Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


G2A Goldmine

                               Thousand Needles

 

Message to Freewind Post

 Üzenet a Freewind pozíciónak

Level 25 Ezer tű
  Horda
Hozz a sürgős üzenetet Cliffwatchernek Longhorn Freewind pozíciónál.
Sürgős üzenet: 0/1
Bátor utazó, a kentaurok növelték a támadásaikat ebben a területben. Freewind Postnak tudnia kell körös-körül, hogy ez azonnal zaklatást újított meg! Keresd Cliffwatcher Longhornt Freewind Postnál a délkeletre és add ezt a sürgős üzenetet neki.

Figyelmeztetlek, kerüld el a Grimtotem Clant ... mostanában furán viselkednek.
Sürgős üzenetet nyújtottak

 

Pacify the Centaur

 Békítsd meg a kentaurt

Level 25 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 23 Horda
Öljmeg 12 Galak Scouts, 10 Galak Wranglers, és 6 Galak Windchasers, azután visszatérés Cliffwatcher Longhornba Freewind Postban.
Galak cserkész: 0/12
Galak veszekedős: 0/10
Galak Windchaser: 0/6
<név>, kérlek téged, hogy vadássz ezekre kentaurokra. Érezni fogják a bosszúnk haragját. Támadd meg a kentaurtábort Freewind Posttól északra! Engedd meg a haragnak, hogy irányítsa a kezedet!
Most jön Wishucould, tudom, hogy nem ölted meg egyrészét még. Öldmeg őket, és neked fogok adni egy jutalmat a hálám jeléül.
A hálámjeléül adom ezt neked , <név>.

 

Grimtotem Spying

 Grimtotem kémkedik

Level 28 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 24 Horda
Megtelepül és visszahoz az három Secret Notes Darkcloud Pinnacléban.
Titkos feljegyzés #1: 0/1
Titkos feljegyzés #2: 0/1
Titkos feljegyzés #3: 0/1
<név>, annyira jóval a múltban szolgáltál minket én most megbízlak téged egy fontos küldetésre. A Grimtotem Clan mesterkedik valami kiválasztóban. Az ismeretlen eredet három ügynökét látták, ahogy a legutóbbi hetek folyamán meglátogatta a Grimtotemet. Felfedeztük, hogy a különálló mellkasok Darkcloud Pinnacléban tartják ezeket az őrzött üzeneteket.

<név>, ha sikeres vagy ebben a veszélyes küldetésben, természetesen meg foglak jutalmazni téged.

Nálad vannak a feljegyzések?
Nagy szellemtotem! Ez valóban szörnyű hír. Nekem kezdődnöm kell megtervezni  bármi jöhet.

<név>, ígért, itt van a bátor szolgáltatásodért adott jutalmad.

 

Test of Faith

 A hit tesztje

Level 26 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 25 Horda
Ha neked hited van, ugrasz a palánkoktól, amik átsiklanak ezer fölött, Needles.

Tehát felkerestél engem, vagy talán a végzet hoz téged ide hozzám? Nincs dolgom. Most itt vagy, és tehát az utad újból kezdődni fog.

Sok  lényben van: a szellem, a test, az elme. Ezek közül néhányat mérhetnek egy kultúra hagyományai. Azok a mások, amiket csak tudunk remélni, léteznek magunkon belül. Ha egyetértesz, tesztelni fogok az oldalak közül néhányat rajtad belül.

Ha átmész, azután erősebbé fogsz válni. Ha megbuksz, azután meg fogod valósítani a Nether nagyságát.

Az első Faith egy Testje.

Hit. Ez sokkal fontosabb, mint valamennyi megvalósítás.

Ez nem számít mi néha hiszel. Ez csak fontos, hogy hiszel valamiben.

Ez van nem szembe nézett váratlan viszontagsággal azzal, hogy elkezdjük látni, hogy a szellemeink milyen erősek. Vetted a hit ugrását, bár neked nem voltak garanciáid, amiket túlélnél. Az elméd nyitva van, és a szellemed felkészült azért, hogy minek kell jönnie.

Ha te hajlandó vagy, azután az következő a tesztjeid van kész.

 

Test of Endurance

 A kitartás tesztje

Level 30 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 25 Horda
Hozd Grenka karmát Dorn Plainstalkernek ezer tűben.
Grenka karma: 0/1
Elégedett vagyok, hogy látom, hogy a bátorságod továbbra is állhatatos annak a fényében, hogy mit tettél már. Mióta a hited ép, az idő elérte, hogy tesztelje a testedet.

Elseje a kitartás egy tesztje. Menj a Roguefeather Denbe Freewind Posttól nyugatra. Csináld az odújuk mélységeibe vezető utadat és semmisítsd meg az élelmiszereiket. Akkorra neked provokálnod kellett volna a dühüket, és ha képes vagy, hogy elég sokáig maradj életben, maga Grenka Bloodscreech fog jönni you--killnek ő és hozza nekem a karmát hogy fejezze be a tesztedet.

Neked lelkileg, testileg és szellemileg felkészültnek kell lenned azokért a kihívásokért, amik várnak rád.

Túl gyakran előresietünk azelőtt mi készek vagyunk. Azt a kötelességemnek találom az ifjúságnak, nincs dolog az, hogy melyik törzshöz tartoznak hogy készítsék elő őket, a veszélyekért szembeszállhatnak, miután elhagyják az otthonuk szentségét.

Grenka ráadásul erőteljes volt <verseny> standardok. Neked ma büszkének kellene lenned a teljesítésedre.

A teszted alatt hit bemutattad a szellem erejét, és most kitartást mutattál csatában azáltal, hogy felvetted a Roguefeather hárpiákat, de az idő jött egy új tesztért.

Test of Strength

 Az erő tesztje

Level 30 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 25 Horda
Töredékeket hoz Rok'Alim Dorn Plainstalker ezerben varr.
Rok'Alim töredékei: 0/1
Az régi ideje alatt istenek, az elementalsök* laktak ennek a világnak nagy részén. Imádták az Oldot istenek, és az istenek a hatalmukon keresztül tartották az elementalsöket*, amiket összekötöttek ehhez a világba. Mikor az Old isteneket száműztek, az elementalsök* elhalványultak a világunkból és csak most térnek vissza az erőteljes mágusok parancsukra.

Kivételek vannak , bár. Néhány elementals* elég erőteljes volt hogy maradjon itt egyedül. Egy olyan elemi van Rok'Alim.

Hogy teszteld az erődet, találd Rok'Alimet ezerben Needlesnek és pusztítsd el őt.

Rok'Alim van szintén Needlesnek nevezte a Poundert az ezerben levő kentaurtörzsek által amiatt az égzengés miatt, amit az öklei csinálnak, ahogy öklözi a teremtményeket bátor, vagy hülye, elegen állni az útvonalában.
Strength Testje kész. Erőt és bátorságot mutattál, és most kész vagy a végső tesztre, mielőtt ezeket a szertartásokat befejezik.

 

 

Test of Lore

 Lore tesztje

Level 30 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 25 Horda
Találd Stonetalon Mountainsben Braug Dimspiritet a Talondeep Pathba vezető bejárat közelében.

Az időd velem éppen van. Én jól értesült vagyok, de Lore Testje nem az enyém rugalmasságra.
Ha felkészült vagy, azután keresd, Braug Dimspirit--he-n kívül van a nagy bölcsesség egy sámánja. Tovább tesztelni fog téged, annyira figyelmet fog fordítani a szavaira, <név>.

Amikor te kész vagy, találd a Stonetalon Mountainsnek, azt az alagutat, ami csatlakozik, Ashenvale-lel: Braug közel lakik ott. És legyél gondos, <név>, az éjszakai manók szerethetnék akadályozni a tesztedet.

A napok és éjszakák hidegebbekké válnak a világon keresztül, ahogy a manók megerőszakolják a földet, és az éjszakai manók ujjakat hegyeznek meg a fiatalabb versenyeknél. A Forsaken és az orcsök* nem az egyetlenek a nehézségekre vonatkozó felelősségre, amiket Kalimdorön és Lordaeronön keresztül találtak. Az értelmes versenyek közül sok járult hozzá a világ fájdalmához. Dorn tudja ezt, és hozzám küldött téged, mert mutattad a sajátosságokat szükséges szintén megvalósítani azt.

Most Braug előtt állsz.

 

Test of Lore

 Lore tesztje

Level 30 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 25 Horda
Találd az Aspects Legacyját és visszatérés ennek Braug Dimspiritnek a Talondeep Pathba vezető bejárat közelében Stonetalon Mountainsben.
A szempontok hagyatéka: 0/1
Átmentél Dorn tesztjein, és most arra törekszel, hogy lehagyd a következő peredet. Nagyon jó. De fent most a kihívásaid gyerekesek voltak. Könnyű tesztelni a body--yourodat az elme teljesen egy másik dolog.

Egyszerűen meg fogom magyarázni azt: találd meg azt a könyvet, amit elnevezek, tanuld azt, és adj választ a tartalmával kapcsolatos kérdésemre.

Mik foglalnak, neked kérdezned kell? A szempontok hagyatéka. Azt Dor'danil az alján megtalálhatják déli Ashenvale-ben, akit védtek a halott druidák és a gyilkosaik.

Hozd nekem a könyvet, miután tanultad azt. Nem fogom feltenni neked a kérdésedet nekem adtad a könyvet.
Ez az a könyv, amit elneveztem. Remény van akkor helyesen választ fogsz adni a kérdésemre... hacsak nem elfelejtetted tanulni a tartalmát.

Amikor felkészült vagy, beszélj hozzám megint és el fogok várni egy kérdést tőled.

 

Test of Lore

 Lore tesztje

Level 30 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 26 Horda
Adj választ Braug Dimspirit kérdésére sikeresen azután beszélj hozzá megint. Maradni fogok Stonetalon Mountainsben, amikor te kész vagy.
Adj választ Braug Dimspirit kérdésére helyesen
Hoztad nekem a könyvet, és most ez a kérdésedhez rendelkezésre álló idő. Te kész vagy?

Az idő nem egy kérdés, <osztály>, tehát ne érezz nyomást.

Az élet tele van kérdésekkel, lovag. Soha nem leszel képes, hogy válaszolj mindegyiküknek, de egy kevés idővel és tanulmánnyal talán kicsit jól értesültebbé fogsz válni.
Jól elvégzett, <osztály>. Tanultad azt a szöveget, amit kértem tőled, és most átmentél a tesztjeink közül egy másikon.

 

Test of Lore

 Lore tesztje

Level 30 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 26 Horda
Találd Undercityben Parqual Fintallast.

Jól elvégzett, <név>. Lehagytad Lore Testjéből az első adagot, de ott van megnyugtatlak egy másik kérdés hogy válaszolj rá.

Keresd fel Parqual Fintallast a Lordaeron Cityben. Ő nagy történész volt, mivel az emberek a Plague előtt megelőzték őt. Most tovább keresi felvilágosodást, de egy különböző természet.

Neki lesz a te egy másik követelményed, mielőtt bármit kér tőled, de te tett önkényeskedően így  persze le fogod győzni az akadályát.

Braug küldött téged? Lehetetlen.

<Parqual végigmér téged.>

Szembeszállt Dor'Danillel, vette a hit egy ugrását, amivel harcoltak és legyőztek, egy erőteljes elemi? Bah! Te valószínűleg egy bohózat vagy; valami kalandor az beszélgetést hallott meg egy kocsmában. És most azt gondolod, hogy neked van az, amit ez elvisz, hogy menjen át a tesztemen. Ez is... <osztály>.

 

Test of Lore  (Dungeon)

 Lore tesztje ( Dungeon )

Level 36 Skarlátvörös monostor
Szintnél győzedelmeskedett 26 Horda
  visszaküldi azt Parqual Fintallasnek Undercityben.
Az élőhalott fenyegetés kezdetei: 0/1
El fogom mondani neked, hogy neked mit kell keresned, és ráadásul fel fogom tenni neked a kérdésemet, de nem mert szeretnéd bizonyítani magadat. A tudás az erőnél sokkal fontosabb. Még másokként is látssz hogy képességben kerüljön el téged, a tudásod a világról értékesebb lesz.

Menj a Monasterybe Tirisfal Glades északi részén. A könyvtárban ott egy könyv hívta Beginningset az Undead Threat lakik. Azt használták az most-lovagokat veszteget meg ott hogy képezze ki őket, hogy harcoljanak a fajtámmal.

Hozd azt nekem.

Remélem, hogy elérted, hogy a Scarlet Crusade elszenvedjen valamennyit mielőtt lopja a könyvet tőlük.

Enyém a fajtájuk nézetei nem szavatolatlanok. A Crusade egykor a Light követője lehetett, de most arra törekednek, hogy megsemmisítsenek bármilyen teremtményeket, amik nem álltak a vallásuk mellett. Mindent élőhalottnak vélnek, Forsaken vagy másképp, tisztítani kell, és azok, akik a földjeikben utaznak, követelmény bármelyik legyél elmebeteg, vagy alávetett az élőhalott erőteljes varázslataira. Idióták. Idióták és bolondok; mindegyikük.

Ez az a könyv, ami után küldtelek téged, hogy kutass.

<Parqual lassan simogatja a kezét a könyv tetője fölött, ahogy bámul lent ennél.>

Úgyhogy most azt kívánod, hogy egy kérdés bizonyuljon, az elméd olyan erőteljes, mint a tested és szellemed. Ha elég sokáig tanultad a könyvet, azután fel fogom tenni neked a kérdésedet és tudsz, legyél kész ezekkel a tesztekkel!

 

Test of Lore

 Lore tesztje

Level 30 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 26 Horda
Answer Parqual Fintallas sikeresen kérdez azután megint beszélj hozzá. Maradni fog az Undercityben, amíg te kész vagy.
Adj választ Parqual Fintallas kérdésre helyesen
Tehát az idő még egyszer rajtunk van. Tan szakos diákként nagy állhatatosságot mutattál azáltal, hogy vállaltad a feladatomat.

És annyira most a kérdésedet ajánlom fel neked. Ha te kész vagy, beszélj hozzám megint, és vegyél mindent az idő szűkölködsz, <name>-- nem nyomás hogy gyorsan válaszolj.

Csak egy szabály van érzem, hogy neked tudnod kell, hogy szeretnél-e életben maradni ebben a világban: az több, amit ismersz, az többet látni fogsz.

Ha tanulsz, ha figyelsz, azután el fogsz kezdeni dolgokat látni abban a világban, amit másik tauren* nem fog látni.

Jól elvégzett, <név>. Nekem a kétségeim voltak, ha tanultad azt a szöveget, amit megkértelek téged, de helyesen válaszoltál.

 

Final Passage

 Végső átjáró

Level 36 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 26 Horda
Beszélj Dorn Plainstalkerhöz ezer tűben.

Jól szerepeltél, <név>. Átmentél a tesztemen, és a teszteken a bánya előtt. A visszatérés Dornba ezerben varr. Meg fogja érezni a változást rajtad belül, és látni fogja, hogy az elméd, tested és szellemed elég erősek, hogy téged meg kellene jutalmazni az erőfeszítéseidért.

Igaz marad ahhoz a mérlegre, amit mutattál ezeken keresztül a pereken keresztül, <név>. Dorn a jövőben megint tesztelni fog téged .

Ah, <név>. Ez egy hosszú idő volt, mióta utoljára beléptél az otthonomba. Ez látszik mint sok a holdak átmentek, mióta az útvonaladra vitted az első ugrásodat, ami beállított téged.

És most visszatérsz hozzám erősebb nálad egyszer volt... több felvilágosított. Ez örömöt okoz nekem. És téged jogosan meg kellene jutalmazni azért, hogy látod a tesztjeimet a végre.

 

Alien Egg

 Idegen tojás

Level 26 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 24 Horda
Küldd vissza az idegen tojást Hagar Lightninghoofnak Freewind pozícióban.
Idegen tojás: 0/1
Egy szóbeszéd ezerben emelkedett a felszínre egy idegen tojásról . Azok, akik jelentést tesznek miközben látják ezt a tojást, elromlottak hogy ráadásul elég közeliek legyenek hogy részletesen vizsgálják meg azt. A kígyók őrzik a tojást, mintha a sajátjuk volna.

Azt akarom tőled, hogy keresd fel ezt az idegen tojást és hozd azt nekem, hogy megvizsgálhassam azt. A jelentések azt mondják, hogy a tojás egy kígyóbarlangon belül helyezkedik el, de délre több kígyóbarlang van a szirtfalak alapja mentén és északkeleti Freewind Post.

Nekem többet kell tudnom erről a rejtélyes tojásról ki tudja, hogy mi fog kikelni belőle.
Igen, végül... a rejtélyes tojást végül kézbesítetted nekem. Most engedd meg nekem, hogy megnézzem ezt....! Mi ez.?

 

Serpent Wild

 Kígyó vadon

Level 26 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 24 Horda
Jelentsd a felfedezéseidet Motega Firemane-nek.

Ha nem látnám azt a saját szemeimmel, soha nem hittem volna azt erről, hogy igaz. A bosszú odajött ezerhez Needles!

<Hagar törli a szemöldökét.>

<név>, neked gyorsan cselekedned kell! Most menj és keress Motega Firemane; kívül épp Freewind Posttól az út mentén északnyugatra helyezkedik el Whitereach Postnál. Tudni fogja, hogy mit kell tenni!

Bosszú! Tehát Arikara legendája igaz. Valóban ez egy olyan probléma, amit azonnal meg kell oldani.

 

Sacred Fire

 Szent tűz

Level 27 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 24 Horda
Gyűjtsd Incendia Agave 10 vékáját, azután kérj tanácsot Magatha Grimtotemtől Elder Rise-on Thunderbluffban.
Incendia Agave: 0/10
Arikara egy olyan halálos teremtmény, amivel serényen foglalkozni kell. Parancsban, hogy elfogják őt, neked meg kell gyújtanod az élet szent tüzét - ez be fogja idézni Arikarát.

Menj most és arasd a ritka Incendia agave*növényt. Amint elég agave, arattál, keress tanácsot Magatha Grimtotemmel Elder Rise-on Thunder Bluffban. Ő egy olyan erőteljes sámán, ami elbűvölheti az agave*növényt hogy hozzon létre egy olyan port, ami meg fogja gyújtani a tüzet.

Utazás északkeleti a Boiling Poolba és redőbe Incendia Agave.

Tehát Motega Firemain üzen Arikara.. szava most az komoly hír.

<Magatha körülnéz.>

Arikara egy halálos teremtmény született egyetlen bosszút keresni azok ellen, akik szörnyű tetteket követtek el.

<Magatha mosolyog.>

Jó, gyűjtötted Incendia agave. lényeges összegét Ez a ritka fű azt találta csak ezerben, hogy Needles segíteni fog meggyújtani az élet szunnyadó szent tüzét.

<Magatha elkezdi elbűvölni az Incendia agave.>

 

Arikara

Level 28 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 24 Horda
Pusztítsd el Arikarát. Hozd a maradványait és az Incendia port Motega Firemane-nek Whitereach Postban a tetted bizonyítékaként.
Gyújtsd meg az élet szent tüzét
Ezt a kifinomult és tisztított Incendia port viszi el ezernek Needles és dobás ez az élet szent tüzén. Ez a Darkcloud Pinnacléban helyezkedik el egy elszigetelt tűn hol ők eltemet övék halott.

Az a bűvölet, amiből az Incendia port szőttem, beléd fogja hivatni Arikarát, <név>.

Félek, hogy túl sokat becserkészheti Cairne Bloodhoof; a Tauren tan változott, és félek, hogy ez feldühítette Arikarát. Mozogj gyorsan, mielőtt minden elveszett, <osztály>!

Ennek nincs értelme. Arikara miért keresné Cairne Bloodhoofot? Magatha nem tudott tévedni, ő a legerőteljesebb sámánunk.

<Motega rázza a fejét.>

Mindennek ellenére, a nagy tetted a Horde-nak nem fog észrevétlen lenni - a segélyedért adott jutalomként válasz ezek közül az egyiket, örömöt okoz nekem.
Incendia port nyújtottak

 

Assassination Plot

 Orgyilkos összeesküvés

Level 28 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 23 HordeAlliance
Figyelmeztesd Kanati Greycloudot Whitereach Postnál, a tervre, hogy megöljék őt.

A Tauren, Kanati Greycloud merész, hogy ezerben állít fel egy vadásztábort Needles. Nekünk meg kell ölnünk őt hogy szabadítsuk meg ezt a vadászatot, tábor és annak az egésze, aki követheti őt. Konvergálni fogunk a kicsi pozíciónál Southwest a Great Lift.
Elérik, hogy megöljenek engem? Meg fogom mutatni nekik, hogy egy Tauren hogyan harcol!

 

Protect Kanati Greycloud

Level 28 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 23 Horda
Védd meg Kanati Greycloudot a kentaur támadástól.
Protect Kanati Greycloud
De, több kentaur lehet mint gondolkodtam, kérdezlek téged, <név>, velem harcolni ezek ellen az undorító merénylők ellen.

Köszönet a segítségedért, <név>. Nem tarthattam volna vissza őket nélküled.

 

A Different Approach

 Egy különböző megközelítés

Level 28 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 24 Horda
Tudj meg Purifying Earthból 2 maroknyit Thundering Boulderkinből és vidd el őket Wizlo Bearingshinernek Whitereach Postnál.
Tisztítani Földet: 0/2
Egy sin'dorei mit tesz miközben ezerben áll egy szélfútta butte* tetőjén,  Silvermoon termei helyett?

Ez egyszerű.. A bűvös függőségünkre való természetes gyógymódokon levő értekezésem minden másolatát égették.

Biztonságosan tudom űzni a kutatásomat itt, de én am a reagenseim nélkül. Ha hajlandó volnál, hogy összegyűjtesz miközben földet tisztítasz a mennydörgő boulderkinből* a Needles nyugati vége közelében, és azt kézbesíted az üzlettársamnak Whitereach Postnál, értékelném azt.

Magistrix Elosai feljegyzése kicsit rejtélyes volt, de azt gondolom, hogy értem, hogy mit akar  tőlem hogy tegyek. Ha nálad van az a föld, amiről beszélt, abba a járműbe, amire neked szükséged lesz a moonwell*víz miatt, tudom tenni azt.
Mi? Nem említette a moonwell? Az az, hogy mire gondolt. Elismerem, hogy az egész dolog egy kicsit hóbortos, de az, hogy ki vagyok én hogy forduljak el egy ügyféltől, különösen amikor ő az egyetlen?

Talán megpróbálj besettenkedni egy éjszakai tündértelepülésbe és lopásvízbe a moonwelljükből* nem az a legóvatosabb dolog, de a pénzé megéri!

 

A Dip in the Moonwell

 Egy mártás a Moonwellben

Level 28 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 24 Horda
Használd a Robotron Controlt amíg áll a Concealed Command Console közelében, rejtett a Thalanaar közelében levő tű szegélyén levő bokrok egy kicsi csoportjában venni egy Robotron 3000 parancsát. Kormányozzd a robotot ezer nyugati élére Needles hol Thalanaar Alliance előőrsét lokalizálják. Használd arra a robotot, hogy gyűjtse a moonwell* vizének egy mintáját és visszaküldje azt Wizlo Bearingshinernek Whitereach Postnál.
Thalanaar Moonwell víz: 0/1
Robotron vezérlőegység: 0/1
Hagyd abba úgy rám néztél! Nem mondtam azt, hogy Thalanaar moonwelljébe* foglak küldeni téged kint az nyílj ki merítőkanállal és egy flaskával!

Én, tévedtem... kijavító egy termékkel én egy ügyfélnek szállító voltam. Valójában, már a Robotronnak felállítottam egy hordozható vezérlőkonzolt közeli Thalanaarön kívül. Neked veled hoznod kell ezt a vezérlőegységet és használnod kell azt az álcázott konzolom szomszédságában.

Ha az ügyfelem valaha hallotta azt én annyira eltávolítottam Robotront a csomagolásáról a füleim által akasztana engem!

Megtetted?
Az jobban működött mint véltem! Jó öreg manónak ír fel egy másikat találékonyság!

Az egyetlen probléma az, hogy ez reménytelenül befedett port! Ez örökké venni fog engem hogy kapja ezt a dolgot, amit összetakarítottak és felváltottak a rekeszében.

Természetesen az idő az az egy dolog, ami nekem bőséges ellátásban van.
Robotron vezérlőegységet nyújtottak

 

Testing the Tonic

 Tesztelni a tonikot

Level 28 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 24 Horda
Kézbesítsd a rekesz reagenst Magistrix Elosainak Freewind pozíciónál.
Rekesz reagensek : 0/1
<Wizlo megtalálja a vízmintát a robot között és egy a boulderkin*földdel rendelkező rekeszbe és többe teszi azt másik tételeket.>

Oda mész, az minden Magistrix Elosai listáján. Azt mond neki, hogy ez egy öröm volt, ami vele működik, és kívánok a szerencsét a kutatásában.

Kiváló, ez megjelenik minden itt van. Most minden, amit nekem tennem kell, keverék minden együtt és adja azt egy kísérlet. Ha ez a tonik teszi azt, amit a kutatásom jelez, ez kellene tesz, felfedezhettem, hogy egy mód, hogy csökkentsék az embereim hatásait, varázslatos függőség.

Készülőben lévő történelemnek készülsz szemtanúja lenni, <név>. Éppen gondolkodik a segítséged nélkül ez nem lett volna lehetséges.
Rekesz reagenseket nyújtottak

 

Wind Rider

 Tekerd fel Ridert

Level 29 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 25 Horda
Hozz Freewind pozíciónál 10 tojást amit Highperch Wyvern paníroz Elunak.
Highperch Wyvern tojás: 0/10
Engem kipróbáltak hogy a mesterszéllovasoknak több wyvernsöt* toborozzak. A számaik nőnek és magam remélem, hogy egy napon széllovassá válok. Mindazonáltal nem tudunk kiképezni elég wyvernsöt*, hogy tartson lépést az igénnyel. Talán tudsz segíteni nekem, <név>.

Nekem szükségem van arra, hogy odautazz Highperchhöz hogy gyűjts néhány wyvern*tojást. Innen vezess északnyugatra a kanyonfalak mentén egy olyan rámpára, ami vezetni fog téged Highperchbe. Legyél gondos, a wyvernsök* nagyon védőek a tojásaik fölött és nem lesznek kedvesek betolakodókkal.

Raxataxa, visszanyerted azokat a wyvern*tojásokat, amiket keresek? Igazán nyugtalan vagyok, hogy elindítom a széllovastréningemet!
Tökéletes! Ezekkel a tojásokkal remélem, hogy elviszem a következő lépést, hogy legyen széllovas. Itt van az elismerésem egy jele; a jó vadászat mindig fénylik rajtad, <osztály>

 

 

Wanted - Arnak Grimtotem

Akarták - Arnak Grimtotem

Level 29 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 20 HordeAlliance
Pusztítsd el Arnak Grimtotemet és hozd a tetted bizonyítékát Cliffwatcher Longhornnak Freewind Postban.
Arnak patája: 0/1
Akarták: Arnak Grimtotem

Arnak a száműzöttet körözik a gyilkosság és emberrablás szörnyű bűneiért. Jóképű jutalmakat fognak adni azoknak akik szállnak szembe hogy hozzák ezt a bűnözőt az igazságnak.

Arnaket utoljára látták a szirteken a Darkcloud Pinnacle közelében. Mutasd meg a tetted bizonyítékát Cliffwatcher Longhornnak Freewind Postban parancsban, hogy követeljék a jutalmat.

van  bármilyen hír  gyilkos Arnak Grimtotemről?
Hah! Nos ez kiváló hír! Elkezdtem azt gondolni, hogy őt soha nem hoznák az igazságnak!

Itt te vagy, <név>... és hála. A hírek Arnak gonosztetteiről forralták a véremet!

 

Free at Last

 Szabad végre

Level 29 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 25 Horda
Kísérd el Lakota Windsongot a Darkcloud Pinnacléból, azután beszélj Thalia Amberhide-dal Freewind Postnál.
Kíséret, Lakoták Windsong a Darkcloud dísztornyocskából.
Arnak azt gondolja, hogy házasak leszünk... de miután elutasítottam az ajánlatát, azon az éjszakán visszatért és elrabolt engem. A testvérem megpróbálta leállítani őt, de Arnak túl erős volt. Ő... elpusztította a testvéremet azután hozott engem . A szegény testvérem...

<név>, kísérnél engem a Darkcloud Pinnacléból?... Nekem vissza Thaliába kell érnem! Neki rólam aggódástól betegnek kell lennie.


Köszönetet mond neked, <név>. Mély a csontjaimban tudtam, hogy vissza belém fogja találni az útját. Elmondta nekem a bátorságod és az, hogy hogyan segítettél neki elszökni. Ezek a tételek a testvéréé voltak. Tudom, hogy azt akarná tőled, hogy legyenek.

 

Homeward Bound

 Hazavezető ugrás

Level 29 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 25 Horda
Kísérd el Pao'ka Swiftmountaint Highperchből, azután beszélj Motega Firemane-nel Whitereach Postban.
Escort Pao'ka Highperchből
Segíts nekem, <osztály>! Már egy ideje elbújtam itt Highperchben és ez nap volt, mióta láttam egy barátságos mérkőzést szembeszállni. Elértem itt, hogy tanuljam a wyvernt* és azt gondolom, hogy túl közel kaptam egy keveset. Elkergetni a fészkek közül az egyiktől, amit kaptam, veszített.

Nekem vissza Whitereach Postba kell érnem! Motega nem tudja, hogy eltűnt vagyok és dühös leszek, hogy tudni fogom, hogy magam által kimerészkedtem Highperchbe.

Whitereach Post igazságos kelet itt... vigyél oda engem!


Mi!? Ha tudnám, hogy Pao'ka Swiftmountain körbe készült szimatolni Highperchbe, megláncoltam volna őt egy totembe! Az apja vonakodó volt miközben megengedte neki, hogy ezerbe jöjjön velem, Needles. Jöttünk itt hogy tanuljuk azokat a különböző teremtményeket, amik laknak ezeknél a szép földeken.

Értékelem azt a segítséget, amit megmutattál Pao'ka., remélem, hogy ez befed bármilyen balszerencséket, amikbe ez a tett került neked.

 

Hypercapacitor Gizmo  (Group)

 Hypercapacitor Gizmo ( csoport )

Level 30 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 24 Horda
Pusztítsd el a vadállatot és hozd vissza a Hypercapacitor Gizmót és Panther Cage Keyt Wizlo Bearingshinernek.
A párducok kulcsot zárnak kalitkába: 0/1
Hypercapacitor Gizmo: 0/1
Én vagyok az egyetlen túlélő a lakóautótámadásunkról a kentaur által! Egy ritka de erős párduc őrzi a legjobb gizmómat*, ami a nyaka körül van. Hah! Még a kentaur is remeg ennek a vad vadállatnak jelenlétében!

Itt van a ketrec kulcsa. Oda vittek mindent, de egyedül hagyták el őt. Elpusztítjsd ezt a vadállatot és visszahozzd a hypercapacitorömet*, és meg foglak jutalmazni téged.

A hajótörött lakóautó igazságos északra található .

A hypercapacitor! Ez tartani fog engem elfoglalt egy ideig amíg ki tudom találni kint, hogy ez mit tesz...
A párduc ketrec kulcs gondoskodott

 

A Brassbolts Brothers

Level 30 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 28 Alliance
Hozd a rekesz bukósisakot Wizzle Brassboltsnek a Shimmering Flatsben.
Rekesz bukósisakok : 0/1
Valaha hallottál a Shimmering Flatsről? Ez a sólakások egy nyújtása sokkal több mint Kalimdorben, igazságos délben, az ezer Needles kanyon. Ez a versenyzés egy nagy helye, mert nos ez annyira lapos!

Néhány törpetestvér kint van ott, barátom miközben az új rakétaautójukat kipróbálja, és attól, amit hallok, ez gyors! Heh, annyira böjtöl az a pilótáik állandóan lezuhannak. Adó maguk agyrázkódások.

Tehát néhány Siege Engine sisakot kértek tőlem, de nekem kötelezettségeim vannak itt. Nem tudom csinálni az utazást!

Te tudod?

Ah! Longbeard sok sisakkal küldött téged! Hooray!

Most talán rá tudunk beszélni egy pilótát arra, hogy az autónkat vezesse...
Rekesz bukósisakokat nyújtottak

 

Salt Flat Venom

 Sós lapos méreg

Level 30 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 28 HordeAlliance
Rávesz 6 sós Scorpid mérget, hogy sisteregjen Brassbolts a csillámló lakásokban.
Sós Scorpid méreg: 0/6
Nekem annyira sok tervem a rakétaautónkra van! Annyira sok! És nekem ki kell próbálnom őket mind!!

Dolgozom egy új fajta üzemanyagon. Egy az igazán igazán igazán forrón ég!! Nem kaptam a keveréket tökéletest, de azt gondolom, hogy tudom, hogy nekem mire van szükségem...

A scorpidsek* kik járják be a Shimmering Flatset van bennük egy sokkal rendelkező méreg és sok só . Ez nagyon egyedülálló! És ez éppen az, hogy nekem mire van szükségem!

Hozz nekem mérget és bízz bennem, --, akit az autónk röpíteni fog!!

Hi hi hi! Kaptad azt a mérget??
Rendben! Ez a méreg működni fog nagy! Hála, <név>!

Most nekem éppen vázolnom kell azt, alkalmaznom kell skipper-otomert, hozzá kell adnom egy nega-catalystet, és... Drat! Hol vannak a feljegyzéseim!?

 

Hardened Shells

 Keményített Shellek

Level 30 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 28 HordeAlliance
9-et hoz keményített teknősbéka Shellek Wizzle Brassboltsnek a csillámló lakásokban.
Teknősbékát keményített Shell : 0/9
A testvérem egy új üzemanyagon dolgozik a rakétaautójáért. Ő ragyogó, . Annyira ragyogó az... azt gondolom, hogy az új üzemanyag, amit tervez, elég erős hogy egyen egyenesen az autó alvázán keresztül!

Meg akarom erősíteni az üzemanyagtartályait, mielőtt az történik.

A teknősbékák kint sík terepen nagyon kemény héjai vannak. Arra akarom használni őket, hogy új tankokat hozzanak létre a rakétaautónkért. Tankok az tarthatja a testvérem új üzemanyagát.

Elég felelősnek tűnsz. Azokat a héjakat fogod szerezni nekem?

A testvérem eléri, hogy a haladás az új üzemanyagával tervezzen. Nekem amint lehet egy teknősbékahéj-üzemanyag-tankról szóló művet kell elindítanom!

Brownose, nálad vannak azok a héjak már?

Kaptad őket! Hála, <név>!

Hűha, ezek a héjak keményebbek mint gondolkodtam! Heh, amikor velük dolgozom, valószínűleg eszközökkel tele fogok hajlítani egy egész dobozt!

 

Load Lightening

 Teher világosodik ki

Level 30 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 29 HordeAlliance
Tompán 10-et kap keselyű Pozziknek magol a csillámló lakásokban.
Üres keselyű csont: 0/10
Mikor ez odajön versenyzéshez, pontosan számít! Az, hogy ez kiskorú-e, megcsípő a kimenő teljesítményen, egy csekély miközben lazulsz a feszültségtekercseken, vagy megvilágosítod a keret súlyát, neked számításba kell venned mindent.

A kisebb szerkezeti csípések közül sokra használunk keselyűcsontokat, amit csinálunk a versenyzőinknek, amik ajánlják az erő és súly tökéletes mérlegét. Még jobb, nekünk könnyű többet kapnunk, ahogy a sólakásokat keselyűkkel szórják tele.

Hozz nekem néhány és én neked fogunk adni egy jó árat .

Nálad vannak azok a csontok nekem? Én éppen voltam hogy kezdjek el azon dolgozni, hogy megvilágosítani a kormányzókötélzetet, de nem akarom kinyitni őt a részek közül mindegyik nélkül, amire nekem szükségem van.
Nagy! Rögtön fel tudom tenni a stábműködést erre. Hála, <név>!

 

Goblin Sponsorship

 Manó támogatás

Level 37 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 29 HordeAlliance
Beszélj Gazlowe-hoz rigliben.

Mindenhol a manók büszkesége, hogy mi csapatot hajszolunk. Meglepődnél az emberek közül néhányon, aki hozzájárul egy útban vagy egy másikban a csapatunknak.

Ismered Gazlowe-t? Nekünk a nyomukra lel a világ minden tájáról való részeknek. Ráadásul végzett hogy egyszer a kötélzeteink közül az egyiken dolgozzon!

Néhány héttel ezelőtt azt mondta, hogy egy új prototípusüzemanyagszabályozót fog küldeni nekünk de ez nem jött még. Ő általában nagyon gyors... Maybe neked nem lenne kifogásod azellen, hogy Ratchetbe menj hogy erről kérdezd őt? Én nem volnék annyira rámenős, de a törpék megközelítenek minket!

Pozzik küldött téged, hö? Tudod, Pozzik a legtiszteltebb bütykölők közül az egyik volt Undermine-ban, mielőtt visszavonult kezdésbe, ami működik a versenyzőkön.

Az az első dolog, amit cselekedett, amikor csatlakozott a csapathoz volt fejleszti a két motormodellversenyzőt. Az tudott lenni, hogy az üzletek nélküle szenvedni fognak miközben a Tinkers Uniójával működnek.

 

Goblin Sponsorship

 Manó támogatás

Level 37 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 29 HordeAlliance
Beszélj Wharfmaster Lozgillal zsákmány öbölben.

Támogasd azt, mit közelítettél meg itt körös-körül. Tudom, hogy odaígértem Pozziknek azt neki kézbesítenék egy új üzemanyagszabályozót, de még mindig nem kaptam meg azt még. Revilgaz több mint Booty Bayben mondta ez áthajózott, de lehet, hogy ez ez valahogy átcsúszott a repedéseken.

Ha az igaz,  nem sok amit erről tudunk. Legalább meg tudjuk találni kint, hogy azt küldték-e el Booty Bayből.

Wharfmaster Lozgillal bejelentkezik ott, neki képes kellene lennie, hogy ellenőrizze a rakományrekordokat.

Szállítások rigli? Megengedi nekem, hogy éppen ellenőrizzem a naplókat...

No, az a legújabb szállítás, ami nekem rekordon van, going kint Ratchetnek voltak csizmák Drizzlikből. Nem volt sok máskülönben, építési ellátásokat és eszközöket kivéve. Határozottan verseny nem rémlik.

 

Goblin Sponsorship

 Manó támogatás

Level 37 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 29 HordeAlliance
Baronnel beszélj Revilgaz zsákmány öbölben.

Én ijedt v tudok nem lenni sokkal több segítek neked, <név>Ha van bárki, az, aki tudja, hogy Revilgaz üzleti, ez, Revilgaz.

A kocsmánál fogod találni őt a kikötőn keresztül, legfelső emelet.

Oh, persze természetesen tudom, hogy miről beszélsz. Nope, nem tud segíteni neked , bár. Az embereim közül néhányról azt hitték, hogy megy az üzemanyagszabályozónak a nyomukra lel a terveknek, de jöttek hátsó üres kezű.

 

Goblin Sponsorship

 Manó támogatás

Level 37 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 29 HordeAlliance
Terveket hozz az üzemanyagszabályozónak Baronnek Revilgaz zsákmány öböl.
Üzemanyagszabályozó tervek: 0/1
Lát, a Venture Company iratmegsemmisítők kint a Nazferiti tóban (északi Stranglethornban) el volt látva egy új modellüzemanyagszabályozóval. Azt gondoltam, hogy Pozzik képes lesz, hogy kihasználja azt, ha kaphatna néhány részletet. Sajnos, Cozzle, a művezető, kint ott, úgy tűnik, hogy kicsit ügyesebb, mint én elismerését fejezett ki neki.

Neked  lehet hogy több szerencséd van Tudom hogy tartja őket a házában, de majdnem határozottan vannak zár és kulcs alatt.

Sokat ahogy utálom bevallani azt, az a törpecsapat, aki nekik van kint ott, elég jó. A fiúinknak szükségük van minden élre, amit tudnak kapni.
Most, engedd meg nekem, hogy éppen kapjam ezeknek a terveknek egy másolatát, mivel a saját feljegyzéseim és te egyenesen tudjátok hozni ezeket Pozziknek. Nem akarná azt tőle, hogy gondolja azt a szponzorai közül az egyik elhagyta őt.

 

Goblin Sponsorship

 Manó támogatás

Level 37 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 29 HordeAlliance
Kézbesíts az üzemanyagszabályozónak terveket Pozziknek a csillámló lakásokon.
Üzemanyagszabályozó tervek: 0/1
 Add az üdvözleteimet Pozziknek és mondd el azt neki, ha neki valaha szüksége van bármire hogy ne habozzon kérdezni. Várni fogok a hírekre, hogy hamarosan töri az elért eredményt!
Reméltem, hogy azt már össze fogják gyűjteni, de ez bemutatja a lehetőséget, hogy túltegyenek a terven a földről, fent. Hála, <név>. Képes leszek, hogy vázoljak néhány javított vázlatrajz hosszában, építsem a dolgot, és legyen ezen hamarosan reálisat szerelt be.
Üzemanyagszabályozó terveket nyújtottak

 

The Eighteenth Pilot

 A tizennyolcadik pilóta

Level 37 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 29 HordeAlliance
Beszélj Razzerickel a csillámló lakásokon.

Én integráló ennyire új üzemanyagszabályozón leszek elfoglalt működéssel a versenyzőterveinkbe, de ha szeretnél kisegíteni az még egy keveset fog be, beszélj Razzerickel. Neki ott van a pilot--wellünk, a tizennyolcadik pilótánk, exact--and legyen szereti hozzáadni a saját kicsi módosításait a versenyzőkhöz.

Ő egy kevés a rockerje mellett, bár, annyira megpróbál nem cselekedni szintén meglepődött.

Te vagy az <verseny> az jobbra segített Pozziknek kint? Én egyszer olyan voltam, mint te miközben futottam a gödörterület körül miközben segítettem bármimunkával, amit a szerelők megengednék nekem, hogy végezzek.

Nézz rám most! A manóversenyzés-csapat pilótakülönlegesség!

 

Razzeric's Tweaking

 Razzeric megcsípő

Level 41 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 29 HordeAlliance
Nyerd vissza a Seaforium erősítőt Razzericnek a csillámló lakásokban.
Seaforium erősítő: 0/1
Pozzik nagy szerelő, tudom azt, de ő ijedt igazságos teher a tűzerőn és fogáson az útért.

Pozzik végek után egy versenyzővel elviszek egy kicsi időt, hogy tegye a saját módosításaimat on--you tudd miközben oldottá teszed az irányításokat miközben eltávolítod a keret részeit, és több gyümölcslevet adsz hozzá!

Rendeltem egy seaforium*erősítőt Shreevből a Gizmoriumnél Gadgetzanben, de látszólag az a zeppelin*, amire azt elküldték, lezuhant Dustwallow Marshban! 

How'm véltem kicsit extra rúgás nélkül körbevezetni az arcomat a pályán hogy kapjon engem miközben megy? Ez egy travesztia, mondom neked.
Nézd meg ezt a szépséget éppen! Tizenöt font szilárd seaforium*hatalom! Amint ennyire megszíjazottá válok a versenyzőm oldalára annyira gyorsan a pálya körül leszek kétszer verni fogom a törpéket!

 

Safety First

 A biztonság első

Level 41 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 29 HordeAlliance
Hozd a Seaforium erősítőt Shreevnek Gadgetzanben.
Seaforium erősítő: 0/1
 mi ez? Shreev fennhagyta a biztonságot. Az azt a valamennyi hatalmat fogja korlátozni, amit bármikor tudok nyerni az erősítőből. Azt mondtam neki, hogy akartam azt! Ez van No jó.

Neked a Gadgetzan Gizmoriumnek kell vinned ezt a Tanaris Desertben és ott kell lennie Shreev, hogy eltávolítsa ezt.

Egyetlen Razzeric megnézné ezt és azt mondaná, hogy valahogy tennék egy kevés fajta biztonsági zárat erre. Ez az erősítő majdnem teljesen seaforium*robbanóanyag. Már módosítottam azt, hogy a hasznos súlyából többet kézbesítsenek használaton, de Razzeric soha ne legyen elégedett, hacsak nem tizenegybe megy!
Seaforium erősítőt nyújtottak

 

Safety First

 A biztonság első

Level 41 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 29 HordeAlliance
Küldd vissza a módosított Seaforium erősítőt Razzericnek a csillámló lakásokon.
Módosított Seaforium erősítő: 0/1
 tettem azt, amit Razzeric akart. Mondd neki azt, hogy legyen gondos éppen, amikor kiemeli ezt. Ha csinálja a legcsekélyebb hibát, nem fog mozogni előre, ő éppen egy megégett folt lesz a pályán.

Ki tudja ha a tizenkilencedik vezetőnk lenni valami jól?

Most vagyis több kedveli azt! Azt kívánom, hogy tudjam látni a kifejezést a törpék szemeiben, amikor látnak engem kiemelni ezt a babát.

Túl nagyon én túl elfoglalt leszek miközben lehúzok egy új kurzusrekordot!
A módosított Seaforium erősítő gondoskodott

 

Ifj. Hemet Nesingwary.

Level 31 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 28 HordeAlliance
Vidd el Kravel rekeszét ifj. Hemet Nesingwarynek Stranglethornban.
Kravel rekesze: 0/1
Nekem van egy csomagom egy új vevőmnek, egy törpe elnevezett ifj. Hemet Nesingwarynek. A csomag elvitte a heteket, hogy érkezzenek meg, és Hemet régóta mostanra eltűnik. Azt mondta, hogy Stranglethornba ment hogy vegye át az apja helyét és vadásszon a vadállatokra ott, de hagyott nekem egy kevés pénzt hogy küldjem a kézbesítését, mikor én tudom.

Fiú egy gazdag törpe és ez egy jó ötlet, hogy fenntartsanak kapcsolatokat, a gazdagokkal. kézbesíteni akarod a csomagot nekem?

Hallottam, hogy neki van egy tábora Stranglethornban Grom'goltól északra.

Nagy, a csomagom Koalbeardból! Köszönetet mond neked <név>. Ez a rekesz különlegesség-mérő-lőszert tart - az apám esküszik erre - és ez jóval ki fog szolgálni minket a dzsungelben!

Itt van a fizetséged, és elmondja nekem, kérges öreg Kravel hogyan van manapság? A
Kravel rekeszét nyújtották

 

Rocket Car Parts

 Rakétaautórészek

Level 31 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 28 HordeAlliance
Hozz 30 rakétaautórészt Kravel Koalbeardnak a csillámló lakásokban.
Rakétaautórészek: 0/30
Heh heh, a versenyek közül mindegyikkel, amit futtatnak itt, ez nem meglepetés ha baleset történik az út mentén. Ha körülnézel a Shimmering Flatsben, azután látni fogod a múlt bizonyítékát, katasztrófákat - - a rakétaautórészek darabkáit, szórnak tele mindenhol!

És azok a részek értékpénzek a törpéknek és manóknak. Mindig több szerkezetet keresnek hogy üssenek az autóikra.

Menj el és szerezz nekem részeket. Hoz nekem egy kupac és én jól fizetni fogunk téged.

Celeria, kint voltál a Flatsbe? Visszahoztad olyan részeknek azt a terhét, amiket akartam?
Ho, nézd meg mindazt! Van abban a halom szemétben egy kevés jó anyag. Én biztos vagyok, hogy el tudom zálogosítani azt egy nagy összegért.

És... van az egy olyan fül, amit látok, péppé zúzódott aközött a két ív fém között?? Aú! Heh, persze nem akarnék annyira kísérleti lenni!

Hála, <név>. Itt van a fizetséged. És itt van egy kevés tanács ingyen...

Ha elég keménynek tűnsz, mindig profitot tudsz találni valaki más tragédiájában.

 

A Bump in the Road

 Egy puffanás az útban

Level 33 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 28 HordeAlliance
Öljmeg 10 Saltstone koronás baziliszkus gyíkot, 10 Saltstone Crystalhides és 6 Saltstone Gazers Trackmaster Zherinnek a csillámló lakásokon.
Saltstone koronás baziliszkus gyík: 0/10
Saltstone Crystalhide: 0/10
Saltstone Gazer: 0/6
A manók pirosával rendelkező nagy katasztrófa után Thunder versenyző és egy koronás baziliszkus gyík, Kronkrider bérelt engem gondoskodni a pályáról. Nem tudom mi az állatok közül mindegyik kint sík terepen eszik annyira nagyok, de nekünk gondosak kell lennünk, hogy lecsökkentjük őket, úgyhogy nem fognak felvándorolni a pályára, amikor egy verseny folytatódik.

Mondd el neked mi. Ha el akarsz menni és csinálni akarsz egy keveset, húzz hasznot, menj el és távolítsd el a koronás baziliszkus gyíkokat a területről.

Ez elég rossz miközben ki kell tisztulnia a versenyzők roncsán kívül anélkül, hogy megégett állati részekből kellene szednie őket.
Remélem, hogy nem öltél meg a koronás baziliszkus gyíkok közül semelyiket a pályákon. Egy hosszú időt a hullák számára vesz igénybe romlani a napban, és nekem inkább nem kellene kivennem egy lapátot hogy takarítsak össze.

 

Lonebrow's Journal

 Lonebrow folyóirata

Level 34 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 26 Szövetség
Olvasd Henrig Lonebrow folyóiratát.
Lonebrow folyóirata: 0/1
Lassan kinyitod Henrig Lonebrow megtépázott folyóiratát...
A pillantásodról aggodalom, azt tudom mondani annak, hogy valami rosszul van...
Azt mondod, hogy egy elhunyt törpén találtad ezt a folyóiratot? Ad nekem de egy pillanat elolvasni az oldalakat...
Lonebrow folyóiratát nyújtották

 

Martek the Exiled

 Martek az száműzték

Level 35 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 28 HordeAlliance
Hozz a sistergés levelét Marteknek az száműzött a Badlandsben.
Sistergés Brassbolts levél : 0/1
Fejlesztek egy olyan új motort, ami el fogja érni, hogy az autó annyira gyors legyen! Elég gyorsan hogy repüljek, tudom azt! Nekem éppen olyan dugattyúkat kell csinálnom, amik nagyon-nagyon nehéz feszültséget kezelhetnek. A pereim közül mindegyik elromlott, mert nem tudok elég keménnyé tenni dugattyúkat!

De van valaki, lehet, hogy aki tudja, hogyan.

A neve Martek az Exiled. Ő egy nagy kovács és bárkinél tud többet fémről. Hozz neki ezt a levelet, tudom, hogy tud segíteni!

De messze messze távol van -- Azerothban, a Badlandsben, egy táborban, egy manóval!

Találd meg őt!

Nos megtaláltál engem. Jó neked.

Itt vagy arról a fejszéről, amit készítettem Gath'Ilzoggnak? Vagy itt vagy hogy követeld vissza Duchess Pamay becsületét?

Voltaképpen nem törődöm azzal, hogy ez melyik. Ha itt vagy hogy harcolj, azután engedd meg nekünk, hogy kapjuk azt

A sistergés küldött téged? Nos az dolgokat változtat meg! Természetesen segíteni fogok neked. A sistergés és a testvére a kevés ember közül kettő, aki nem akar engem holtan!

Úgyhogy Fizzle dugattyúkat akar csinálni, eh? Dugattyúk elég erősen olyan bármifeszültségeket venni, amiket megtervezett, és ha ismerem Fizzle-t, azután ez az új autója kerekeken egy vulkán!
Sistergés Brassbolts levelet nyújtottak

 

Indurium

Level 39 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 29 HordeAlliance
Hoz 10 Indurium pelyhet Marteknek az száműzött a Badlandsben.
Indurium pehely: 0/10
 Rengeteg fém van a Badlandsben, <név>

A fém induriumöt* hívott és ahogy szerencsének volna eze, híresztelt meleggel és feszültséggel szembeni magas ellenállást birtokolni. Lehet, hogy ez működik Fizzle autójáért.

De a bérbeadás persze gyártmány. Kapd nekem az indurium* mintái és én tesztelni fogjuk a tulajdonait.

A True indurium*érc mélyen fekszik Uldamanben, de a Badlands Stonevault troggsei* néha tudják ennek a pelyheit róluk. Hozd nekem azokat a pelyheket.

Azt találtad, hogy bármilyen indurium* hullik, Torlak. nekem van a kovácsműhelyem fűtött fent és készen tesztelni őket.
Ah igen. Most megengeded nekem, hogy egy kevés melegbe tegyem.

 

Encrusted Tail Fins

 Kérgesített korlátozott uszonyok

Level 35 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 28 HordeAlliance
Hozz 10 kérgesített korlátozott uszonyt Wizzle Brassboltsnek a csillámló lakásokban.
Kérgesített korlátozott uszony: 0/10
A rakétaautónk a leggyorsabb dolog sík terepen! Annyira böjtöl az ... én ijedt vagyok a súrlódás ketté fogja szakítani azt!

Megakadályozni azt nekem alkotnom kell egy összetett bevonni az autó részeket mozgatni. Ennek keménynek kell lennie de nem törékenynek, és ellen kell állnia a sónak, amit a korrózió, vagy az idő, amit költöttek a Shimmering Flatsre.

Hallottál a Vile Reefről, <név>? Ez túl Stranglethorn Vale partján van. A Saltscale murlocsök* ott élnek, és a hátsó uszonyaik egy kulcsfontosságú hozzávalók.

Nálad vannak a hátsó uszonyok? Ha nem tudom megvédeni az autónkat a saját sebességétől, azután ez nem fog tartani, vágyakozz ezekben a versenyekben.
Köszönetet mond neked, <név>! Miután elnyomom ezeket és néhány másik hozzávalóval összeolvasztom őket, az összetett kész lesz. És azután az autó biztonságos lesz a saját sebességéről.

 

 

Parts of the Swarm

 A raj részei

Level 35 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 29 Horda
Szívet hozz 1 Silithidnek, 5 Silithid Talonök, és 3 ép Silithid páncél, Korrannek az útkereszteződésnél.
Silithid szív: 0/1
Silithid Talon : 0/5
Ép Silithid páncél: 0/3
Gondosan megvizsgálod a páncélt. Ahogy megfordítod azt a kezeidben, rájössz, hogy a chitinous* fémmel bevonást összefűzik egy olyan útban, ami hihetetlenül erőssé teszi azt. Ez más, mint bármi, amit valaha láttál. Tovább megvizsgálod a holttest többi részét és rájössz, hogy ezek a teremtmények nagyon erőteljesek és nagyon kifejlesztettek.

Miközben megint lenézel a páncélra, azt gondolod, hogy Korran szeretne ezek közül a teremtmények közül többet tanulni. Ez tudott segíteni neki kitalálni kint, hogy ezek a teremtmények mik, és az, hogy hol jönnek.

Ah, ez egy hosszú idő azóta elérted, hogy láss engem, Reanimate-et. Mit tudok érted tenni ma? Te nézz kedvel nemrég láttad a csata arcát. Jó... jó a Horde-nak és jól neked. Az a több csata, amit láttál, az segítőkészebb te i; erősebb, szintén.
Ahh, nemrég láttad Moktart? Ő legyél lookin* kint nekem mindig. Sajnálkozó vagyok, hogy hallom, hogy költi az idejét, ami ügyel a kicsi háborús szalagjára ahelyett, hogy csatát lát, de én persze ő legyél takin* nagy öröm a felfedezők League-jének az ölő tagjeiben.

Te legyél okos, hogy hozd nekem ezeket a példányokat, <név>. A tojásokkal egyetemben mi legyél findin* az óriások területén ezeknek nekem kellene adniuk egy jó indulást abba, hogy kitalálják kint, hogy ezek a rovarok mik, és mi ők legyél wantin*.
A repedt Silithid páncél gondoskodott

 

Parts of the Swarm

 A raj részei

Level 35 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 29 Horda
Térj vissza Belgrom Rockmaulhoz Orgrimmarben.

Visszamegy Belgromhöz Orgrimmarben és elmondja Moktart neki takarítsd ki a licitáló kútját az ezer Needles. Szintén elmondja neki, az én haladást tanul, és remélem, hogy havin* vagyok, amit Hamarosabban tanultak meg. Annak nagyon örömöt kellene okoznia neki.
Én elismerő vagyok az erőfeszítéseid, <osztály>. A warchief* szeretni fogja hallani, hogy te milyen állhatatos voltál a kötelességeidben.

Oh, természetesen említeni fogom a nevedet neki. Gyakran beszél hozzám és nagyon becsüli a véleményeimet.

Megyek most nekem  van tenni valóm. És ha hamarosan beszélsz Korranhöz, és neki hírei ezekről a teremtményekről vannak, azután a visszatérés me--I-ba gondolkodna, ők egy olyan fenyegetések, amit komolyan venni kell.

 

Family Tree

 Családfa

Level 35 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 32 Horda
Longhorn beszámolót Nataka számára kézbesítsd Cliffwatchernek Longhorn szellemnél Walker pozíció Desolace-ban.
Cliffwatcher Longhorn jelentés : 0/1
A testvéremet, Natakát állomásoztatják Ghost Walker Postnál  Desolace-ban. szeretnélek kérdezni téged... odaadhatnád ezt a beszámolót számára ? Egy év átment, mióta az az utolsó idő, amit írtam neki, azóta szokatlan kentaurtevékenység volt és neki tájékozottnak kellene lennie.

Utazz oda Stonetalon Mountainhoz a Crossroadstől északra, azután vezess nyugatra Charred Vale-be. Onnan vezess delet Desolace; ott meg fogsz találni egy utat, ahogy délre megy Ghost Walker Postnak.

Milyen híreid vannak ? Ah - egy olyan üzenet a testvéremtől, amit mondasz? Jóvan akkor add át a jelentést!
Tudom  milyen kapcsolatom a testvéremmel , de  látom  neki veled bizalma van, <osztály>.

Én Nataka Longhorn vagyok és szeretnélek üdvözölni téged Ghost Walker Postnak, nekünk sok szükségünk van egy <osztály>!
Cliffwatcher Longhorn jelentést nyújtottak

Wharfmaster Dizzywig

Level 36 Ezer tű
Szintnél győzedelmeskedett 30 HordeAlliance
Hozz Kravel részeit rigliben rendelnek Wharfmaster Dizzywignek.
Kravel részei rendelnek: 0/1
Csinálom  a munkám . A részeiket egy héttel ezelőtt szállították Ratchetnek, de nem voltam képes, hogy csináljam az utazást.

Tehát készen állsz egy kevés lábmunkára? Ratchetbe menj és add ezt a részeket rendelnek Wharfmaster Dizzywig -- valószínűleg a dokkoknál lesz.

Ezt értem teszed, és nekem több állásom neked lesz.

Állások, a barátom, komoly profitpotenciállal...

Beszélj hangosabban! Elmondja nekem, elszunnyadsz vagy rendbe jössz?
Oh igen. Részek Kravelnek. én boldog vagyok . Ezek a dolgok napokon keresztül ültek kint itt, és én ijedt voltam megrozsdásodnának!
Kravel részei rendet nyújtottak

Több száz laptop közül válogathatsz

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Viagra Natural Para Mujeres KelImpark

(KelImpark, 2019.10.01 17:19)

Viagra 100mg Filmtabletten Gunstig <a href=http://drugsor.com>levitra online pharmacy in usa</a> Viagra Como Se Toma Propecia How To Take