hogy leöld a gazembereiket, merénylők, és árnyékmágusok. Őket keletnek és délkeletnek fogod találni itt.

Nem fogok hazudni neked - ők egy csúnyák . Ezt értünk teszi , bár, és az elfoglalásba vezető utunkon leszünk támogasd azt, ami a miénk jogosan!

 A Gadgetzan Water Company a sikered alapján terveket fejleszt itt! Nem hagy cserben minket most...
Felső jelölés-munka, <név>... felső jelölés! Felhígítottad a nomád lakosságot egy olyan pontra, ahol ténylegesen nekik tudjuk vinni a küzdelmet!

Ha te nem már beszélj Spigot Operator Luglunkettel itt; igazságnak ad egy jutalmat a Wastewander vízzacskók közül bármelyiken, amikre rábukkanhattál amíg ölöd azokat a nomádokat!

 

Screecher Spirits

 Screecher szellemek

Level 44 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 40 HordeAlliance
Fogd el 3 screechers* szellemeit Feralasben, azután térj vissza Yeh'kinyához Steamwheedle Portban.
A Screecher szellemek összegyűltek: 0/3
Yeh'kinya's Bramble: 0/1
Keresem a völgy szellemeit Feralas screechersei*. Ők egy öreg, öreg isten unokatestvérei, és a szellemeiket összekapcsolják neki.

Vedd ezt a szederbokorpálcát és menj Feralasbe. Völgyet győzd le és megtalálod őt screechersök* déli és központi Feralasben, azután lengesd a szederbokromat az elesett testeik fölött. Ez rá fogja beszélni a szellemüket, hogy fedje fel magát. Érintsd meg a szellemet és gyűjtsd a lényegét.

Visszatérés hozzám a szederbokrommal és az összegyűjtött lényeggel, és el fogom mondani neked, az öreg istenből többnek, hogy melyikről beszéltem.

Gyűjtötted a screecher*szellemek lényegét, Tersewords?
Jól szerepeltél, <név>. Talán most ez idő, hogy többet fedjenek fel...

Van a törpék között, ahol a halottak istenítik Hakkart, egy ősi jóslás a Soulflayer, egy napi retúrjegy ehhez a földre. Néhány azt mondja, hogy Hakkar eljövetele örömet és dicsőséget fog hozni trollkind,, amíg a mások azt hiszik, hogy a feltámadása megjelöli minden dolog végét.

Nem vélem ezt mítosznak, de tudom, hogy Hakkar lényege nagy hatalmat tart, és ezt a hatalmat azoktól, akik kihasználnák azt, kellene tartani...
Yeh'kinya 's szederbokrot nyújtottak

 

Water Pouch Bounty

 Vízzacskó jutalom

Level 44 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 40 HordeAlliance
Hoz 5 Wastewander vízzacskót a hordócsapnak Luglunket Gadgetzanben üzemeltető.
Wastewander vízzacskó: 0/5
Üdvözletek <név> - a név Luglunket, és kaptunk egy fontos munkát neked, ha te fent vagy ezért! Huzzah!

Semmi nem okozna örömöt nekem többet fűszerezett hordócsapüzemeltetőként hogy olyan vízzacskókat hozzon bármilyen Wastewandernek, amiket lehet, hogy megtudsz a sivatagban. Az amúgy is a vizünk - a nomádok csak ellopták! A Gadgetzan Water Company egy hivatalos gondoskodási csomagot minden ötnek, amit bezáratsz, fog felajánlani neked. Leginkább fontos módon , bár, segítesz Gadgetzannek !

Kapta azt az öt Wastewander vízzacskót, amire nekünk szükségünk van? Ha te tesz, azután a Gadgetzan Water Company Care Package, Model 103-XB, legyen a tiéd!
Kiváló - az a több vízzacskó, amit rátermettek vagyunk, hogy visszakövetelünk, az további katasztrófától távol mi mind az lenni! Marad 'em eljövetel, és biztos leszek, hogy meg foglak jutalmazni téged minden öt vízzacskóért, amit hozol nekem.
8-at nyújtottak

 

Water Pouch Bounty

 Vízzacskó jutalom

Level 44 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 39 HordeAlliance
Megint hátrál, <név>? Ha neked még öt van, a Wastewander víz kidudorodik, azután nekem a neveddel van egy gondoskodási csomagom ezen!
Wastewander vízzacskó: 0/5
Kiváló - az a több vízzacskó, amit rátermettek vagyunk, hogy visszakövetelünk, az további katasztrófától távol mi mind az lenni! Marad 'em eljövetel, és biztos leszek, hogy meg foglak jutalmazni téged minden öt vízzacskóért, amit hozol nekem.

 

Stoley's Debt

 Stoley adóssága

Level 45 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 40 HordeAlliance
Beszélj Stoleyval Steamwheedle kikötőben.

Az öreg pajtásom Stoley egy nagyon különleges palack rummal tartozik nekem. Ellátja a bárt Steamwheedle Portnál Tanarisben, Kalimdor, és odaígérte nekem azt a rum ott erősebb bárminél, amit Booty Bayben tudunk találni. Ő annyira magabiztos, hogy megmondja, hogy próbálom-e ki azt a rumot és nem ért egyet vele, azután meg fogja kettőzni azt a pénzt, amivel tartozik nekem!

Nos azt gondolom, hogy ő nem olyan magabiztos, mint ő volt mikor utolsó beszéltünk, és most fél nekem adni azt a rumot. De nem hátrálok lent fogadásokról tehát miért nem beszélsz vele nekem...

Ah, úgyhogy MacKinleyvel beszéltél?

Ez nem az, hogy mit gondol! Nem félek neki adni egy kevés Steamwheedle Bilge Rumot...

Nekem éppen nincs  rumom hogy adjam neki!

 

Stoley's Shipment

 Stoley szállítása

Level 45 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 40 HordeAlliance
Hozd Stoley szállítását Stoleynak Steamwheedle kikötőben.
Stoley szállítása: 0/1
Egy kevés rummal tartozom Sea Wolf MacKinleynek Booty Bayben hogy telepítsek le egy fogadást, de mind rumból ! Cuergo kapitány lopta az utolsó szállításomat, és neki van eze elraktározott abban a fallal körülvett kalózvárosban délre.

Ha meg tudod találni a szállításomat rum és visszatérés ez nekem, azután be tudom bizonyítani MacKinleynek, hogy Kalimdor piája veri a piszkot Booty Bayből!

Megtaláltad a szállításomat rum, Brasher?
Nagy, kösz a szállítást! Most MacKinley és én végül le tudjuk telepíteni a fogadásunkat.

 

Deliver to MacKinley

 Kézbesít MacKinleynek

Level 45 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 40 HordeAlliance
Hozz Stoley palackját a tengeri farkasnak MacKinley zsákmányöbölben .
Stoley palackja: 0/1
Hála megint a segítségedért, <név>. Itt van egy palack Steamwheedle hasrum. Azt viszi el MacKinleynek és tud végül tett pihenésre az őrült hitei Booty Bayről piálnak.
Stoley kiköhögte a piámat?
Hm, a bérbeadás kísérlete, ez...

Nem tudom elhinni azt! Ez az anyag van... rettenetes! Az nagy!

Nos úgy vélem, hogy Stoley tudja tartani azt a pénzt, amivel tartozik nekem. Hűséges a Steamwheedle hasrummal kapcsolatos mondanivalójához. Az az anyag olyan vastag, mint kavics és égések mint láva!
Stoley palackját nyújtották

 

WANTED: Andre Firebeard

 KÖRÖZÖTT: ANDRE FIREBEARD

Level 45 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 38 HordeAlliance
Hozd Andre fejét Bilgewhizzle biztonsági főnöknek Steamwheedle kikötőben.
Firebeard feje: 0/1
Az undorító kalózt, Andre Firebeardot, bűnökért körözik Steamwheedle és Gadgetzan ellen.

A kormányozó tanácsadás rendelete által, bármennyi, aki olvassa ezt, vagy ezennel engedélyezett használni Andre aggódása alatti halálos erőt .

További rendelet által, kellene Andre legyél elhunyt, vagy különben beteges a tárgyalása ideje alatt a feje meghatalmazásként cselekedhet, és az ilyen fej megszabadítása Security Chief Bilgewhizzle alkot egy kötést, és tenderable, szerződés.

Úgy látszol, hogy kicsit kábult vagy. Olvastad a jogi dokumentumainkat?
Ah, Andre fej. Úgyhogy találgatok, végül is csinálni fogja a perét!

Sok drágult, <név>. Most ha éppen alá fogsz írni itt, ki tudlak bocsátani téged fizetség a szolgáltatásokért .

Ne aggódj a kis betű miatt. Ez ártalmatlan, és... nem gondolom azt, hogy van egy nagyító üveg elég kicsi amúgy is olvasni azt.
 

 

Ship Schedules

Hajóidőbeosztások

Level 45 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 40 HordeAlliance
Jelentsd a Ship Schedulest egy hatóságnak Steamwheedle Portban.
Hajóidőbeosztás: 0/1
Ez a tekercs tartalmazza a szállítások időbeosztásait Steamwheedle Port és Booty Bay között. Mindkét elmúlt és jövőbeli szállítás beleértendő hajónevekkel egyetemben nagy X néhány hajó útjai mellett van, és mások mellett jegyzet mint GREAT LOOT és HARD FIGHT.

Steamwheedle Portnál valaki látni akarná ezt a dokumentumot.

Oh enyém, ez pontos dátumokkal és időkkel és mindennel úgy látszik, hogy a hajóindulások és érkezések egy listája! Ha egy kalózhajó kapitánya megszerezné ezt, akkor nagy baj lenne...

Azt mondod, hogy kaptad ezt egy kalóztól? Vagyis bugyog miközben híreket zavar...

Köszönetet mond neked, <név>. Én boldog vagyok elhitted neki, és én boldog vagyok az a kalóz most piszkot eszik!
Hajóidőbeosztást nyújtottak

 

Pirate Hats Ahoy!

 Kalózkalapok ahoy!

Level 45 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 40 HordeAlliance
Gőgös Modiste azt akarja tőled, hogy gyűjts 20-at Southsea Pirate Hats és visszaküld őket neki Steamwheedle Portnál Tanarisben.
Southsea kalózkalap: 0/20
Te vagy az a segítség, amit a Cartel küldött? . Gondosan hallgat <osztály>. Ahogy tudod, én az Azerothian társadalom elitjének a divatos ruházat egy procurerje* vagyok. Királyok és királynők, Warchiefs és, jól bármi a Horde hívja a királynőiket, minden hordja azt, amit választok stílusban. És fizetnek az orron keresztül ezért melyik a legjobb rész.

Annyira itt van mi fog történni. Lemész Lost Rigger Cove-nak és bármieszközök által szerzel sok kalózkalapot. Azt gondolod, hogy tudod kezelni azt?

Neked van mind a 20 kalapod? Nem hiszek neked, nem engeded meg nekem, hogy lássam őket. Nekik érintetlen feltételben kellene lenniük!
Oh te egy kedves vagy, még akkor is, ha ez tovább vett téged mint engem hozzászoktatnak. Ennek a szállításnak éppen csinálnia kellene nekem egy kevés pénz egyszer megszemélyesítettem ezeket a kalapokat és tisztítottam őket. És látás ahogy mindig hajlandó vagyok, hogy munkát jutalmazok meg, ami jól kész itt, van egy kevés neked valami.

Southsea Shakedown

 Southsea kifosztás

Level 45 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 40 HordeAlliance
Security Chief Bilgewhizzle Steamwheedle Port Tanarisben azt akarja tőled, hogy ölj meg 10-et Southsea Pirates, 10 Southsea Freebooters, 10 Southsea Dock Workers és 10 Southsea Swashbucklers.
Southsea kalóz: 0/10
Southsea martalóc: 0/10
Southsea dokkmunkás: 0/10
Southsea hetvenkedő: 0/10
Argh!

A Steamwheedle Cartel azt akarja tőlem, hogy tanítsam a Southsea kalózokat móresre. A probléma az, hogy nem tudok két helyben lenni azonnal; nekem maradnom kell itt hogy tartsam a békét.

Mostanában a kalózok figyelmen kívül hagyták azt a védelmi pénzt, amit az egyezmény rendszeresen villáz. Úgyhogy szeretnék ideiglenesen helyettesíteni te menj le és tanitsd móresre a mocskokat.
Lost Rigger Cove-nál, ami nincs túl távol délre, fogod találni őket. Hála <név>, eggyel fogok tartozni neked!

Remélem, hogy egy olyan leckét tanítottál azoknak a Southsea gengsztereknek, amit hamarosan nem fognak elfelejteni.
Fizt! Te vagy az én emberem!!!

Biztos abban, hogy a Cartel lazítani fog rajtam, most hogy azokkal foglalkoztál Southsea söpredékeken. Lássunk, mit tudok adni neked jutalomként? Az, hogy egy kicsi érme.

 

 

WANTED: Caliph Scorpidsting

 KÖRÖZÖTT: kalifa Scorpidsting

Level 46 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 38 HordeAlliance
Hozd Caliph Scorpidsting fejét Chief Engineer Bilgewhizzle-nek Gadgetzanben.
Kalifa Scorpidsting feje : 0/1
KÖRÖZÖTT: kalifa Scorpidsting!

Gadgetzan Gadgetzan Water Companyje, Tanaris egy magas jutalmat fog fizetni Caliph Scorpidsting fejéért, a Wastewander törvényen kívülik vezetője. A bűnei tartalmaz:

1. A Murdering Gadgetzan Water Co. alkalmazottak!
2.a Stealing Gadgetzan Water Co. erőforrások!
3.a Seizing Gadgetzan Water Co. tulajdon!

Hozd Caliph Scorpidsting elhalálozásának a bizonyítékát Chief Engineer Bilgewhizzle-nek egy közvetlen jutalomért!

Igen varázsló, én a Gadgetzan Water Company hivatalnoka vagyok. Mit tudok segíteni neked?
Végül - igazságot szolgálnak! Ütöttél egy erős ütést azok ellen az undorító nomádok ellen! Scorpidsting elhalálozásával lehet, hogy ez a dolog éppen hogy végül tolja azokat a lakásfoglalókat Gadgetzan vízkútjaiból !

A Gadgetzan Water Company hatósága által boldogan ezzel a jutalommal odaítéllek téged. Ránk mind vonatkozó nagy szolgálatot végeztél.

 

Gadgetzan Water Survey

 Gadgetzan vízfelmérés

Level 46 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 38 HordeAlliance
Használd a meglékeletlen bemártó céleszközt a víz medencéje közelében Sandsorrow Watch által. Amint gyűjtötted a mintát, küldd vissza a megcsapolt bemártó céleszközt Senior Surveyor Fizzledowsernek Gadgetzanben.
Megcsapolt bemártó céleszköz: 0/1
Kaptunk egy pozíciót, ami nyitva van egy ideiglenes fiú-fok-földmérőre a Gadgetzan Water Companyben, ha érdeklődő vagy!

A nomádokkal, akik megragadják a kútjaink közül mindegyiket, nekünk szabadabb forrásokat a vízre kell kihasználnunk! Víz van  a sivatagban, de csak azokhoz elég okosan először felmérni kell őket.

Vedd ezt a bemártó céleszközt és csapold meg a víz egy mintáját a medence által Sandsorrow Watch közelében. Ez egyenesen a törpék látványában van körbe ott. Hozd vissza a megcsapolt céleszközt nekem, amikor kész vagy!

Fogadás hátsó, fiatal földmérő Shammyrose! Befejezted a munkádat?
Mi ez? Téged lesből támadott egy kevés elég rossz mojo* csúszómászó? Oh, ez nem jósol jóval a Gadgetzan Water Companyért,

Úgy vélem, hogy nekem a jelentésekről, amik csatlakoznak néhány őrült bogár-teremtményhez, ami úgy tűnik, hogy felszívja a víz egészét a sivatagban, kellett volna mesélnem neked. Először azt gondoltam, hogy ez éppen egy kancsó volt. Nekünk elég bajunk van a nomádokkal  azt gondoltam, hogy ez éppen a shenaniganseik közül* több volt. Nos most legalább tudjuk!
A meglékeletlen bemártó céleszköz gondoskodott

 

Noxious Lair Investigation

 Ártalmas odú vizsgálat

Level 47 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 38 HordeAlliance
Hozz öt Centipaar rovarrészt a Noxious Lairből Alchemist Pestlezuggnak Gadgetzanben.
Centipaar rovarrészek: 0/5
Rendben most, ezek a jelentések a bogarakról... az, amit tudunk, az, hogy lecsapolják azokat a vízmedencéket, amik azok voltak, hogy a Noxious Lair hol van. Az, amit nem tudunk,  nos minden más.

Találjuk ki kint, hogy az ellenségünk ki először! Azt akarom tőled, hogy menj be a Noxious Lairbe és kapj néhány részt azoktól az állatkákról el. Ötöt kap a Centipaarből ott és neki hozza őket Alchemist Pestlezuggnak dink. Vele az ügyön ki fogjuk találni kint, hogy ők mik!

Gyorsan most van kéznél egy szörnyű helyzet! Nálad vannak azok a rovarrészek, amiket Fizzledowser mondott?!
Jótett - most el fogom indítani az elemzésemet ezeken! Az elejétől fogva el tudom mondani neked , bár... ezek nem semmi mint rovaralak, amit valaha láttam. Ez majdnem mintha ezeket a bogarakat irányítaná egy külső erő vagy valami.

Neked menned kell rögtön beszél Fizzledowserrel; látszólag van egy olyan vészhelyzet, amire neki szüksége van, a segítséged szaporán! Én nem vagyok biztos, de azt gondolom, hogy ez belekever a bogarak közül többet a Tanaris sivatagba!

 

Into the Field

 A Fieldbe

Level 46 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 38 Horda
Beszélj Chief Engineer Bilgewhizzle-höz Gadgetzanben körös-körül miközben kapsz egy erőforrást a tesztelő készletért.

Téged vezetni fognak a Tanaris sivatagba miközben teszteled a koronás baziliszkus gyíkok szövetegyenletességét, scorpidsek*, és hiénabennszülött ott. Szerezz szövetmintákat és használd őket a tesztelő készlettel vontatásban; számíts arra, hogy a minták egy nagy darabja elromlik. Nekem szükségem van mindegyik teremtménytípus nyolc elfogadható mintájára.

Ráadásul Gadgetzan manóinak van egy olyan erőforrásuk, amit ezzel az elég módosított készlettel használni kell. Beszélj Chief Engineer Bilgewhizzle-höz és szerezz egyet a készletért.

Térj vissza hozzám csak, amikor te sikeres vagy.

Ah, a modellünk 4711-FTZ hajts meg forrásokat! Általában arra használjuk őket, hogy meghajtsák a vízkutakat, de THANKS TO THE VILE NOMADS, mi egy bőség fölött most forrásokat hajt meg.

Persze bármiért tudok egy erőforrást szerezni neked aljas tudományos kísérlet azt gondolod, hogy megpróbálsz elbújni tőlem. Ez nem lesz szabad , bár, <verseny>. Semmi nem szabad Gadgetzanben.
Mezei tesztelő készletet nyújtottak
 

 

Slake That Thirst

 Oltsd azt a szomjot

Level 46 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 38 Horda
Hoz 5 Wastewander vízzacskót a főmérnöknek Bilgewhizzle Gadgetzanben.
Wastewander vízzacskó: 0/5
Akarsz egy erőforrást. Tudok segíteni neked abban. Tudja, hogy mit akarok? Azt akarom valamitől, hogy igyon! Ötöt hoz nekem Wastewander Water Pouches, és adni fogom neked az 4711-FTZ.

Most... találd ki, hogy hol tudod megtalálni Wastewander Water Pouchest! Miért nem sétálsz oda a Wastewander nomádok közül az egyikhez keletre itt és egyet kérsz tőlük. Engedd meg nekem, hogy tudjam, hogy az hogyan alakul jól neked.

Nos a nomádok önkéntesnek jelentkeztek azok a vízzacskók adásában neked?
Kiváló, az erőforrás a tiéd. Most, azt teljesen nem tervezik használatért egy tudományos készletben úgy, úgyhogy neked csak korlátozott mennyiségű időd lesz, mielőtt az adatok közül mindegyik, amit gyűjtesz, menni fog kablooey!

Amikor gyűjtesz mindent, amire neked szükséged van bármi miatt, ez te vagy vagy tevő, hozza azt nekem és megfelelően be fogom zárni azt. Neked legfeljebb két órát kapnod kell majd azt, amit neked kapnod kell, elvégzett, elvégzett.

Ha nem kapod azt elvégzett időben mindig el tudok adni neked egy másik erőforrást hogy megint próbáljak. Hallottál engem - árulj!

 

Another Power Source?

 Egy másik erőforrás?

Level 46 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 38 Horda
Bring 10 Wastewander Water Pouches Chief Engineer Bilgewhizzle-nek Gadgetzanben egy másik erőforrásért cserébe.
Wastewander vízzacskó: 0/10
Megengeded nekem, hogy találgassak - nem kaptál bármit világ-befejező, aljas tett, amit tettél, elvégzett időben.  Nekem olyan további erőforrásaim, amiket el fogok adni neked. Ekkor mindazonáltal ez tízbe fog kerülni neked, YES TEN Wastewander Water Pouches!

Az idők kemények mind az körbe, <név>, és az erőforrások nem nőnek fákhoz! 

Nos kaptad a tíz vízzacskót?
Nagyon nos itt van egy másik erőforrás.

 

Tanaris Field Sampling

 Tanaris mező kipróbáló

Level 46 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 38 Horda
Elfogadható mintákat szerezz 8 koronás baziliszkus gyíkért, 8 hiéna, és 8 skorpió. Hozd Gadgetzan a tesztelő készletnek vissza Chief Engineer Bilgewhizzle-be az erőforrás-futások előtt kint.
Elfogadható koronás baziliszkus gyík minta: 0/8
Elfogadható hiéna minta: 0/8
Acceptable Scorpid Sample: 0/8
Mező tesztel készletet: 0/1
Aktiválni az erőforrást eléri, hogy a mezei tesztelő készlet elkezdjen izzani és vibrálni. Ez úgy tűnne, hogy működik megtervezett.

Chief Engineer Bilgewhizzle szerint neked most két órát gyűjtened kell azokat az adatokat, amikre neked szükséged van a Tanaris sivatagban. Ha nem gyűjtöd azt két órán belül, az adatok közül mindegyik el fog veszni és neked venned kell egy másik erőforrást tőle.

Térj vissza hozzá, amikor befejezted a feladatot.

Nos kaptál mindent, amire neked szükséged volt? Ha te nem és a hatalom elfogy, minden belsőt tönkre fognak tenni.

Hé, ne keress meg engem együttérzésért; én pusztán arról, hogy a Gadgetzan Water Company csinál egy profitot, szólok, és az vagyok, hogy az jelenti-e az, hogy erőforrásokat kell eladni neked, amíg meg tudjuk engedni magunknak, hogy vizet importáljunk Dun Morogh jeges tavairól.

Rendben akkor ez venni fog engem csak egy másodperc eltávolítani az erőforrást. Azután rád tud férni ez bármi most kedvelsz anélkül, hogy aggódnod kellene amiatt, hogy elveszted az adatbelsőt.

 

Handle With Care

 Figyelemmel rendelkező fogantyú

Level 47 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 42 Szövetség
Hozd a gondos-becsomagolt Crate-et Erelas Amberskynek Rut'theran Village-ben.
Egy gondos-becsomagolt Crate: 0/1
<név>, tudom látni, hogy arra vágysz, hogy a jó ügyemnek . Igen, természetesen valamit értem tudsz tenni!

Vidd Erelas Amberskynek ezt a rekesz tojást. Ő olyan druida, aki törődik ezekkel a tojásokkal miközben segít nekik, hogy kikeljenek azután edzi a fiatal hippogryphseket*. Teldrassilben fogod találni őt egy kicsi faluban a dél hívott Rut'therannek.

Tételezzük fel egy másik Curgle-ből való szállítás?
Köszönet a segítségedért, <név>. A hippogryph*populáció egyszerűen nem virágozna ha ez volt nem nekünk. Ah, de én biztos vagyok, hogy túl jól értesz mindent, beutazott magának Feralasnek, és látott a Gordunni pusztítása ott.

Nos, ahogy tudsz látni, nagyon dolgozom itt, tehát legjobban az utadon volnál.

Hála megint, <név>.
Egy gondos-becsomagolt Crate Provided

 

The Super Egg-O-Matic

 A szuper tojás-o-Matic

Level 47 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 39 HordeAlliance
A Super tojás-o-Matic van a legújabbak Curgle Cranklehop találmány. Ez éppen egy lenyűgöző darab gépezet.

A Super tojás-o-Matic vadul hadar, ahogy megközelíted a vezérlőpultot.
Hippogryph tojás: 0/1
A gépbe teszed a hippogryph*tojást. A sípjelek egy sorozata néhány furcsa mechanikus hanggal egyetemben következik.

Ez megjelenik az az Eggometer megmérte, mérte, és összecsomagolta a tojásodat. Most az gyors szolgáltatás!

 

Find OOX-17/TN!

 Találd meg OOX-17/TN-t!

Level 48 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 43 HordeAlliance
Hozd a gyötrelem jelzőfényt annak, hogy Oglethorpe robotot irányítson haza.
OOX-17/TN gyötrelem jelzőfény: 0/1
Felfedtél valami elég furcsa, tojás alakú eszközt, ami fémből készült. A gombjai közül az egyikkel hegedülni életbe repeszti meg a tojást, ahogy ez kinyílik fent valami elég gnómszerű robotszerkezetbe! Egy hang a robottojás belseje-ből életbe ropog.

A név Oglethorpe, és az önvezérléses robotom eltűnt! Meg foglak jutalmazni téged a gyógyulásáért! Vidd a robotnak ezt a jelzőfényt. Kiváló, most neked kiszámítottam a koordinátákat! Ez lezuhant a Gaping Chasm közelében Tanarisben!

Úgy tűnsz, hogy felfeded a roncsot... egy robotcsirke? A hang a tojásból megint életbe ropog:

Igen, kiváló dolgozz! Ez valóban az önvezérléses robotom, bár az érzékelőim mutatják, hogy ennek szüksége van egy ugráskezdésre, mielőtt ez javításokért repülhet vissza Booty Bayhez. Menj előre és tedd a terepjáróba a jelzőfényt. A jelzőfény gondoskodni fog a többiről!

Helyezed a tojást... gyötrelemjelzőfény... a csirkében... önvezérléses robot.

Zümmögéseket és whirseket* hallanak a robot belseje-ből, ahogy ez küzd hogy álljon fel. Miután a robot életre kel, Oglethorpe hangját még egyszer hallják, de most a robot belseje-ből:

OOX-17/TN legalább dolgozik, de ennek generáljavításokra van szüksége! Neked túlzottan nehéz vinned azt... de azt gondolom, hogy nekem van egy ötletem. Vagy te fent ez fölötti megfigyelésért még egy kevés?
OOX-17 /TN gyötrelem jelzőfényt nyújtottak

 

Rescue OOX-17/TN!

 Mentsd meg OOX-17/TN-t!

Level 48 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 43 HordeAlliance
Kísérd el OOX-17/TN-t Steamwheedle Portba, azután jelentkezz Oglethorpe Obnoticusnél Booty Bayben.
Kísérd el OOX-17/TN-t Steamwheedle kikötőbe
A törpe hangja még egyszer ropog a robotról:

Nekem mozgatnom kell OOX-17/TN-t egy nyitott, biztonságos helyre, úgyhogy ez elkezdhet egy hosszadalmas felszállás-eljárást. Ez beépített álcázó, de nekem időre van szükségem a végemen hogy megint működővé tegyem azt. Nekem szükségem van arra, hogy elkísérd a robotot az aktuális helyszínéből, a bérbeadás mondás, Steamwheedle Port! Annak egy tökéletes helynek kellene lennie, és vágyakozik elegen, tegyél fel dolgokat sorozatra!

Biztonságosan kíséri azt a kikötőbe, azután jön beszélj velem Booty Bayben! Oglethorpe Obnoticus - kint!

Igen, én Oglethorpe Obnoticus vagyok, fő vagyok feltaláló a szolgáltatásodnál! Most, van ott valami, amit tudok segíteni?
Oh, te vagy OOX-17/TN nagy megmentője! Ráadásul nem tudok elkezdeni kifejezni a hálámat a segítségedért! Az önvezérléses robotsorozatomnak szüksége van arra, hogy több fejlődjön, de a gyógyulásod annak számtalan óráját mentette meg nekem, hogy olyan jól, mint sok a rebinding*költségekben levő aranydarab épített újjá időt!

Veszi az ezek közül a tételek közül bármelyikre eső választásodat, örömöt okoz neki én. Remélhetőleg jó hasznát fogod venni közülük egynek. Mondok köszönetet neked megint, mivel a nagylelkű segítséged, a robotjaim és én az adósságodban vagyunk!

 

Gahz'ridian

Level 48 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 43 HordeAlliance
Marvon Rivetseeker Tanarisben azt akarja tőled, hogy gyűjts 30-at Gahz'ridian Ornaments.
Gahz'ridian díszítés : 0/30
Gahz'ridian detektor : 0/1
<név>, én tudós vagyok, de szintén kincsvadász vagyok legbelül!

Régen, amikor a törpék, akiket arra használtak, hogy elfoglalják ezt, leszállnak, létrehozták a díszítéseknek a nagy összegeit, amiket Gahz'rilla, egy hidra után, modelleztek istenségként imádkoztak. Ezeket a díszítéseket faragják egy elemből az istennek nevezem Gahz'ridian, a hidra után.

Valamennyit magamnak találtam, de szeretném, ha még egy kevesem van hogy talán tanuljam --, meg tudsz találni valamennyit?

Ráadásul feltaláltam egy olyan detektort, amit az csinál miközben a Gahz'ridiant csattanásnak találja! Éppen bekapcsolja azt, és a keresés kezdődik!

Tökéletes; ezek a díszítések tökéletesek a tanulmányaimért. Annyira soknak köszöni a segítséget, <név>.

Oh, vissza tudom vinni a sisakomat?
Gahz'ridian detektort nyújtottak

 

The Scrimshank Redemption

 A Scrimshank megváltás

Level 48 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 39 HordeAlliance
Fedezd fel Junior Surveyor Scrimshank sorsát, és hozd vagy őt, vagy a felmérő berendezését Senior Surveyor Fizzledowsernek Gadgetzanben.
Scrimshank felmérő felszerelése: 0/1
Oh, ez csak rettenetes! Kiküldtem a legfelső segédemet, Junior Surveyor Scrimshanket, a sivatagi délkeletbe itt. Az egy olyan terület, amit hívunk a Gaping Chasmnek. Nos eltűnt, és az utolsó jelentésének azok közül a furcsa bogarai közül több volt az, hogy ő hol volt. Ez az lehetne, hogy most elárasztották a sivatag két jelentős régióját?

Nekem szükségem van arra, hogy Scrimshanknek bemenj a Gaping Chasmbe és pillantásba! Az... vagy legalább megtalálja a felmérő berendezését. Félek, hogy az balra vagyis minden lehet a szegények elhúznak.

Nos neked milyen hírek vannak? Úgy nézel ki, mint te éppen bent volt a küzdelem... Scrimshank élő?
Ő egy jó manó, fiatal Scrimshank, volt. Reméljük, hogy az elhalálozása nem volt bent hiú mi képes volt, hogy a felmérő berendezésével felvegyen.

Ez látszik , bár mi éppen a helyzet az itt levő kezeinken ezekkel a bogarakkal. Ők a javukra sokkal túl ravaszak, és a kutatás, amit eddig végeztünk, halad hogy mutassa, hogy lehet, hogy ráadásul egy harmadik fél irányító hatása alatt vannak! Ha ez így van, azután ez rosszat jósol nem egyetlen Gadgetzan, de az egész sivatag!

 

Insect Part Analysis

 Rovarrészelemzés

Level 48 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 39 HordeAlliance
Bejelentkezik Gadgetzan Alchemist Pestlezuggnak és az övé a rovar elemzése .

Azzal fogok tölteni egy kis időt, hogy megnézem azt, hogy Scrimshank felszerelést mér fel... olyan jól, mint az. Kapom az alattomos érzést a füleim mögött az ez nem az utolsó, amit a veszteség, amivel szembe fogunk nézni ezek ellen.

Neked kedvelnék hogy Alchemist Pestlezugggal jelentkezzek be hogy lássam, hogy neki nyílta-e alkalma arra, hogy megmunkálja azokat a rovarrészeket, amiket küldtünk neki. Ha ők készek, hozd őket nekem.

Igen, nálam vannak az eredmények egyenesen itt.
A kezdeti gyanúnk, hogy a bogarakat irányítja egy külső erő, helyes, véljük. Ha ez így van, azután nemcsak egy nagyon erőteljes ismeretlen erővel, de egy rosszindulatúval is foglalkozunk. Ezeket a bogarakat megváltoztatták hogy tiszta ravagers.

 

Insect Part Analysis

 Rovarrészelemzés

Level 48 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 39 HordeAlliance
Kézbesítsd a beszámolót Senior Surveyor Fizzledowser számára Gadgetzanben. Legyél biztos, hogy Alchemist Pestlezuggként neked adja a jelentés egy másolatát kért.
Rovarelemzési jelentés: 0/1
Senior Surveyor Fizzledowsernek látnia kell ezt azonnal jelentést . Voltaképpen... mindenkinek, aki tud olvasni, látnia kell ezt jelentést . Szembenézünk egy komoly és komoly fenyegetéssel nem egyetlen Tanaris és Gadgetzan, de ha bal akadálytalan, déli Kalimdor teljessége. Fene, még eléggé is lehetséges az egész Azeroth; ez a dolog nem adott jelet ez le fog csillapodni.

Ott van Fizzledowser, hogy készítse a jelentés egy másodpéldányát neked elosztani szabadon a hűségedre. Mindenkinek tudnia kell erről a fenyegetésről!

Köszönet azért, hogy kézbesítsék a jelentést, Junior Surveyor <név>; itt van a Gadgetzan Water Companynek tett szorgalmas szolgálatodért járó fizetséged.

Amíg engem általában nem villanyoznak fel körös-körül miközben kiosztom az értékes információétlapunkat, Blanche azokhoz ki fizetne különben jó érme ezért már sok év óta ismertem Pestlezuggot. Ha bérbeadást ajánl mindenki tud erről, azután ez is. Nekem ad egy pillanatot és készíteni fogok neked egy másolatot.
Rovarelemzési jelentést

 

Rise of the Silithid

 A Silithid emelkedése

Level 48 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 40 Horda
Vidd Orgrimmarbe a beszámolót Zilzibin Drumlore számára.
Rovarelemzési jelentés: 0/1
Itt van a jelentésed. Arra ösztönözlek téged, hogy vidd valakinek, lehet, hogy akinek alapfokú ismerete van ebben a fajta dologban.

Tudom, hogy ez a törpetudós elnevezte Zilzibin Drumlore-t. Sok időt költött, ami olyan életalakokat tanul, amik egyedülállóak Azeroth; ahhoz az ökológiájára, amit neki ott van egy történész bootoljon! Ha azt akarod valakitől, hogy segítsen gondolni kint mi pontosan ez a fenyegetés van és hogyan állítsuk le azt, adjuk ezt a jelentést neki. Nekünk szükségünk lesz a segítség egészére, amit tudunk kapni.

Zil egy a Drag második során található házban él Orgrimmarben.

Ez a jelentés... azelőtt ezekkel a vadállatokkal foglalkoztam. Fizzledowser bölcs volt, hogy küldte ezt, és te elhoztad nekem.

Ezek a teremtmények gyorsan fogják fogyasztani a Tanaris sivatagot; ők nem semmi, ami szűkébenvan a legnagyobb veszélyek közül az egyiknek, amivel mi mind valaha szembe fogunk nézni. Ezzel a névvel megismertet magadat, <név>: silithid. A rovarok, amiket említettek itt, a silithidek*, és ők a legnagyobb fenyegetések közül az egyiknek az eszközei, amivel a Horde és Alliance is szembenéz.

 
Rovarelemzési jelentést nyújtottak

The Thirsty Goblin

 A szomjas manó

Level 49 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 44 HordeAlliance
Gyűjts egy Laden Dew Glandet és hozd azt Marin Noggenfoggernek Gadgetzanben.
Megrakott harmat mirigy: 0/1
Nekem van egy ötletem, láss. Hallottam valamennyiről a furcsa teremtmények olyan gyűjtőknek nevezték a harmatot, akik a délnyugatra élnek... és  képesek, hogy vizet raktározzanak el különleges mirigyekben.

Gondolom azt, ha tudtam kapni ezek közül a mirigyek közül az egyiket, létrehozhatnék egy olyan italt, ami kioltaná a rettenetes szomjamat! Azt gondolod, hogy tudtál segíteni nekem, <név>?

A kaktuszkertet keresi, <név>; az az, hogy hol fogod a harmatot gyűjtőknek találni.

Örömet okoz, azt mondja nekem, hogy a harmatot gyűjtőket találtad?
Oh, csodálatos! Adja azt itt -- megengeded nekem, hogy igyam azt!

 

 

In Good Taste

 Jó ízlésben

Level 49 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 44 HordeAlliance
Marin Noggenfogger azt akarja tőled, hogy beszélj Sprinkle-lel Gadgetzanben.
Thistleshrub harmat: 0/1
Blech! Ennek az anyagnak rettenetes az íze!

Vár, mi az? Oh, tudom, tudom, azt gondolod, hogy nekem nem kellene feladnom ezen az anyagon. Bugyogj, rendben akkor.

Uhhhh, nekem van egy ötletem! Briliáns! Veszi ezt a harmatot a barátomnak, Sprinkle --, ő kiváló séf. Elmondja neki mi mi fent vagyunk ide és azok vagyunk, hogy el akarjuk érni, hogy egy keveset lemenjen könnyebb.

Én átlag, ha ennek annyira rossz lesz az íze, ez kevesebbnek kellene lennie valami rúgásának ehhez... és éppen nem érzem azt...

Marin jó fej, nem szerzi nekem hibás -- épp egy keveset... különc, mondanám.

És természetesen neki újból szüksége van a segítségemre.
Thistleshrub harmatot nyújtottak

 

Sprinkle's Secret Ingredient

 A csepp titkos hozzávalója

Level 49 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 44 HordeAlliance
A csepp Gadgetzanben azt akarja tőled, hogy gyűjts egy Violet Tragant és küldd vissza azt neki.
Violet Tragan: 0/1
Amikor én gyerek voltam, a nővérem tette a sütés-főzés egészét. Ez szörnyű volt! Alig tudtam elviselni a kotyvalékai közül néhányat -- megtaláltam, aminek szeretem a titkos hozzávalómat hívni! Hozzáadja azt bármihez, és... hűha! Ennek nagy az íze!

 Ez egy gomba hívta a Violet Tragant. Ha azt akarod tőlem, hogy segítsek, valami ehetővé változtatod ezt a taszító-megízlelő főzést, odamész a Hinterlandshöz, és egy kicsi tavat keresel ott.

Oh, és emlékszik, a Violet Tragant csak meg tudják találni víz alatti.

Alatta annak a tónak a Waterse, - - ez, az az egyetlen hely, ahol a Violet Tragant meg tudják találni. Reméld, hogy jó vagy abban, hogy tartod a lélegzetedet!
Az az anyag, <név>!

Ez annyira jónak tűnik.

 

The Dunemaul Compound

 A Dunemaul összetett

Level 49 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 44 HordeAlliance
Andi Lynn Gadgetzanben azt akarja tőled, hogy semmisítsd meg a Dunemaul Compoundot azáltal, hogy 10-et ölsz meg, Dunemaul Brutes, 10 Dunemaul Enforcers, és Gor'marok a Ravager.
Dunemaul vadállat: 0/10
Dunemaul végrehajtó: 0/10
Gor'marok a Ravager : 0/1
Épp nemrég egy nagy csapat nomád emberevő óriás megérkezett Tanarisben. Délen itt alakítottak egy összetételt és fordították a sivatag egy nagy területére . Több kisebb szalag járja be a sivatagot, aminek egy része lerohanta az öreg törperomokat, jelenleg.

A Dunemaul Compoundot meg kell semmisíteni! Nem tudjuk megengedni ezeknek az emberevő óriásoknak, hogy felhalmozzanak egy erőt.

Ennek a szalagnak a vezetőjét Gor'maroknak hívják a Ravager; azt hiszem, hogy véget vetni a vezetésének lesz a vég kezdete az emberevő óriásoknak.

Annyira gondterhelt vagyok! Legyél gondos!
Én annyira boldog vagyok képes voltál, hogy ezt értem tedd, <név>! Kösz a segítségedet!

 

Delivery for Marin

 Kézbesítés Marinnek

Level 49 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 44 HordeAlliance
Csepp Violet Powdert viszed el Marin Noggenfoggernek Gadgetzanben.
Ibolyaszínű por: 0/1
Itt van a Violet Powder, <név>. Vidd el azt Marinnek és mondd azt neki, hogy egy szívességgel tartozik nekem!
Ibolyaszínű Powder, eh*? Adjuk azt egy kísérlet, - - ez, persze nem tudta csinálni azt valami rosszabbul vagyis biztosan!
Ibolyaszínű port nyújtottak

 

Noggenfogger elixír

Level 49 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 44 HordeAlliance
Marin Noggenfogger azt akarja tőled, hogy beszélj hozzá megint, miután létrehozza az elixírjét.

Most, a harmattal hozzáadni ezt a port.

Visszatér és egy perc alatt beszél velem... tökéletesítettem a mesés Noggenfogger Elixirt!

Most, a harmattal hozzáadni ezt a port.

Visszatér és egy perc alatt beszél velem... tökéletesítettem a mesés Noggenfogger Elixirt!

Idd ezt! Ez teljesen csodálatos!!!

Tudtam, hogy képes voltam rá... oh hála megint, <név> tied segít, de örömöt okoz, az oldalra állít egy keveset,? Eltorlaszolod az üzletemet! Több milliót fogok csinálni a mesés Noggenfogger Elixirön, több millió!

Mi az? A csepp azt mondja, hogy egy szívességgel tartozom neki? Oh, az Sprinkle, egy olyan kidder*!

 

Rise of the Silithid

 A Silithid emelkedése

Level 49 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 39 Alliance
Vidd Darnassusbe a rovarelemzési beszámolót Gracina Spiritmight számára.
Rovarelemzési jelentés: 0/1
Arra ösztönözlek téged, hogy vidd valakinek, akinek alapfokú ismerete van ebben a fajta dologban, ezt a jelentést.

Tudom, hogy ez az éjszakai tündértudós elnevezte Gracina Spiritmightot. Sok időt költött, ami olyan életalakokat tanul, amik egyedülállóak Azeroth; ahhoz az ökológiájára, amit neki ott van egy történész bootoljon! Ha azt akarod valakitől, hogy segítsen gondolni kint mi pontosan ez a fenyegetés van, és fontos módon hogyan állítsuk le azt, adjuk a jelentést neki. Nekünk szükségünk lesz a segítségre.

Utolsó hallottam, a hold templomában testesült meg, ami Darnassusben helyezkedett el.

Ez a jelentés... mi az éjszakai manók tudnak a terrorról, amit említettek itt. Fizzledowser bölcs volt, hogy küldte ezt.

Ezek a teremtmények gyorsan fogják fogyasztani a Tanaris sivatagot; ők nem semmi, ami szűkébenvan a legnagyobb veszélyek közül az egyiknek, amivel mi mind valaha szembe fogunk nézni. Ezzel a névvel megismertet magadat, <név>: silithid. A rovarok, amiket említettek itt, a silithidek*, és ők a legnagyobb fenyegetések közül az egyiknek az eszközei, amivel a Horde és Alliance is szembenéz.

 
Rovarelemzési jelentést nyújtottak

 

Thistleshrub Valley

 Thistleshrub völgy

Level 50 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 45 HordeAlliance
Tran'rek Gadgetzanben azt akarja tőled, hogy ölj meg 8-at Gnarled Thistleshrubs és 8 Thistleshrub Rootshapers.
Gnarled Thistleshrub: 0/8
Thistleshrub Rootshaper: 0/8
Valaha láttad Thistleshrub Valleyt? Ez egy nagyon veszélyes hely, <név>.

Azok a furcsa vadállatok ott, nem bízok bennük egy percen keresztül! Bütykös thistleshrubsök* és thistleshrub* rootshapers

Bárhogy is be akarok jutni a völgybe, de azok közül a thistleshrubsök közül* annyira sokkal körbe van véve az út . De itt van ahol jössz --, ha tisztázol valamennyit alóluk kint, lehet, hogy éppen arra gondolok, hogy visszamegyek. Mit gondolsz, <név>? Kisegítsz engem?

Szeretnék a völgybe vinni egy közelibb pillantást arra a kaktuszra...
Ők annyira nagyok? Lehet, hogy nekem át kell gondolnom a tervemet...
 

 

The Stone Watcher

 A kővirrasztó

Level 50 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 45 HordeAlliance
Tanuld meg Norgannon Stone Watcherjének a célját, azután hass egymásra az Uldum Pedestallel a Tanaris sivatagban.
Tanuld meg Norgannon Stone Watcherjének a célját
Üdvözlések - én a belépés egy őrzője vagyok. Hacsak nem nálad már van Uldum Platese integrált a lemezkészleteddel nem fogom számításba venni az Uldum összetételre való érkezést.

Norgannon Stone Watcherjének a megjelenésének kell annak a reakciónak lennie, ami után vágyódtak, üzenő te kint a platinalemezekkel rendelkező Tanaris sivatagba. Utasított, neked meg kell találnod kint, ami a történet a Stone Watcher mögött mielőtt folytatódik.

A kővirrasztó célját meg kell tanulni mielőtt folytatódik...
A kővirrasztó hangja resonates hatalommal és hatósággal:

A lemezeidet vissza fogják küldeni neked, amint hozzáférsz a talapzathoz. Amikor szerezted Uldum Platesét és őket foglaltad bele a létező lemezkészletedbe, akkor beléphetsz a komplexumba.

 

Tooga's Quest

 Tooga keresése

Level 50 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 40 HordeAlliance
Mutasd meg Toogának az utat vissza a feleségéhez, Tortába.
Vezesd Toogát Tortának
Annyira eltévedtem!

A feleségem, Torta, kiküldött engem hogy vacsorát hozzon el, és nekem valahová kellett vinnem egy hibás kanyart.

Te legyél annyira kedves előnnyel kapcsolatban engem  vissza vezetsz Tortához? Épp Steamwheedle Porttól délre vár rám.

Hol van Tooga?
Úgyhogy nem tudta hátsónak találni az útját egyedül? Alakok.

Nos úgy vélem, hogy megérdemelsz valamit a bajaidért...

The Stone Circle

 A megalitkör

Level 51 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 46 HordeAlliance
Találd meg a Stone Circle-t Marvon Rivetseeker műhelye között Ratchetben.
Megalitkör: 0/1
Egyszer beléptem a Sunken Temple rossz előjelkamaráiba. A gonoszság abban a helyben áthatol mindenen, ami belép; nekem alig sikerült kint találnom az utamat miközben átgázolok azon az iszapon, ami most befedi a padlókat. Minden, amire tudok emlékezni, egy nagy körkörös szobán keresztül, amit kígyószobrokkal töltöttek.

Nemrég felfedeztem egy olyan kerek követ, ami úgy tűnt, hogy ugyanaz a kígyószimbóluma van. Visszanyeri azt, és lehet, hogy képes vagyok, hogy többet mondjak el neked.

Rigli  nem messze innen. Az út hoszzú.
Igen... ez a kő.

Ez minden, ami most visszatér hozzám, <név>...

 

 

Bungle in the Jungle

 Ügyetlenség a dzsungelben

Level 53 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 50 HordeAlliance
Hozz egy Gorishi Scent Glandet és 5 Un'Goro talajmintát Alchemist Pestlezuggnak Gadgetzanben.
Gorishi illat mirigy: 0/1
Un'Goro talaj : 0/5
A kutatásom, amit felfedtek nekem, az a silithid* vagy mint méhek; megsemmisíti a méhkas királynőjét, és a többi kellene okozzanak rendetlenséget. Főzni fogok egy olyan csalétket, amit arra fogunk használni, hogy kihozza a királynőt.

 Nekünk szükségünk van néhány reagensre; nem akarunk téged miközben összegabalyodunk a dzsungelbe, készületlen. Menj nyugatra hogy Un'Goro-kráterben találd a silithid*méhkast és szerezz egy illatmirigyet a bogarak közül az egyiktől. Nekem szintén szükségem lesz a született Un'Goro talaj néhány mintájára.

Felfedezés, amit lehet, hogy egy megfelelő illatmirigy egy kicsit vesz, - a mirigyet nem rongálhatják meg, de annak az eljárása, hogy természetesen kapjanak egyet, nem alkalmas erre. Ami a talajt illet feltenném, hogy azt elég könnyűnek kellene lennie megtalálni.

Egyébként nálad vannak azok a tételek, amikre nekem szükségem van hogy csináljam a csalétket?

Az illatmirigy, ah igen. A hártya épnek tűnik - kiváló. A talaj, igen, ennek tökéletesen alakulnia kellene jól. A különleges összeadásaimmal nekem képes kellene lennem, hogy őröljem mindezt fent a tökéletes csalétekbe.

Nekem ad egy pillanatot hogy csinálja a csalétket, <név>. Egyszer ez kész, képesek leszünk, hogy életbe léptessük azt a következő lépést, ami remélhetőleg leállíthatja a silithidet*, mielőtt elárasztják Gadgetzant... és Kalimdor többi részét.

 

Super Sticky

 Szuper ragadós

Level 54 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 48 HordeAlliance
Gyűjtsd Super Sticky Tar 12 mintáját Tran'reknek Gadgetzanben.
Szuper ragadós kátrány: 0/12
Mindig egy gyors módot keresek, hogy keressenek egy aranyat, <név>. Ha segítesz nekem a legújabb ötletemben, be foglak avatni téged a profitból egy kevésbe. Az hogyan hangzik neked?

Annyira gondolkodtam!

Odamenj a kátránygödrökhöz Észak-Un'Goro-kráterben, és gyűjt nekem egy kevés kátrányt. Nem csak bármilyen kátrány most neked kapnod kell azt azoktól a vadállatoktól, amik a kátránygödrök körül élnek. A rendszeres kátrány nem épp egyszerűen elég ragadós.

A növényhez hasonló teremtmények klorofillt tartalmaznak a bőrükben, és kevert a kátránnyal ez szuper ragadós!

Tran'rekkel megint azt teszik -- ez a szuper ragadós ragasztó a harag egésze lesz!
Igen, ez a kátrány az anyag éppen...

Hé, várj egy perc, a kezeim... nem tudok úgy tűnni, hogy félre kapom őket...

Talán ez nem volt egy olyan jó ötlet. Oh, de várj! Szuper ragadós kátrányozz szállítót! Az az, hogy az igazi pénz hol van!

 

Pawn Captures Queen

 A gyalog királynőt fog el

Level 54 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 50 HordeAlliance
Győzd le a Gorishi Hive királynőt, amint őt beidézik.

Hozza a Gorishi királynő agyát az alkimistának Pestlezugg Gadgetzanben.
Gorishi királynőagy: 0/1
Itt van a csalétek. A méhkashálózatban kellene egy kevés fajta egy kristályának lennie. Valami elég méhkas méretű hangoláseszközként a silithid*használatot a kristálynak gondoljuk. Ami azt illet, hogy lehet, hogy ez a kristály hol van, én a mondás kipróbálná a keltetőházakat a méhkasban.

Használó a csalétek a kristályon kellene roust* a királynőn kívül, de figyelmeztessenek - őt valószínűleg védeni fogja több őr. Távolítsd el az agyát és vidd a királynőn kívül őt. Ahogy ragacsos ahogy az hangzik, nekünk reménytelenül tanulnunk kell azt. Szerencse, <név>!

Szerezni a királynő agyát a kutatásunkért teljesen parancsoló. Attól, hogy mit tanultunk meg, azt ezeknek véljük silithid* eléggé esetleg irányítja egy ártalmas intelligencia. Remegek hogy gondoljam azt, ami tudott irányítani valamit, ahogy ravasz a silithid, Grokthisként.
Fantasztikus, <név>! Éppen győztünk a győzelem itt ma. Egy kevés időt számunkra fog igénybevenni teljesen érteni, hogy nekünk mi van itt; ki fogjuk használni azt , bár, nem aggódsz amiatt.

Ami a silithidet* illet hitelesen kételkedem benne, hogy ez volt a jelenlétük teljes kiterjedése. Ez túlzottan tiszta egy határozat, mondásra sajnálom.
Gorishi királynőcsalétket nyújtottak

 

Calm Before the Storm

 Nyugalom a vihar előtt

Level 54 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 50 Alliance
Hozz Pestlezuggot Un'Goro beszámoló Gracina Spiritmight számára Darnassusben.
Pestlezugg Un'Goro jelentés : 0/1
A legutóbbi felfedezéseim és az a tudás, amit nyertünk itt, mának olyan kezeket kell elérnie, amik eléggé esetleg ezzel tehetnek valamit. Ahogy találékony ahogy itt vagyunk Gadgetzanben, nem tudjuk tenni ezt egyedül.

Veszi a legújabb jelentésemet vissza Gracina Spiritmightba Darnassus; még mindig a hold templománál van, van ő nem? Fejeseket szerzett azoknak a barátoknak, akik Alliance; ha tudjuk kapni őket bonyolult ebben <név>

Amíg hitelesen értékelem ezt, én nem vagyok biztos mi jó ez tenni fog minket. Az Alliance a Horde-ot kivéve bármilyen forrástól érkező fenyegetéseket hagy figyelmen kívül, és kisimítja a saját vezetőinket itt Darnassusben nem tud egyetérteni mi pontosan ez a fenyegetés van. A bolondok mint Fandral Staghelm elméletbefoglalnak az a silithid* vagy nincs semmi mint az ősi múlttól érkező fenyegetés követelem őket . A tudatlanságát csak felülmúlja az arroganciája.

Láttad a fenyegetést magad, <név>. Nekünk maradnunk kell elkövette azt, hogy legyőzte a silithid!
Pestlezugg Un'Goro jelentést nyújtottak

 

 

Calm Before the Storm

 Nyugalom a vihar előtt

Level 54 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 50 Horda
Hozz Pestlezuggot Un'Goro beszámoló Zilzibin Drumlore számára Orgrimmarben.
Pestlezugg Un'Goro jelentés : 0/1
A legutóbbi felfedezéseim és az a tudás, amit nyertünk itt, mának olyan kezeket kell elérnie, amik eléggé esetleg ezzel tehetnek valamit. Ahogy találékony ahogy itt vagyunk Gadgetzanben, nem tudjuk tenni ezt egyedül.

Veszi a legújabb jelentésemet vissza Zilzibin Drumlore-ba Orgrimmar; még mindig a helyében van a Drag felső részén, nem?Azt szerezte a barátoknak, aki magasak a Horde-on belül; ha tudjuk kapni őket bonyolult ebben <név>

Amíg hitelesen értékelem ezt,  A Horde az Alliancét kivéve bármilyen forrástól érkező fenyegetéseket hagy figyelmen kívül. Amíg lehet, hogy maga Thrall intézkedik a tényeket bemutatták neki őt ellentétes tanács által kerítik be minden oldalon. Ezeknek a bolondoknak ott volnánk mi, hogy vadásszunk a saját képzeletbeli farkaink ők voltak hogy gondolják azt, hogy lehet, hogy ez váratlanul megfogja az Alliancét!

Láttad a fenyegetést magad, <név>. Nekünk maradnunk kell elkövette azt, hogy legyőzte a silithid!
Pestlezugg Un'Goro jelentést nyújtottak

 

Fire Plume Forged

 Tűztollat kovácsoltak

Level 57 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 55 Alliance
A Skeleton Key Moldot és 2-t veszi Thorium Bars Fire Plume Ridge tetőjére Un'Goro-kráterben. Használd arra a Skeleton Key Moldot a lávató által, hogy kovácsolja az Unfinished Skeleton Keyt.

Hozz a befejezetlen álkulcsot az alkimistának Arbington Chillwind pontnál, nyugati Plaguelands.
Befejezetlen álkulcs: 0/1
Neked szükséged van két szelet tóriumra és egy erőteljesen forró hőforrás kovácsolni a fő törzset. Egyedül vagy a tóriumért, de a meleggel tudok segíteni.

Az Un'Goro-kráterben levő nyugatunkra van Fire Plume Ridge - egy sülő vulkán. A lávató tető hosszában elég forró hogy együtt olvasszon össze tóriumot és csontot. Az aranyad vett neked egy olyan öntőformát, ami egyszerűen megköveteli tőled, hogy mártsd meg azt a tóban tető hosszában; a láva gondoskodni fog a többiről.

 Hogy fejezd be a kulcsodat, neked megint beszélned kell Arbingtonnel.

Nálad van a csontvázszerű kulcs törzse ? Sajnálom neked el kellett viselned a díj oroszlánrészét hogy vedd az öntőformát, de mi követelmény minden teszi a részünket hogy szálljon szembe a Scourge-dzsel. Amint átadod nekem a befejezetlen kulcsot, készen fogsz állni a végső tételre, aminek be kell fejeznie a szerkezetét.

Ez nem lesz könnyű egyáltalán, de a munka, amit végeztél , készülni egy Andorhal ellen irányuló rohamra most el fog kezdeni fizetni magáért.

Mi kapott éppen a költséges álkulcs ott, Még mindig ez befejezetlen marad; az idő most elérte, hogy a teremtésünk mögé tegyen egy kevés fókuszt. Ahhoz a végre neked szembe kell nézned majd azzal a végső ellenséggel, akiért dolgoztunk miközben szembeszálltunk Andorhalben... az aljas annak lenni futtatja a bemutatót a romos városi falakon belül.

Beszélek Arajról a Summoner - egy lich, és a legerőteljesebb lények közül az egyik a Scourge a sajátjaként kiált.
Álkulcs öntőformát nyújtottak

Fire Plume Forged

 Tűztollat kovácsoltak

Level 57 Tanaris
Szintnél győzedelmeskedett 55 Horda
A Skeleton Key Moldot és 2-t veszi Thorium Bars Fire Plume Ridge tetőjére Un'Goro-kráterben. Használd arra a Skeleton Key Moldot a lávató által, hogy kovácsolja az Unfinished Skeleton Keyt.

Hozz a befejezetlen álkulcsot a gyógyszerésznek tétovázások a földsáncnál, nyugati Plaguelands.
Befejezetlen álkulcs: 0/1
Neked szükséged van két szelet tóriumra és egy erőteljesen forró hőforrás kovácsolni a fő törzset. Egyedül vagy a tóriumért, de a meleggel tudok segíteni.

Az Un'Goro-kráterben levő nyugatunkra van Fire Plume Ridge - egy sülő vulkán. A lávató tető hosszában elég forró hogy együtt olvasszon össze tóriumot és csontot. Az aranyad vett neked egy olyan öntőformát, ami egyszerűen megköveteli tőled, hogy mártsd meg azt a tóban tető hosszában; a láva gondoskodni fog a többiről.

 Hogy fejezd be a kulcsodat, neked megint beszélned kell Ditherszel.

Nálad van a csontvázszerű kulcs törzse végzett? Igazán sajnálom neked el kellett viselned a díj oroszlánrészét hogy vedd az öntőformát, de mi követelmény minden teszi a részünket hogy szálljon szembe a Scourge-dzsel. Amint átadod nekem a befejezetlen kulcsot, készen fogsz állni a végső tételre, aminek be kell fejeznie a szerkezetét.

Ez nem lesz könnyű egyáltalán, de a munka, amit végeztél hogy randevúzz, készülni egy Andorhal ellen irányuló rohamra most el fog kezdeni fizetni magáért. Látni fogsz.

Mi kapott éppen a költséges álkulcs ott Még mindig ez befejezetlen marad; az idő most elérte, hogy a teremtésünk mögé tegyen egy kevés fókuszt. Ahhoz a végre neked szembe kell nézned majd azzal a végső ellenséggel, akiért dolgoztunk miközben szembeszálltunk Andorhalben... az annak lenni futtatja a bemutatót a romos városi falakon belül.

Beszélek Arajról a Summoner - egy lich, és a legerőteljesebb lények közül az egyik a Scourge a sajátjaként kiált.
Álkulcs öntőformát nyújtottak

Válogass több száz laptop közül

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Cephalexin Experience EllGreedy

(Ellpreems, 2019.09.05 16:01)

Clomid Sur Internet Kamagra Oral Jelly Side Effects Is Outdated Amoxicillin Safe <a href=http://tadalaf.com>canadian pharmacy cialis 20mg</a> Finasteride Tab Internet Pharmacy Viagra 6 Free Samples