Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


G2A Goldmine

                                          The Barrrens 2

 

Southsea Freebooters

 Southsea martalócok

Level 14 A Barrens
Szintnél győzedelmeskedett 9 HordeAlliance
12 Southsea útonállót és 6-ot ölj meg Southsea Cannoneers Gazlowe-nak rigliben.
Southsea útonálló: 0/12
Southsea Cannoneer : 0/6
Persze azt kívánom, hogy Vice Admiral Grezzlik annak jobb munkáját végezd, hogy megóvja a tengereket és a kereskedő járműveinket. Az arany egészével, amit a kereskedelmi hercegek beleöntöttek a Trade Fleetsbe, ez rendreutasít engem hogy lásson annyira sok kalózt,akik megtámadják a hajóimat és ellopják a szállitmányaimat.

Hallottam azt a Southsea Freebooters épp délre állított fel egy tábort . Ők egy igazi tüskék voltak az oldalamban és ha Grezzlik nem fog gondoskodni róluk ,te tudsz segíteni nekem megszabadulni tőlük.

Ráadásul nem akarom elveszteni a profitokat,miközbe   razziázok a kalózok lenyulják, és most felállították a tábort a küszöbömön? Tegyél valamit ellenük!

Te jó, gyerek vagy. Még egy kevés munka , és ez egy kisebb dolog lesz, ami miatt nekem aggódnom kell majd. Remélhetőleg őket meg fogják győzni, hogy nekik másutt át kellene helyezniük a lopásaikat.

Közben ott van annak a kis dolga, hogy visszakapjam azokat az árucikkeket, amiket loptak tőlem!

 

The Missing Shipment

 A hiányzó szállítás

Level 14 A Barrens
Szintnél győzedelmeskedett 9 HordeAlliance
Hozd Gazlowe főkönyvét Wharfmaster Dizzywignek.
Gazlowe főkönyve: 0/1
Örökre vártam az utolsó szállításomért árucikket Booty Bayből! Elég biztos vagyok abban, hogy azt ellopta  a Freebootersnek,kérdezdmeg  Dizzywiget, hogy az árucikkeimet tették-e bele a raktárba a tudásom nélkül?

vidd le Dizzywignek a főkönyvemet és legyen ott ő, hogy vegye leltárba a könyvemet.

Ah, Gazlowe küldött téged, ? Csak egy pillanat, megengeded nekem, hogy ide vegyek egy pillantást és ellenőrizzem a saját farönkjeimet és arról győződjek meg, hogy nekem nem volt Gazlowe szállítása, amit küldtek a hibás helyre.

Fogadok, hogy vár azokra a csizmákra Drizzlektől...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Gazlowe főkönyvét nyújtották

 

 

The Missing Shipment

 A hiányzó szállítás

Level 14 A Barrens
Szintnél győzedelmeskedett 9 HordeAlliance
Küldd vissza Gazlowe főkönyvét Gazlowe-nak rigliben.
Gazlowe főkönyve: 0/1
Minden négyzetesnek tűnik a rekordjaimról, <név>. Menj hátra és mondd azt Gazlowe-nak, hogy szerencséjel van. Nem lepődnékmeg, ha ez azok a kalózok volnának, akik elkapták a jó fiúit.

Nincs semmi más, amit érte tudok tenni. Oh... , bár azt mondhatnád neki, hogy neki kaptam néhány dolgot Undermine-ból, amikor van ideje, hogy jöjjön le ide, és felveszi őket.

Úgy vélem, hogy akkor a Freebootersnek kellett lennie... Dizzywig a szinten van, én biztos vagyok, hogy nem csapna be engem úgy. Végül is a bérlistán van.

A pillantások kedvelnek megkértem néhány árucikket, hogy érjen vissza, <név>. Mit mondasz?

Gazlowe főkönyvét nyújtott

 

Stolen Booty

 Lopott zsákmány

Level 16 A Barrens
Szintnél győzedelmeskedett 9 HordeAlliance
Szerezd vissza a csizmák és távcsöves lencse szállítását Gazlowe-nak rigliben.
A csizmák szállítása: 0/1
Távcsöves lencse: 0/1
Amíg szeretném visszanyerni az árucikkeim közül mindegyiket, én biztos vagyok, hogy az nem lehetséges. Még mindig van néhány olyan dolgok, amik nekem teljesen kellenek!

Ahogy tudod a csillagvizsgálóm készen áll arra, hogy menjen, de ennek szüksége van a kisebbekre a két lencsére. Az első lakóautó által érkezett meg Durotarből, de a másodikat összekötött hajó, és soha nem érkezett meg. Valamint soha nem vittem be a csizmaszállításomat Drizzlikből Booty Baybe!

Menj le a kalóztáborba és lásd, hogy tudod-e megtalálni őket.

Megtaláltad a dolgaimat, Vsetecka?
Ez egy megkönnyebbülés hogy vigye vissza ennek az anyagnak az egészét, úgyhogy kösz a segítségedet, <név>.  Ha valaha munkát keresel, ne felejtsd el körös-körül, hogy Gazlowe milyen jól fizet szolgáltatásért!

 

Samophlange

Level 14 A Barrens
Szintnél győzedelmeskedett 10 HordeAlliance
Férj hozzá a vezérlőkonzolhoz a Venture Company kutatóhelyszínnél.

A Venture Company felállított egy kicsi kutatóintézetet messze északra , a Sludge Fentől délnyugatra. Nem tudok nagyon sokat arról, hogy mit tesznek, de sikerült felfedeznem, hogy kipróbálnak valamit.

Most az, ami a fene, egy samophlange? Jól, bármi ez van, meg akarom vizsgálni azt, úgyhogy nekem szükségem van arra, hogy valaki menjen és elvegye azt .

Megszereztem a vezérlőrendszerkezelési utasításuk egy másolatát, neked képes kellene lenned, hogy kitaláld kint, hogy hogyan lehet kivonni a samophlange-et* ebből.

Sokféle gombot, fogantyút és pislogó fényt némileg kiszámíthatatlanul felsorakoztatnak a vezérlőkonzolon. Egy kicsi mérő mutatja, hogy a készülék jelenleg optimális szinteken belül működik, és jelzi azt ellenőrző szelepek egy keresztül három jelenleg nyitva van. Van a vezérlőpultba egy kicsi kulcslyukkészlet.

Vezérlőkonzol kezelési utasítást nyújtottak

Samophlange

Level 14 A Barrens
Szintnél győzedelmeskedett 11 HordeAlliance
Zárdbe a Fuel Control Valve, a Regulator Valve és a Main Control Valve mellett, azután használd a vezérlőkonzolt megint.
Retesz hálózat ellenőrző szelep mellett: 0/1
Retesz üzemanyagellenőrző szelep mellett: 0/1
Retesz túlfolyó szelep mellett: 0/1
A három ellenőrző szelepet jelenleg kinyitják. Az különféle readings a vezérlőpulton késztesd arra magad,  hogy őket azelőtt le kell állítani a készüléket mielőtt leállíthatják.
A pislogó fények a vezérlőkonzolon mutatják, hogy a fő ellenőrző szelepek nem voltak zárva.

A fények, amik jelzik a három ellenőrző szelepet, elhalványulnak, ahogy őket leállítják. A zöld fények lassan sárgába halványulnak el, és a kapcsoló, ami irányítja a készüléket, a szelepekkel mozgatható bezárult, ez el lehet zárva.

Samophlange

Level 14 A Barrens
Szintnél győzedelmeskedett 11 HordeAlliance
Kapd a Console Keyt Tinkerer Snigglesból a vezérlőkonzolon való alkalmazásra.
Konzol kulcs: 0/1
A készülékkel hatástalanított, a vezérlőpult ki lehet nyitva és a samophlange* kiköltözött a konzolból. Minden mással helyben mindennek, amit elhagynak, szerezned kell a kulcsot hogy nyissa ki a konzolt.
A konzolfényeket elhalványítják és azok a mérők és számlapok, amiket  olvasol a nullpozícióiknál, minden üresen járó.

Miközben fordítod a kulcsot a zárban, a vezérlőkonzol kinyílik. Egy vörös fény a konzol a tetőjén lefordul és minden hatalom lefolyik a terminálról.

Samophlange

Level 16 A Barrens
Szintnél győzedelmeskedett 11 HordeAlliance
Küldj vissza a Samophlange-et Sputtervalve-nek rigliben.
Samophlange: 0/1
Húzó nyitott a vezérlőkonzol arca felfedi a drótok egy sűrű zűrzavarát, csövezetet és másik furcsa mechanikus objects--most melyikek tűnnek úgy, hogy szolgálnak nincs gyakorlati cél. Rámenősek ők félre és ásó mélyebb a konzolba azt találod, hogy a samophlange. A rántás eltávolítja azt a helyéről.
Ez van... er... érdekes... igen. Nekem l tovább üzent a Tinkers Unió főhadiszállására Undermine-ban. Vagyok persze egy kevés gondos boncolás és kutatás után, képesek lesznek, hogy nekik legyen ennek egy kevés értelme.
 
Samophlange-et nyújtották

 

Wenikee Boltbucket

Level 14 A Barrens
Szintnél győzedelmeskedett 11 Horda
Hozd a törött Samophlange-et Wenikee Boltbucketnek.
Broken Samophlange: 0/1
Azt gondolom, hogy lehet, törten a Samophlange. Az nem jó, mert már azt mondtam körös-körül néhány munkatársnak Undermine-ban, hogy ez és ők nagyon izgatottak voltak. Nekünk úgy kell vélnünk, hogy egy út megjavítja azt!

Vedd a törött samophlange-et* Wenikee Boltbucketnek épp Mor'shan Ramparttól, a Barrens és Ashenvale közötti hordaelőőrstől, délre. Ő nagyon ügyes és kíváncsiskodó. Ha megmutatod neki azt a samophlange-et*, amit felteszek, megragadná az esélyt, hogy megjavítsák azt.

Oh, mi ez? Egy samophlange, mondod? Mi egy samophlange??

Ah... de néz az útnál ez mozog, amikor kezeled azt. És belül ott van a bonyolult felszerelések hangja. Oh enyém! Meg akarom javítani azt és látni akarom, amit ez tesz, te nem??
Törött Samophlange-et nyújtották

 

Nugget Slugs

 A rög üt

Level 15 A Barrens
Szintnél győzedelmeskedett 11 Horda
15-öt hoz rög üt Wenikee Boltbucketnek a Barrensban.
Rög puskagolyó: 0/15
Meg akarom javítani ezt a samophlange-et*, de ha tenni akarom azt nekem szükségem lesz néhány ellátásra. Futottam tizenhét pontos-öt rögpuskagolyókat mér meg és nekem elöl szükségem lesz azokból egy csokorra a munka miatt.

A legközelebbi hely kapni őket  a Sludge Fen keletre. A Venture Company általában tartja őket az eszközvödreikben. Menj a Sludge Fenbe és pillantásra azokban az eszközvödrökben, amiket ott találsz, azután térj vissza hozzám, amikor elég rögpuskagolyót gyűjtöttél.

Nálad vannak a rögpuskagolyók, Bambambam? Én néző voltam ez a Samophlange és én nem tudunk arra várni, hogy azt piszkálhassuk.
Nagy vagy!, megszerezted őket! Most tudok dolgozni...

 

Chen's Empty Keg

 Chen üres hordója

Level 15 A Barrens
Szintnél győzedelmeskedett 11 Horda
Találd meg azt, aki tud ChenEmpty Keg.
Chen üres hordója: 0/1
Egy kicsi plakát a hordómondások végei közül az egyiken,

Chen Stormstout-

A szellemedet felemelhetik és mindig felemelheti a szellemeidet.

Igen?
Jól, vagyok én...

Ez Chen Stormstout hordói közül az egyik volt. Régen Rexxarrel utazott. Nem láttam vagy nem hallottam róla, hogy egy kodóban* van kor. Értékellek téged miközben hozod ezt nekem, <név>.
Chen üres hordóját nyújtották

 

Chen's Empty Keg

 Chen üres hordója

Level 15 A Barrens
Szintnél győzedelmeskedett 11 Horda
5-öt hozz szavanna oroszlánagyarak, 5 Plainstrider vese, és 1 mennydörgés gyík szarv Brewmaster Drohn rigliben.
Szavanna oroszlán agyar: 0/5
Plainstrider vese: 0/5
Mennydörgés gyík szarv: 0/1
Kedvelnéd Chen névrokonának egy ízét? Ahh, a stormstout*, egy erős főzés. Chen a receptet tanította a vezetőmnek, és a vezetőm továbbadta azt nekem. Nekem szükségem lesz arra, hogy néhány dolgot szerezz nekem.

Hozz nekem 5 bármilyen szavannaoroszlánból való szavannaoroszlán-agyarat, 5 bármilyen plainstrider, való plainstrider*vesét és 1 mennydörgésgyík-szarvat a mennydörgésgyík bármilyen fajairól. Annak jól be kellene válnia.

A Barrenson keresztül tudod találni ezeket a hozzávalókat.

Howa, keresés megy?
Haha... soha nem gondoltam azt, hogy megint valaha ebből az anyagból többet fogok csinálni.

Belekevertél engem a nosztalgia egy nagy értelmébe, <név>. Eléggé emlékeztet engem az utolsó időre túl sok trogg*világos sörről ájultam el. Köszönöm. A memóriák melegítik a gyomromat.

 

Chen's Empty Keg

 Chen üres hordója

Level 24 A Barrens
Szintnél győzedelmeskedett 13 Horda
Hozz 5 villámmirigyet, 1 Thunderhawk nyál mirigy és 1 Kodo máj Brewmaster Drohnnak rigliben.
Villámmirigy: 0/5
Thunderhawk nyál mirigy: 0/1
Kodo élőbb: 0/1
Jó anyag, a stormstout, huh?

Nekem van egy másik receptem, amit megtanultam Chentől.
Hozz nekem 5 villámmirigyet bármilyen stormhide, 1 thunderhawkból* nyálmirigy nagyobb thunderhawks, és egy a Barrens kodos. bármekkora részéből való kodo*májból

Kedvel mondtam, ez az anyag rúgj; ez az a trogg*világos sör, amit azelőtt említettem neked.

Felfedezésnél dolgozol keményen azok a hozzávalók megszerzésében, Juansin?
Haha! Tudtam, hogy nem állhatnál ellen ennek a főzésnek. Bármikor megint visszatérsz még egy keveset akarsz, <név>. Hozz nekem a hozzávalók közül többet.

 

Mura Runetotem

Level 15 A Barrens
Szintnél győzedelmeskedett 11 Horda
Beszélj Mura Runetotemmel a sírban.
Mintát vesz Snapjaw-ból Shell : 0/1
A clanmate, Mura Runetotemem, akit annyira beutaztak Silverpine-nak, az lehet, hogy segíti az élőhalottszövetségeseinket. Silverpine egy gyengélkedő erdő, egy haldokló erdő, és ez Mura reménye volt hogy hozza az új életet. Talán a furcsa élet, amit itt találtak a Barrensban, segíthet neki dolgozni Silverpine-ban.

Vedd azoknak a héjaknak egy mintáját, amiket gyűjtöttél, és hozd azt Murának Silverpine-ban. Megszáll a Sepulcherben. Szerencsével tanulni a héjat neki fogja adni azt a betekintést, amire neki szüksége van hogy gyógyítsa azt a haldokló helyet.

Tudom szagolni a Barrens porát rajtad, gazember. Messzire utaztál.
Ah, mi ez? Ennek a héjnak van egy belső izzása, mintha ez még mindig élettel pulzálna. Bámulatos! Nekem tovább tanulnom kell azt.

Köszönetet mond neked, <név>. Szerencsével ez a héj tartani fog egy olyan titkot, amit arra tudok használni, hogy segítse Silverpine szegény földjét.
Mintát vesz Snapjaw-ból Shellt nyújtották

 

Harpy Raiders

 Hárpia támadók

Level 15 A Barrens
Szintnél győzedelmeskedett 12 Horda
Gyűjts 8 Witchwing karmot.

Küldd vissza őket Darsok Swiftdaggernek az útkereszteződésnél.
Witchwing Talon : 0/8
Az átkozott hárpiák pusztították a lakóautóellátásainkat. Ez idő alatt hasítottunk a torkaik közül néhányat és csökkentettük a számaikat.

Körbeszimatoltam a fészkeikbe és kitaláltam kint, hogy ki vezet ki. A legpusztítóbb támadás meg fogja semmisíteni az alacsonyabb láncuk egy jó szekcióját parancs azután tudjuk működtetni a tetőre vezető utunkat.

El foglak indítani téged megsemmisíti Witchwing Harpiest és Witchwing Roguefeathersöt, lassítja őket északnyugaton és hozz nekem 8 Witchwing karmot. Annak egy jó kezdésnek kellene lennie...

Össze vágtál közülük eleget ? Szeletelsz és veszel trófeákat állandóan. Akarok 8 Witchwing karmot.
Oh, ezek jók. Igazi Nizza... Good munka, <név>. Várom azt, hogy a jövőben a munkádból többet látok.

 

Harpy Lieutenants

 Hárpia főhadnagyok

Level 16 A Barrens
Szintnél győzedelmeskedett 12 Horda
Collect 6 Harpy Lieutenant Rings Witchwing Slayersből és visszaküld őket Darsok Swiftdaggernek a Crossroadsnél.
Hárpia főhadnagy gyűrű: 0/6

 Azt akarom tőled, hogy gyilkolj meg a hárpiafőhadnagyok közül néhányat a Dry Hillsben. Egyetlen Witchwing Slayers főhadnagy tud lenni, és meg tudod különböztetni őket azok által a gyűrűk által, amiket visznek. Ők egy csúnya csokrok, de vezetnek az alárendeltek közül néhányat abban a területben. Az elfogás közülük 6-on kívül egy döntő csapás lesz a matriarchátusuk ellen.

Arról győződj meg, hogy fájdalmasan meghalnak, <név>. Azt akarjuk azoktól a hárpialányoktól, hogy tudják, hogy annak a hülyesége, hogy csákányozzanak, a Horde-val harcol.

Neked 6 van Harpy Lieutenant Rings még? Igazságot kell osztani nekik a Horde ellen gonosz támadásaikért.
Kiváló  munka ,barátomAzt gondolom, hogy menni fogsz messze a Horde-on belül.

 

Serena Bloodfeather

Level 20 A Barrens
Szintnél győzedelmeskedett 13 Horda
Pusztítsd el Serena Bloodfeathert és küldd vissza a fejét Darsok Swiftdaggernek a Crossroadsnél.
Serena feje: 0/1
Annyira jól szerepeltél azokkal a főhadnagyokkal és alárendeltekkel, hogy egy utolsó dolgot értem tegyél.

Serena Bloodfeather egy hárpiának, elnevezett Bloodfeathernek, a nővére, akit eléggé egy ideig elpusztított Rexxar. Látszólag ezek a támadások a Horde lakóautók ellen bosszúk a nővére haláláért.

Nekem szükségem van arra, hogy hasítsd a torkát és hozzd el nekem a fejét . Arra a következő lakóautóra, akit kiküldünk, akarom tenni azt... Give azok a hárpiák valami körös-körül gondolkodni.

Nem kapsz semmit,  amíg nem látom Serena fejét.
HA! Jól elvégzett munka , <név>! Nagyon jól elvégzett... én nem voltam biztos, hogy te képes vagy a feladatra nem voltál, de éppen bizonyítottad magadat a vágás-torok.  köszönetet mondok neked megint mert segítesz nekünk elnyomni a Harpy járványt. Itt van a jutalmad, jól használd azt.

 

Fungal Spores

 Gombás spórák

Level 15 A Barrens
Szintnél győzedelmeskedett 10 Horda
Hozz 4 gombás spórát a gyógyszerésznek Helbrim az útkereszteződésnél.
Gombás spórák: 0/4
A Barrens oázisai rejtenek egy rejtélyt. Az életenergia folyik a Watersükből miközben erősíti azokat a növényeket és vadállatokat, amik isszák azt.

Erősítő, és változó.

Van egy olyan gomba, ami nő ezek az oázisok közelében. A spórái tulajdonokat tartanak az mi, Lordaeron gyógyszerészei, felfedezése hasznos.

Hozz nekem ezekből a spórákből és hálás leszek.

Nálad vannak a spórák, Gromnexus? Van egy olyan kotyvalék, amit nekem küldenem kell az üzlettársamnak Thunder Bluffban, ami igényli a spórákat...
Ah, igen. Ezek jó példányok. Hatalmas.

Én Forsaken vagyok, és tiszteljük a szerződéseinket. Itt van a jutalmad, <név>.

 

The Disruption Ends

 A megszakítás vége

Level 15 A Barrens
Szintnél győzedelmeskedett 9 Horda
8-at ölj meg Razormane Geomancers, 8 Razormane védő, és Kreenig Snarlsnout.

Azután hozd Kreenig Snarlsnout Tuskját Thorknak a Crossroadsnél.
Kreenig Snarlsnout agyara: 0/1
Razormane védő: 0/8
A cserkészeim közül az egyik szemtanúja volt egy támadásnak egy lakóautó ellen Durotarből, <név>. A bűnösök a quilboarsök* Razormane törzsei valóban. A quilboarsök közül* az egyik különösen vezeti a rajtaütéseket: Kreenig Snarlsnout. Őt látták északkeleten, épp az úttól Durotarből délre.  A fenyegetést be kell fejezni, azután Kreenignek meg kell halnia.

Biztosnak kell lenni, hogy a támadások abbamaradnak, bár, azt mondom, hogy összeadunk sértés a sérülésük ellen. Öld meg Kreeniget a törzsükből többel egyetemben, és térj vissza hozzám, amikor nálad van az agyara.

Elvágja a vezetőjük fejét, és a káosz következik, Deekon. Tanuld meg ezt a leckekutat. Ez a jövőben segíteni fog téged.

A vadkanok irány nélkül fognak bukdácsolni, és képesek leszünk, hogy visszavegyük  Barrenst.

Jól elvégzett munka, <név>. Kreenig halálával lesz a lakóautóinkon a támadások egy határozott hanyatlása.

Az embereidnek büszkéknek kellene lenniük, hogy sorolnak téged közéjük.

 

Apothecary Zamah

Level 15 A Barrens
Szintnél győzedelmeskedett 10 Horda
Hozz a Rendered Sporest Apothecary Zamah-nak Thunder Bluffban, mielőtt a határidő lejár .
Tett spórák: 0/1
Tettem azokat a spórákat, amiket nekem adtál egy emulzióba. Nekem most azt kell küldenem az üzlettársamnak, Apothecary Zamah-nak. Neked vinned kell ezt neki, valamit tudok felajánlani neked a boltjainkból alkémiai árucikkek.

Visionnek, egy Thunder Bluff sámánjai alatti barlangnak, a Poolsában van. Az ehhez a barlanghoz vezető ösvény jól rejtett, de a Spirit Rise blöffön találhatod azt.

Siess! Ez az emulzió csak egy rövid időért fogja fenntartani a hatalmát,.

Ah, azok a spórák  Barrensból, amiket Helbrim gyűjtött. Begyűjtötte a segítségedet abban, hogy kézbesítetted őket? .

És az emulzió még mindig hatalmas, úgyhogy neked nem szabadott időt elpazarolnod a kézbesítésben. Jól elvégzett munka, <osztály>.
Tett spórákat nyújtottak

 

WANTED: Baron Longshore

 KÖRÖZÖTT: Baron Longshore

Level 16 A Barrens
Szintnél győzedelmeskedett 9 HordeAlliance
Hozd Baron Longshore fejét Gazlowe-nak Ratchetben.
Baron Longshore feje : 0/1
KÖRÖZÖTT!

Baron Longshore kapitányt kapd el és öldmeg!

Longshore kapitány Gilneas vezeti a Southsea Freebooters járműveit, . A maradványoknak azonosítható feltételben kell lenniük!

-- Gazlowe

Mi történik? Valami, amiben tudok segíteni neked? Árucikkek talán szállítani egy konstruáló munka?
Ahhhh! Az a fajta üzlet. Tudod egyszer láttam a Heedlesst a nyílt tengereken. Félénk hajó, vagy volt az a hajó... azok a tengerészek annyira különösek!

nézni ahogy keresztülsuhan a vízen éppen egy látvány volt hogy lásson. Én boldog vagyok a hírhedt kapitánya már nem fogja aggasztani a hajóimat.

 

Kolkar Leaders

 Kolkar vezetők

Level 16 A Barrens
Szintnél győzedelmeskedett 11 Horda
Hozd Barak Headjét Regthar Deathgate-nek a Crossroadstől nyugatra.
Barak feje: 0/1
A kentaurok éveken keresztül sújtották a Taurent. És nemrég a Barrens Kolkar kentaurjai nőttek egy igazi fenyegetéssé. Általában ők rendezetlenek voltak ezekben a földekben, de az új vezetők emelkedtek közöttük.

Hogy őrizzük meg a holdingjainkat itt, ezeket a kentaurvezetőket meg kell semmisíteni.

Hozd nekem Barak Kodobane fejét. Kempingezik a Forgotten Pools közelében északra.

Győzd le őt, azután térj vissza hozzám.

Hello, Uuar. Nálad van Barak Headje nekem?

Jól elvégzett munka, <név>. A kentaur  alacsony, állatias teremtmények, de egy kevésnél van az értelem és látás hogy vezessen. És azok a legveszélyesebbek.

Barak egy olyan kentaur volt. Ez jó, hogy ő halott.

 

Verog the Dervish

Level 18 A Barrens
Szintnél győzedelmeskedett 11 Horda
Hozd Verog Headjét Regthar Deathgate-nek a Crossroadstől nyugatra.
Verog feje: 0/1
A kentaur Verog a Dervish bejárja a Barrenst, és nehéz lesz megtalálni. De ő a   kentaurparancs-sátornál a Stagnant Oasisnél van  délkeletbe.
Utazz oda a Stagnant Oasishez a délkeletbe és támadó kentaurba a parancssátor közelében. Ez veszélyes lesz, de ha akkor elég kentaurt tudsz megölni, nekik fel kellene emelniük egy riasztót. És Verog jönni fog.

Hozd nekem a  fejét és én Barak Kodobane-nal helyezni fogjuk azt.

Megvan verog feje, Littletoes?
Nagyon jó. Neked igazán fel kellett szítanod azokat a kentaur, - - az őreink, tevékenységet látott meg lent a Stagnant Oasis, ami valószínűleg te voltál, közelében.

Neked büszkének kellene lenned a tettedre, <név>. Van benned sok bátorság.

 

Hezrul Bloodmark

Level 19 A Barrens
Szintnél győzedelmeskedett 12 Horda
Hozd Hezrul Headjét Regthar Deathgate-nek a Crossroadstől nyugatra.
Hezrul feje: 0/1
Hezrul Bloodmark a Kolkar kentaurok vezetője a Barrensban. Ő vad, brutális és ravasz. Legyőzni őt eltörné a Kolkarsöt és megszakítaná  a fenyegetésünket.

Öld meg őt annyira. Hozdel a fejét .

Vezeti az embereit a Lushwater Oasisből délre.

Hezrult legyőzted, Becta?
Dicsérlek téged, <név>. Ezek kentaurok vagy fegyelmezetlen és nem tudja összpontosítani a haragjukat az orcsökként* , de ők mindazonáltal vadak. Miközben legyőzöd őket, a bátorságodat bizonyítod.

 

Rilli Greasygob

Level 18 A Barrens
Szintnél győzedelmeskedett 12 Horda
Hozd a törött és viharvert Samophlange-et Rilli Greasygobnak Orgrimmarben.
Törött és viharvert Samophlange: 0/1
Nos az nem működött. Teszek néhány extra mérőt a samophlange-re* hogy mérjem a szerkezeti integritását, és olvassák az integritást egy történelmi mélypontnál. Hozzá tudtam adni még néhány számlapot és talán egy fogantyú vagy kettő megjavítja azt és kipróbálni, de... azt gondolom, hogy lehet, hogy az még rosszabbá teszi.

Neked Rilli Greasygobnak kellene vinned a samophlange-et*. A Venture Company -- dolgozott, ha bárki tudja, hogy hogyan lehet megjavítani azt, ez Rilli.

Nogg Machine Shopjánál tudod találni őt Orgrimmarben Honor Valleyjében.

Mi ez? Nahát, ez egy samophlange*! Hol kaptad ezt a dolgot? Bökdöstél a Venture Company holdingok körül a Barrensban?

Neked nagyon bátornak, vagy nagyon hülyének kell lenned.
Törött és viharvert Samophlange-et nyújtották

 

Samophlange Manual

 Samophlange kézikönyv

Level 19 A Barrens
Szintnél győzedelmeskedett 13 Horda
Hozd a Samophlange kézikönyvet Rilli Greasygobnak Orgrimmarben.
Samophlange kézikönyv: 0/1
Azt gondolom, hogy meg tudom javítani a samophlange-et*, de nekem először szükségem lesz a felhasználó kézikönyvére. Amikor a Venture Companyben voltam, nekem volt egy versenytársam, Boss Copperplugom,, aki felhalmozta a samophlange* titkait, miközben kiosztottam a tudás kicsi darabjait az eszközön azokhoz, akikben bízott. Én nem voltam egy éves az kevésben bízott...

Boss Copperplug megszállt a Boulder Lode bányában északkeleti Barrensban. Kapd a kézikönyvet tőle

Nálad van a kézikönyv?
Kaptad a kézikönyvet! Nem tudok arra várni, hogy olvashassam azt és megtalálhassam kint, hogy hogyan lehet megjavítani a Samophlange-et! Sputtervalve-vel beszéltem Ratchet--he köszönni akarta neked a segítségedet, és meg akarta jutalmazni az erőfeszítéseidet.

Szintén köszönetet akarok mondani neked, és ha valaha megcsinálom ezt a dolgot megszilárdult meg fogom engedni neked, hogy tudd...

 

Miner's Fortune

 Miner szerencséje

Level 18 A Barrens
Szintnél győzedelmeskedett 13 HordeAlliance
Visszahozd a macskák egytől nézik Emeraldöt a vállalkozás Co. felvigyázók vagy végrehajtók Wharfmaster Dizzywignek riglinél.
A macskák nézik Emeraldöt: 0/1
Lény Wharfmaster egy elfoglalt kikötő mint Ratchet ismerek információt. Tudok mindent az árucikkek és pénz cseréjéről itt  Booty Baybe.

A híreknek a legújabb darabja, amiket hallottam, a Venture Company Boulder Lode bányájáról szól északkeleti a Sludge Fen. A bányászok közül az egyik felfedezett egy smaragdot az öklöd mérete. Ismerek néhány vevőt, aki érdeklődne aziránt, hogy úgy megszerez valamit, és hajlandó volnék, hogy féllé és féllé válok az eladásán.

Ha csak tudnánk, hogy a bányászok közül az  melyik találta a smaragdot, ez egy séta volna a parkban...
Nézd annak a dolognak a méretét, <név>! Mi gazdagok leszünk! Lássunk azok szerint az arányok szerint, amiket láttam drágaköveken, amik bemennek Undermine-ba, nekem képes kellene lennem, hogy gondoljak a cut--fifty százalékodon kívül ne aggódj!

Most megengedem neked, hogy lássd...  Öröm, ami üzletet veled teszek, <név>.

 

Ignition

 Gyújtás

Level 18 A Barrens
Szintnél győzedelmeskedett 13 HordeAlliance
Kapd az Ignition Keyt és hozd azt Wizzlecranknek.
Slusszkulcs: 0/1
Nem feltételezem azt, hogy Sputtervalve küldött téged? Egy kötésben vagyok itt. Beugráltam anélkül, hogy rájöttem volna, hogy nekem szükségem van egy kulcsra hogy nyissam ki az iratmegsemmisítő mozgásoszlopát. A másik iratmegsemmisítőüzemeltetők közül az egyik kérdezett engem, ha minden oké volt, és pánikba estem! Ahelyett, hogy azt mondtam neki, hogy elszalasztottam a kulcsomat, azt mondtam neki, hogy volt valami elég mechanikus probléma.

Nekünk ki kell szabadulnunk itt szaporán! Megy a vezérlőteremig a fúrótorony a tetőjén a felügyelőnek kellene lennie egy kulcsának ezért az iratmegsemmisítőért.

Segíts ki engem !

Eleven, nekünk ki kell szabadulnunk itt azelőtt valaki gyanússá válik!
Igen, ez úgy néz ki, mint a helyes kulcs. Megengedi nekem, hogy éppen arról győződjek meg, hogy tudom, hogy hogyan lehet működtetni ezt a dolgot...

Hmm... forgásirányítás... ez sebességet és stabilitást szabályoz... jó karmozgásirányítás. Nézd meg ezt éppen! Nem tudom azt hinni, hogy a Venture Company tudott tervezni valamit ez sokkal jobb mint a miénk. Én sikerült kapnia ezt hátrálj oda Ratchethez!

 

Raptor Horns

 Raptor szarvak

Level 18 A Barrens
Szintnél győzedelmeskedett 13 HordeAlliance
Gather 5 Intact Raptor Horns Sunscale Scytheclawsból, és hozd őket Mebok Mizzyrixnek Ratchetben.
Ép Raptor szarv: 0/5
A Barrens raptorsai* másik földekben okosabbak, mint a raptorsok*. És azt gondolom, hogy minden, ami fáj, elbújik a szarvaikban! Ha annyira, azután porrá őrölhetném a szarvaikat és arra használhatnám azt, hogy okos italokat csináljak. Eladhatnám őket egy szerencséért!!!

És tudsz segíteni nekem. Ép raptor*szarvaknak scytheclaws. Barangolnak a déli Barrensban, és az Ashenvale Forest határához közeli északi Barrensban.

Kaptad a szarvakat, Hammerstone? Azok a dolgok készíteni fognak nekem egy szerencsét!
Nagy vagy, kaptad őket! Most éppen szűkölködöm elnyomta őket és egy kevés borral összekeveri őket, és...

 

The Escape

 A szökés

Level 18 A Barrens
Szintnél győzedelmeskedett 14 HordeAlliance
Védd Wizzlecranket és a lopott manóiratmegsemmisítőt a Sputtervalve-be vezető úton Ratchetben.
Escort Wizzlecrank a Venture Co. gyakorlóhelyszínből
Azt feltételezem, hogy tanulni fogok, ahogy megyünk... nem tudott túl kemény lenni. Csak néhány gomb itt, és egy fogantyú vagy kettő... kút, készen állsz arra, hogy menj?
Tudok segíteni neked?
Remélhetőleg képesek leszünk, hogy kapjunk valami értéket a hajótörött iratmegsemmisítőprototípusról... az időm lejár! Szaporán el fogok küldeni egy mentéscsapatot Wizzlecrank helyszínébe.

Oh, engedd meg nekem, hogy szintén neked adjak valamit.

 

Report to Kadrak

 Beszámoló Kadrak számára

Level 19 A Barrens
Szintnél győzedelmeskedett 17 Horda
Jelentkezz Kadraknél az óratoronynál északi Barrensban.

Voltál te valaha Ashenvale-nek, északra? A horda nemrég felállított egy előőrsöt a Zoram Strandennál, és mindig arra tudunk használni néhány új újoncot, hogy segítsen megvédeni az új elülső részeinket.

Ha azt gondolod, hogy eddig eljöttél, látod Kadraköt az északi Barrensban az óránál, tornyosulj. Felmegy az Ashenvale kampányra és további rendeket adhat neked.

Ashenvale egy megosztott föld, de a legújabb erőfeszítéseink nagyon sikeresek voltak. Mi nem legyen egy előőrsöd a Zoram Strandnél csak, de egy másik épp északra itt hívott Splintertree.

 

Report to Kadrak

 Beszámoló Kadrak számára

Level 19 Stonetalon hegyek
Szintnél győzedelmeskedett 17 Horda
Jelentkezz Kadraknél az óratoronynál északi Barrensban.

Voltál te valaha Ashenvale-nek, északra? A horda nemrég felállított egy előőrsöt a Zoram Strandennál, és mindig arra tudunk használni néhány új újoncot, hogy segítsen megvédeni az új elülső részeinket.

Ha azt gondolod, hogy eddig eljöttél, látod Kadraköt az északi Barrensban az óránál, tornyosulj. Felmegy az Ashenvale kampányra és további rendeket adhat neked.

Ashenvale egy megosztott föld, de a legújabb erőfeszítéseink nagyon sikeresek voltak. Mi nem legyen egy előőrsöd a Zoram Strandnél csak, de egy másik épp északra itt hívott Splintertree.

 

The Warsong Reports

 A Warsong jelentések

Level 19 A Barrens
Szintnél győzedelmeskedett 17 Horda
Nyisd ki a köteg jelentést. A Warsong jelentéseket vidd el a Warsong cserkésznek, Warsongnak futó, és Warsong csatlós. Hozd vissza azokat a frissítéseket, amiket neked adnak Kadraknek az északi óratoronynál a barrensokban*.
Warsong cserkész újdonság: 0/1
Warsong futó újdonság: 0/1
Warsong csatlós újdonság: 0/1
Nemrég bevetettem néhány cserkészt Ashenvale-be és nekem szükségem van arra, hogy egy futó hozza nekik a rendjeiket, és visszahozza nekem  annak egy jelentése, ami nekik van.

Az első megállásodnak helye  a Zoram'gar Outpostnak lennie a part mentén nyugatra a Zoram Strandnél lokalizálni az első futót. Neked szintén meg kell szállnod Splintertree Postban északra, és a keletre vezető út mentén Azshara közelében. Ott fogsz találni egy cserkészt és egy csatlóst.

Nekik adja mindegyiket egy tegyél jelentést, és tőlük tegyél fel egy frissítést a felfedezéseikre.

Sietség, Nikora. Nekik meg kell kapniuk a jelentéseiket; ez sürgős.
Látom rád lehet számítani. Ezek a frissítések kulcsfontosságúak a terveink szempontjából, hogy előmozdítsuk a jelenlétünket Ashenvale-ben. Most meg tudjuk tervezni a következő lépésünket.
Köteg jelentéseket nyújtottak

Lost in Battle

 Veszített csatában

Level 20 A Barrens
Szintnél győzedelmeskedett 14 Horda
Find Mankrik felesége azután hozzá való visszatérés a Crossroadsben.
 Mankrik felesége: 0/1

Küzdöttünk egy kicsi tauren*táborban, . De az esély elkezdett elárasztani minket. Vezettem valamennyit csak távol láttam őt elárasztott jövevények által. A haragomban fordultam hogy nézzek szembe az ellenségeimmel, de a hatalmas számaikkal könnyen elkeserítettek engem.
, <Osztály>, keress néhányat a feleségem jelei közül.


 

Megtaláltad az ő valamilyen jelét egyáltalán? A fájdalom a mellkasomban azt mondja nekem, hogy a legrosszabb dolog történt, de nekem reményem van biztonságosnak és szilárdnak fogod találni őt.
Értem. Köszönetet mond neked, <osztály>.

Válogass több száz laptop közül

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

persil@freemail.hu

(persil, 2009.05.15 10:55)

Hát, én ezt azért átnézném, mert az angol fordítás, meg a helyesírás szörnyű.
Ha már teszel fel netre ilyesmit, akkor Te fordítsd le, ne pedig netes szövegfordítóba told be.